lauantai 20. joulukuuta 2008

Viikko 51

tunnetila: nolous

Anteeksi, ystävät kalliit! En ole ehtinyt nettiin kunnolla koko viikkoon. Töitä on tullut tehtyä hullunlailla, mm. tiistaina huhkin töissä lähes 11 tuntia, ja niinä iltoina kun en ole kärvistellyt työhuoneessani olen ollut kaiken maailman illanistujaisissa. Olen lihonut tämän viikon aikana varmasti kolme kiloa kun kaikki energia on mennyt syömiseen, töissä hereillä pysymiseen, isoon työrupeamaan ja yöllä edes muutaman tunnin nukkumisen yrittämiseen. Kävin kasvohoidossa keskiviikkoaamuna ennen töihin menoa ja kosmetologi heti kysäisi onko stressi. Näki sen heti ihostani. Kappas, olipa kosmetologi tällä kertaa harvinaisen oikeassa!

Esittelen nyt tällä viikolla päälläni nähtyjä asuja. Tyylini on alkanut junnata paikallaan ja vaikka ostaisin jotain uutta kukaan ei huomaa, sillä ostan toinen toistaan samanlaisempia vaatteita. Alan kaivata jo hieman vaihtelua. Kuten tulevista päivän asuista huomaatte, asut näyttävät samalta vaikka joka kuvassa on todellisuudessa eri vaatteet. Katsotaanpa.
Maanantaina päälläni oli Philosophy Blues Originalin nappineule, Ivo Nikkolon trikoopaita, Lindexin housut ja jalassa UGGit. Mustaa ja harmaata, kuten aina.


Tiistaina pukeuduin Samu-Jussi Kosken Marimekolle suunnittelemaan tunikaan jossa on isot kiiltävät napit, mukavat taskut ja pallomainen helma, eli vaate on hyvin mukava päällä. Housuina Lindexin puuvillahousut, kengät Vagabond. Ranteessa työkaverin Kongosta minulle tuliaiseksi tuoma rannekoru. Asussa taas mustaa, taskut, pitkä pusero/tunika ja samat housut. Vain ruskea rannekoru toi asuun hieman väriä.

Keskiviikkona laitoin päälleni Lindexin farkut. Wohoo, sinistä! Ja mustan pitkän villaneuleen (Line Collection, Anttila) alle laitoin Marc O Polon musta-valkoraidallisen topin. Siinäpä sitä olikin väriä ja erilaisuutta. Not! Näytän ihan samalle kuin eilenkin.

Torstaina palelin töissä. Päällä mekko Hanna Saren (Seppälä), Globalin älyttömän paksu neuletakki, Mangon paksu kaulaliina, Vilan pitkät villasukat ja Vagabondin saappaat. Luonnonvalkoinen piristi heti mieltä ja asua. Ja asusteet lämmittivät ihanasti.


Torstai-illan kemut venyivät pitkälle yöhön joten perjantaina nappasin tuolin selkänojalta päälleni edellisen päivän työasun. Jostain syystä perjantaina töissä hieman puuskututti ja oli hiki (ja jano..), joten paksut villasomisteet joutivat naulakkoon mekon päältä.


Jopa oli taas tämän viikon asuissa erilaisuutta ja värien ilottelua. :D Oikein itseäkin naurattaa. Toisaalta voin olla tyytyväinen että olen tyylini löytänyt, mutta joku raja paikallaan junnaamisessa pitäisi olla. Mikäs fiilis teillä on, joko musta ja harmaa alkaa tympiä ja kaipaisitte väriä elämään ja vaatekaappiinne?

8 kommenttia:

  1. Muistuttaa mun kaappini valikoimia... Olen kyllä kovasti itse asiassa koittanut hiukan väriä hommata lisukkeiksi, mutta monesti ulos lähtiessä on kuitenkin vain harmaata ja mustaa päällä :( Värillisiä sukkiksia sentään olen onnitunut pitämään suht' usein, tuohan se hiukan jotain iloa tuohon harmaaseen maisemaan.
    Tosin pitää vielä sen verran lörpötellä, että jo monestihan on mainittu se ettei mustia vaatteita ole helppo kuvata, osaan kuvitella että luonnossa asusi eivät näytä ihan noin samanlaisilta kuin edellisissä kuviaa :)

    VastaaPoista
  2. Joy: Totta, erilaiset tekstuurit ja yksityiskohdat näkyvät livenä paremmin mitä kuvissa eikä asut ole näin samanlaisia. Onneksi. :)

    Värillisillä sukkiksilla kyllä saa asuihin kivaa vaihtelua, mutta mulla on joku issue niitä kohtaan. Täytyisi opetella käyttämään.

    VastaaPoista
  3. hihi, aika räiskyvä värisarja tosiaan :D mutta sullepa nuo passaa ja kaikki asut näyttää tosi hyvälle. kateuskerroin on suurin tuossa valkoisessa muhkukaulahuivissa.

    VastaaPoista
  4. Tiiti: Kiitos! :) Tuo muhkuhuivi on kaunis ja todella lämmin. Ostin sen viime vuonna Mangosta ruskean untuvatakkini kaveriksi. Siitäpä tulikin mieleeni että mulla on ruskea takki. Oho!! Tulis vaan ne paukkupakkaset..

    VastaaPoista
  5. kosmetologivinkkejä??? stressiä naamassa täälläkin:)

    VastaaPoista
  6. Oi, minäkin olen ihastunut tuohon valkoiset pitkät sukat mustien saappaiden ja mustien sukkisten tai leggareiden kanssa yhdistelmään.

    VastaaPoista
  7. Musta ja harmaa on munkin suosikkeja. Eikä mua oikeastaan edes haittaa.. etenkin musta nyt vaan on aina tyylikäs. :) Toki sitä voi aina jonkun väriläiskän sekaan heittää. ;)

    VastaaPoista
  8. Leni: Normaalisti käyn muualla kosmetologihoidoissa mutta nyt olen käynyt (lahjakortin innoittamana) Dermalogica SkinBarissa Mannerheimintiellä. Tehokasta ja hyvin edullista. Puolen tunnin ihonhoito maksaa muistaakseni vain 35€. Uskomattoman edullinen, joten suosittelen kokeilemaan.

    Alexandra P: Mäkin tykkään yhdistelmästä paljon. Yhdistelmä on ihanan lämmin ja kaiken lisäksi vielä näyttää hyvältä. :)

    Ocean: Juu, musta ja harmaa on ikisuosikkejani, mutta nyt mieleni halajaa piristykseksi jotain väriä. Olisiko punainen kiva?? *miettii itsekseen*

    VastaaPoista