perjantai 30. tammikuuta 2009

Odotus tuntui ikuisuudelta

tunnetila: iso ilo

Vihdoin! Vihdoin koitti se päivä, kun sain noutaa postista paketin jonka sisältö tulee ilahduttamaan jokaista aamuani ja iltaani, taas niin kauan kuin sitä kestää... Kerroin ensimmäisen kerran täällä, etten meinaa tulla toimeen ilman vuosien lemppari ihonhoitotuotettani, EA:n herkän ihon puhdistusvaahtoa. Ja taas täällä marmatin lisää samasta asiasta. Tuotteen myynti lopetettiin hetkeksi ja sitä päätettiin "parannella". En tiedä kuinka täydellistä voi enää parantaa, yleensä kaikenlainen hyvän sorkkiminen tuppaa ainoastaan pahentamaan tilannetta. No, joka tapauksessa en ole löytänyt vastaavaa tuotetta johon olisin ollut lainkaan tyytyväinen; toiset ovat kuivattaneet ihoa liikaa, toiset saavat pelkällä olemassaolollaan aikaan migreenin.

Olen satunnaisesti (puolitoista vuotta minkä tuotteen tuunaus kesti) Googlaillut ja hakenut tuotehaulla puhdistusainetta ympäri maailmaa ja viime viikolla tärppäsi! Tuote löytyi Jenkeistä, FragranceNet.comista ja vielä hyvin edullisesti. Jei! Myös saman sarjan kasvovesi on minulla lopussa, joten sellainen pistettiin samaan pakettiin. Ja ei kahta ilman kolmatta, klikkasin settiin mukaan myös rauhoittavan kasvovoiteen.


Olen taas niin pöhkö ja niin innoissani, etten malta odottaa iltaa ja kasvojen puhdistusta. Kaiken lisäksi meille on tulossa illalla vieraita, joten joudun odottamaan vielä useita tunteja päästäkseni testaamaan onko täydellisestä tuotteesta tullut entistä parempi (onko se mahdollista?) vai ovatko tuotekehitysinsinöörit menneet metsään pahemman kerran. Purkit ovat muuten tismalleen samanlaiset kuin ennenkin. Onkohan näille sittenkään tehty mitään, onko nettikauppa sittenkin vain löytänyt jostain satunnaisen erän vanhaa sarjaa?? Oli miten oli, olen iloinen että löysin taas suosikkituotteitani!

Vielä muutama testitulos. Minulla oli reissussa mukana matkakokoisia tuotteita niin luottotuotteistani kuin myös uusia tuttavuuksia testimielessä. Testattavana oli Cliniquen herkän ihon kasvovesi, All About Eyes silmänympärysvoiteesta uusi, rasvaisempi versio sekä saman sarjan voidemainen puhdistusaine. Voidemainen puhdistusaine oli tehokas, puhdisti siis hyvin, levittyi helposti ja oli helppo pestä pois. Kasvovesi oli sellaista myrkkyä että jo purkista ulos lehahtava alkoholin tujaus tappoi bakteerit koko kylpyhuoneesta. Ihonkin se puhdisti niin tehokkaasti että luulin välillä koko päälimmäisen ihokerroksen lähtevän vanulappuun. Hui, tätä tuotetta en herkkäihoisena tule käyttämään luultavasti enää koskaan. All About Eyes oli ihan jees, kosteutti kivasti ja viilensi ihoa, mutta siis vain ihan jees. En yhdy tuotteen maasta taivaaseen hehkuttajiin.

On jännää miten eri ihmiset ja erilaiset ihot reagoivat eri tuotteisiin. Kanssabloggarini Bea (joka muuten juuri osti ehkä maailman kauneimman takin) kun juurikin ylistää yllä mainitsemiani Cliniquen tuotteita ja oli hamstrannut niitä omalla reissullaan. Mutta onneksi meille kaikille tehdään juuri ihollemme sopivia tuotteita. Herkkis mikä herkkis, minkä sitä iholleen ja mieltymyksilleen voi. Eikä muuten edes tarvitsekaan voida. Siispä muistutan jälleen, että testailuni eivät ole absoluuttisia totuuksia "tuote on hyvä/huono", vaan ihan vain omia mielipiteitäni.

Ja vielä pikku juttu tähän loppuun. Esitin täällä kysymyksen: mikä otukselle nimeksi? Kivoja vaihtoehtoja tarjottiin mutta en vielä oikein osaa päättää... Tällä hetkellä kisaa johtaa La Primaveran ehdottama Albert, mutta kun otus on kuitenkin mielestäni tyttö on oikeus ja kohtuus etten nimeä häntä Albertiksi. Eli jos odottelen vielä tämän viikon sunnuntai-iltaan (klo 20.00) ja päätän nimen siihen mennessä tulleiden ehdotusten pohjalta. (Nimiehdotuksia voi jättää tämän postauksen kommenttilootaan.) Voittaja saa palkinnokseen Marc by Marc Jacobsin huulipunakynän (näyttää huulipunalta mutta tadaa, onkin kynä). Kynä mahtuu näppärästi pieneenkin laukkuun ja on vielä hauskan näköinenkin!

