lauantai 24. tammikuuta 2009

Ne meni jalkaan!

tunnetila: parempi mieli

Ihan ensin kiitos kaikille viime postaukseeni kommentoineelle! Olette tosi kivoja ja minusta on mukavaa kirjoittaa höpötyksiäni Juuri Teille! Pyydän kaikilta anteeksi kiukutteluani! *ottaa kasvoilleen samanlaisen ilmeen mikä Shrekissä esiintyvällä Saapasjalkakissalla on "tietyissä tilanteissa"*

Viime postausta kirjoittaessa väsytti, turhautti ja kiukutti, mutta nyt tuntuu jo paremmalta. Johtuiskohan siitä, että kävin eilen ostoksilla.. :)

Arvatkaa mitä täti osti?! Mustanharmaat farkkuleggarit! Jee! Jo kesällä halusin monikäyttöiset farkkulegginsit omaan vaatekaappiini mutta silloin kävi huonosti. Normaali kokoni jäi jumiin pohkeisiin, isompi koko ei meinannut mennä päälle sekään ja suurin koko pyörikin sitten päällä. Harmitti, mutta päätin sitten ettei farkkulegginsit ole minua varten ja unohdin koko jutun. Viime viikolla kuitenkin kaipuu legginseihin palasi kun löysin pitkään etsimäni ratsastussaappaat. Olen käyttänyt saappaita ostopäivästä lähtien joka päivä ja pitänyt niitä sukkahousujen ja hameiden kanssa. Halusin kuitenkin housut joiden lahkeet mahtuvat kireiden varsien sisään. Niinpä marssin Stockalle, siellä Vilan osastolle ja siellä päättäväisenä sovituskoppiin legginseistä oman kokoni kanssa. Päätin saada oman kokoni jalkaan silläkin uhalla että kynnet katkeavat ja housut repeävät. Ja kas, vedin housut jalkaani ja nehän menivät hyvin! Ja ei, en todellakaan ole laihtunut vaan malli on tainnut muuttua minulle mukavampaan suuntaan. Hyvä!

Kohta olen lähdössä taas istumaan useampaan leffanäytökseen peräkkäin, joten mukavia vaatteita tarvittiin päälle. Farkkulegginsit (Vila) ovat yllättävän mukavat ja joustavat, joten ne päätyivät jalkaani. Ja myös ihan siitä ilosta, että minulla on nyt farkkuleggarit. *tuulettaa iloisesti* Kaverina t-paita Calvin Klein, kashmirneule Gant, kello DKNY, laukku (jossa edelleen liian lyhyt hihna mutten ole ehtinyt suutarille) bsc leather, saappaat Ennio Shoes.


Eilen kun näytösten väliin jäi puolitoista tuntia luppoaikaa, luurailin kaupungilla katsastamassa vaateliikkeiden viimeisiä alelaareja. Pari löytöä tuli tehtyä, esim. juurikin yläkuvan ihanan pehmeä neule. Tänään tiedossa dokkareiden välillä samanhenkistä lorvailua, saas nähdä selviänkö odotustauosta kunnialla vai tulenko taas kotiin vaatekassien kanssa? No, vaatteiden osto on tässä vaiheessa vuotta hyvillä alennuksilla ihan ok, mutta kenkäkauppoihin en saa mennä. En, vaikka mikä olisi!

9 kommenttia:

  1. Nätti asu :)

    VastaaPoista
  2. Hih:D Pieni kiukuttelu tekee aina terää! Hauskaa iltaa!

    VastaaPoista
  3. Höh, että ottaa joskus päähän kun näissä pienemmissä pikoissa ei ikinä tapahdu mitään kivaa!! grrrrrrr!! Wish I was there!

    VastaaPoista
  4. Oi, se saapasjalkakissa oli kyllä aivan paras, ja ne sen simmut :) Itsekin tänään katselin farkkulggareita, kun vihdoin näin mustat sellaiset yksilöt, mutta en jaksanut raahautua sovituskoppiin asti. Luulen kokevani samanlaisia ongelmia, kuin mitä sinulla on aiemmin ollut, ne eivät vain istu. Harmi sinällään, ne kun olisivat varmaan todella lämpimät näin talvella hameiden/mekkojen alla :T

    VastaaPoista
  5. kiva toi neule. mutta muista jättää ostettavaa myös loppuvuodelle, ettei excelit pauku jo ekan kvartaalin aikana :)

    VastaaPoista
  6. Sini: Voi kiitos! :)

    Lovely: Kiitos, ilta oli kiva ja leffat tosi kiinnostavia.

    Huisi Design: Kannattaa ehdottomasti tutkia netistä Helsingin kulttuuri- ym. tarjontaa ja kun on tiedossa mielenkiintoisia juttuja niin suunnitella viikonloppuretki tänne. Keräät 4 kaveria mukaan, otatte huoneen suht edullisesta Omena Hotellista ja sitten viikonlopun viettoon. Meneehän reissaamiseen aina rahaa, mutta pieni, edes viikonlopun mittainen pako arjesta on ihanaa! Ensi vuonna siis viikonlopuksi DocPointiin! :)

    Salka: Heh, Saapasjalkakissan silmät on niin ihanan valloittavat. :) Ei nuo farkkuleggarit minunkaan päälläni mitkään kauniit ole, mutta kuten sanoit, ne on lämpimämmät kuin sukkahousut. :)

    VastaaPoista
  7. I May Say: Heh, mietin just ihan samaa (excelin paukkumista heti muutamalla ekalla viikolla) ja tulin siihen tulokseen etten mitenkään pysty suoriutumaan tehtävästä kunnialla. Voi kääk mihin mä olen itseni oikein saattanut?!! Kiva kun ahdistaa jo parin viikon jälkeen.. :)

    VastaaPoista
  8. Voi morjes, iiiihana toi Gantin neule! Kyllä just tollasia kannattaa haalia alesta! (Sanoo vitosen toppeja ja kympin pitsihetaleita haaliva eräs.)

    VastaaPoista
  9. Sugar Kane: Toi neule on kyllä ihana. Mutta sen ovh oli jotain aika järkyttävää.. En olisi sillä hinnalla IKINÄ ostanut tuota vaatetta. Vaikka on Gant, vaikka on kashmiria ja vaikka on mallikappale. Alehinta sopi lompakolleni paljon paremmin!

    VastaaPoista