maanantai 19. tammikuuta 2009

Thaimaa: Greyhoundin pussukka

tunnetila: järjetön into pienen asian takia

Kuten jo aiemmassa postauksessani mainitsin, löysin Bangkokista, Siam Paragon kauppakeskuksen Greyhoundista, koko Thaimaan reissun ihanimman jutun: mustan nahkaisen pikkulaukun joka koostuu yhdestä isosta ja kahdesta pienemmästä pussukasta.


Pussit ovat kiinni toisissaan neppareilla ja ne saa halutessaan kätevästi irti. Pussukka pääsi heti reissussa käyttöön. Isoimpaan osaan laitoin kartat ja esitteitä eri nähtävyyksistä, keskikokoisessa pussissa oli passi ja muita tarpeellisia papereita ja pienimmässä pussissa kulki mukana rahat ja kortit. Kun lähdimme hotellilta ulos niin, etten tarvinnut mukaani kuin rahaa, irroitin clutchista mukaani vain pienimmän pussin ja jätin muut tavarat tallelokeroon. Oikeasti maailman kätevintä!!


Ihan täydellinen löytö järjestelmällisyyttä ja erilaisia käteviä säilytysjärjestelmiä rakastavalle!

Tein reissussa muutenkin pari pakollista hankintaa, esim. ostin vihdoin, vuosien kakomisen jälkeen ne nuden väriset alusvaatteet. Alusvaatteet on tosin pitsiä, joten läpinäkyvyydestä saattaa tulla ongelmia.. Noh, joka tapauksessa sain nyt hankinnan tehtyä kun Calvin Kleinin liikkeessä oli paljon kivoja juttuja alennettuun hintaan.


Ostin myös pitkään hakemani (miksi mä aina joudun etsimään kaikkea monta vuotta, miksen löydä koskaan mitään haluamaani heti, kysyn vaan?!) nahkaisen, hieman pussimaisen laukun jonka saa heitettyä olalta vartalon yli toiselle puolelle. En osaa yhtään käyttää laukkuja jotka vain roikkuvat olalla. Laukussa täytyy olla pitkä hihna joka menee vartalon yli. No okei, ei tässäkään tuo hihna ole ihan tarpeeksi pitkä, mutta teetän suutarilla siihen heti ensi viikolla pidemmän. Laukku ajaa varmasti asiansa ennen kuin Balenciagalla ymmärtävät tehdä tarvittavat muutokset unelmieni laukkuun. Mikä siinä täydellisen laukun tekemisessä on niin vaikeaa?! Luulisi maailman huipputalojen onnistuvan. Tai sitten mä vaan aina haluan mahdotonta...


Onko teillä jotain juttuja, kuten minulla esim. duffelitakki, nilkkurit, ratsastussaappaat, nudet alusvaatteet tai olan yli laitettava nahkalaukku, joita olette metsästäneet jo vuosia, vai löydättekö haluamanne helposti, tai tiedätte tarpeenne vasta kun näette kivan jutun kaupassa?

11 kommenttia:

  1. Mä oon kanssa ihmetellyt, että miksi aina kaikki mitä mä haluaa, uupuu kaupoista. Olen monta kertaa ajatellut miten helppoa olisi, jos ei haluaisi jotain tiettyä kun menee kauppaan vaan se halu syntyisi vasta kun näkee kaupassa jotain. Välillä niitä juttuja etsitään kissojen ja koirien kanssa jopa useampi vuosi.

    Ihania löytöjä olet kyllä tehnyt. Etenkin tuo olkalaukku lämmittää sydäntä.

    VastaaPoista
  2. Joitain asioita, kuten tällä hetkellä sopivankokoista "viikonlopulaukkua" ja tosi pitkävartisia saappaita (korkeita), niin ja nahkatakkia, joutuu välillä metsästämään kauan. (Niin ja metsästänhän mä pitkää haalariakin, ja sinistä "pikkumustaa" ja ja ja...) Pärjään ilmankin, mutta noi kaihertaa aina mielenpohjalla. Matalia ratsastus/moottoripyöräsaapashybridejä etsin esimerkiksi vuosia.