14 kommenttia:

  1. MInusta otuksessasi on Totoro-henkeä ja Totoro on ihan mehtava, joten ehdotukseni on Totoro. Vaikkakin saattaa olla että Totoro on poika, mutta ihan yhtä suurella todennäköisyydellä tytö, joten Totoro.

    VastaaPoista
  2. Heh, mites ois naisellisempi versio Albertista eli Albertiina ;)

    VastaaPoista
  3. Annoin jättipehmoapinalleni nimen Albert, mutta siitä tuli mieleen kovasti Prinssi Albert lävistys, joten nimi vaihtui Arthuriin. Ja siitä tulikin mieleen, siinä tarinassahan Kuningas Arthurilla oli vaimo nimeltä Guinevere. =D *tämä piti googlettaa* Eli ehdotan Guinevereä!

    VastaaPoista
  4. Mulla on muuten ihan sama, jos uusi naamanpuhdistusaine odottaa ensi käyttöään-voisin heti sen ostettuani mennä pesemään naaman :D Sama juttu on kaiken kosmetiikan kanssa, on ihanaa päästä läträämään niiden kanssa ensimmäistä kertaa :)

    VastaaPoista
  5. Miten olisi Neiti Albert? :DD
    T:Se "eppaaaaa"-anonyymi

    VastaaPoista
  6. Alfreda, jos haluaa albertista naisversion :D Tai Alfriida, lyhemmin vaan Friida. Tai Aurelia :D

    VastaaPoista
  7. Hei,
    Täytyi vain tulla kertomaan, että löysin blogisi tänän iltana ja kahlasin sen läpi kerta heitolla. Löysin todella, todella paljon yhtäläisyyttä itseeni tyylissäsi, vartalossasi, yleisessä olemuksessasi. Hassua...
    Pelkistetysti mustaan ja harmaiseen pukeutuneena olen pitänyt tyyliäni tylsänä, mutta oli todella ilo nähdä, että oma tyylini ei itse asiassa näytäkään ollenkaan hullummalta, näin kun sitä pääsee tarkkailemaan toisen yllä. Nyt toivonkin paljon uusia asukuvia!

    VastaaPoista
  8. Katsoin juuri Hitchcockin Rebecca elokuvan, joten ehdotan Rebekkaa :)

    VastaaPoista
  9. Sissi tai Siiri! Absolutely :-)) <3

    VastaaPoista
  10. Anonyymi1/2/09 01:01

    justiina :D

    VastaaPoista
  11. noi ea:n purkit on nykyään jotenkin ihanan retron näköisiä; sellaista 60-luvun näköä.

    mä olen bean tapaan cliniquen käyttäjä, mutta mun ihoni onkin vähän rasvaisempaa laatua kuin sinun.

    mä muistaakseni käytin yhden setin ea:n kasvojenhoitotuotteita, mutta en ihastunut niihin samalla tavalla kuin cliniquen tuotteisiin. mutta molemmat laadut on lompakkoystävällisiä, mikäli vaan on kuriiri, joka käy jenkeissä säännöllisesti.

    kiva et oot ihan pähkinöinä noista purkunoista :) herttaista.

    VastaaPoista
  12. Joy: Kiitos nimiehdotuksesta! Hmm.. Totoro.. Mustakin Totoro on ehkä poika.. Kai..

    Rva Herttainen: Hei, tuo on mahtava idea, jalostaa Albertia!

    Mikkan: Oi, hyvin kehitelty idea!

    Salka: Hih, kaiken uuden aloittaminen vaan on niin kivaa! Olen jo päässyt läträämään tuotteiden kanssa jo usaemman kerran. Jee!

    Anonyymi: Neiti Albert! Ihanaa, te keksitte toinen toistaan hauskempia versioita. Mutta apua, miten mä päätän voittajan?!

    Tyttö, jota sanottiin pienenä alfredoksi sanoi... : Heh, tyttöäkin voi siis kutsua pojaksi ilman että siinä on ollenkaan loukkaavaa fiilistä.. :) Kaikki nimiehdotuksesi on mahtavia!

    Minni: Oho, olipa jännä kuulla kaikista huomaamistasi yhtäläisyyksistä. Musta ja harmaa on tyylinä kivan klassinen, ei ollenkaan tylsä!

    Misu: Rebekka on kans hyvä! Mahtavaa!

    Heini: Siiri! Ei lähelläkään Albertia mutta tosi tosi hyvä nimi! Kiitos!

    Mums: Justiina! *nauraa ääneen* Hieno nimi! :)

    I May Say: Jep, kaikilla on yksilölliset ihot ja tarpeet ja kyllä, into piukealla olen edelleen. Olen nimittäin lätrännyt tuotteiden kanssa ja hyviä ovat. Siistii!! :)

    VastaaPoista
  13. Anonyymi1/2/09 17:56

    Mites olis Alviina tai Alma :) ??

    VastaaPoista
  14. Mariela: Kiitti kiitti, noikin on mahtavat nimet!

    Kiitos kaikille ehdottajille, ilmoitan voittajan pian!

    VastaaPoista