    Ihania löytöjä sulla, tuollaisia kevyitä alusvaatteita mäkin haluaisin.

    VastaaPoista
  3. Voi kyllä, välillä täytyy etsiä vuosia eikä siltikään löydy. Harmi kun siinä välillä täyttää kaappejaan sitten jollain vähän sinnepäin -tavaralla, jotka ei kuitenkaan ole tarpeeksi hyviä...

    Matalat nahkasaappaat taitaa olla haussa jo kolmatta vuotta, musta villakangastakki saman verran vähintään ja hyvä kampaaja noin kuusi vuotta ;)

    VastaaPoista
  4. Shandi: Sama ongelma tuntuu siis vaivaavan muitakin. Meinasin sanoa että kiva, mutta ei se ole yhtään kiva, ei kenellekään.

    Sugar Kane: Voi tsiisus, siskoni voi todistaa että minun spekseihini sopivan viikonloppulaukun perässä juostiin ja vuosia. Lopulta laukku löytyi Tukholmasta. Kyseinen laukku alkaa olla tällä hetkellä jo aika kulahtanut, onneksi on uusi (miehen äidin vanha laukku) jo odottamassa käyttöön ottoa ettei ole samaa metsästystä edessä.

    Ilona: Juuri noita "sinnepäin" ostoja mä yritän välttää. Mutta joskus niihinkin sortuu kun ei enää jaksa etsiä.

    Voin suositella kokeilemaan omaa kampaajaani: Mikko Clik'ssä Yrjönkadulla. Mikko on pitänyt hiukseni kunnossa jo vuosia. Hyvä tyyppi!

    VastaaPoista
  5. toistaiseksi maailman parhaat farkut on hakusessa. oisko ehdotuksia? en suostu maksamaan 150 eur enempää; senkin pitkin hampain.

    tai tummansinit sellaiset pillimalliset housut (vrt lindex), miksei niitä tehdä tummansininä?! tai siis, tehdäänköhän?!

    VastaaPoista
  6. mä olen niin epäkohtelias lukija! ja itsekäs, kun en kehunut ekana ja vasta tokana avautunut...

    uusi yritys: kiva laukku! veikeät noi eri pussukat.

    VastaaPoista
  7. I May Say: JEEEEE!!! Eka joka ymmärtää että noi pussukat on veikeitä! (No okei, ehkei kukaan muu tuosta niin innostu kuin minä, mutta musta toi on paras tavara mitä mulla on! Maailman paras ja ilahduttaa mua suunnattomasti.)

    Ja Lindexin kapeita housuja en ole nähnyt sinisinä, enkä osaa antaa farkkuvinkkiäkään.. Itse asiassa mä löydän kivoja farkkujakin Lindexistä. Eikä maksa paljon!

    VastaaPoista
  8. Ikuisuuden olen etsinyt valkoista kauluspaitaa joka istuu joka kohdasta, ei ahdista ja hiosta. Eipä ole näkynyt. Vaadin siltä niin täydellistä tuntua ja ulkonäköä että teettäminen taitaa olla ainoa vaihtoehto... pöh.

    Ja vitsi tuota sun lupausta :D minulle noin vähän kenkiä olisi pahempaa kidutusta kuin joutua lastentarhaan töihin! Ja se on paljon.

    VastaaPoista
  9. Nelliina: Mä löysin oman valkoisen kauluspaitani Seppälästä. Kuvittele! Paidan tuntu voisi tosin olla vähän miellyttävämpi, mutta kun istuvuus on täydellinen niin saa tunnun (ei ihan niin pehmeää puuvillaa mitä olisin toivonut) olemaan sivuseikka.

    Ja tuosta uuden vuoden lupauksesta.. Mä olen järkyttynyt juurikin kenkien määrästä ja epäilen raskaasti etten selviä koitoksesta. Parhaani teen, katsotaan mihin se riittää.. ;)

    VastaaPoista
  10. No onpas kivoja! Pari tollaista tulis täälläkin tarpeeseen.

    VastaaPoista
  11. Inke: Noi on niin lempparit ettei mitään rajaa! Miten jotain tavaraa voikin fanittaa näin paljon. Ei ole normaalia. :)

    VastaaPoista