torstai 26. tammikuuta 2012

Apuanne tarvitaan

tunnetila: iik ja apua!

Image and video hosting by TinyPic

Rakkaat ystävät! Pyysin muutama päivä sitten ääniänne Finnish Catwalk -kisassa. Kerroin, että postaustani Facebookissa äänestämällä voitte voittaa liput huomenna perjantaina järjestettävään Finnish Catwalkin kutsuvierastilaisuuteen. Unohdin kertoa, että eniten ääniä saaneen postauksen kirjoittaja saa palkinnoksi 200€:n lahjakortin kotimaiseen Acolythin verkkokauppaan. Kotimaisen muodin ystävänä ilahduin palkinnosta ja läksin innoissani kilpaan mukaan.

Kerroin tavoitteestani hyville tyypeille ja sainkin ilokseni useita tukijoita ja tykkääjiä Facebookissa. Iso kiitos jokaisesta äänestä! Kisan piti päättyä eilen, 25.1. klo 12, mutta osallistumisaikaa pidennettiin huomiseen saakka. Olin eilen, virallisen päättymisen aikaan johtoasemissa, mutta kun kisailuaikaa pidennettiin useammat bloggaajat aktivoituivat ja nyt blogimaailman pienyrittäjä on jäänyt voittotaistossa jalkoihin. Vielä olisi kuitenkin aikaa antaa ja saada ääniä.

Image and video hosting by TinyPic

neule ja housut Samuji,
paitapusero Stradivarius, kengät Vagabond


Jos siis olette sitä mieltä että pienemmässä mittakaavassa bloggaavilla on yhtäläinen oikeus osallistua kilpailuihin ja jopa pärjätä niissä, olisi eri kiva jos äänestäisitte minua täällä (kirjoitukseni on vajonnut uusien postauksien myötä sivulla aika alas, mutta alas kelaamalla se kuitenkin sivulta löytyy).

Jokainen ääni merkitsee kisassa paljon, mutta vielä enemmän minulle merkitsee tukenne. Vaikken kisaa voittaisikaan, olen silti äärettömän iloinen kannustuksesta. Olette ihan mielettömän hienoja tyyppejä kaikki!


Ps. Klik ja tykkäys!

14 kommenttia:

 1. Mikäs ihmeen pienyrittäjä sinä blogimaailmassa oot...yli 2000 lukijaa viikossa näyttäis blogilistan mukaan olevan!

  VastaaPoista
 2. Kävin tykkäämässä, koska tässä nyt selkeästi on oikeusmurha tapahtumassa. :D

  VastaaPoista
 3. AnneVee: No pienyrittäjä kuin pienyrittäjä. Arvaa järkytyinkö kun mulla oli yhden viikon aikana noin 3000 kävijää päivässä, joka päivä! Pian selvisi homma, Mungolifen Anna oli linkittänyt mun blogini omaansa. Että noissa oikeasti suosituissa blogeissa mennään ihan omissa sfääreissään. :)

  Emmi: Hahahahahha, ihana Emmi! Kiitos, tykkään susta! :)

  VastaaPoista
 4. "Mungolifen Anna linkitti" on jo vinkki jonkinlaisesta statuksesta.:D

  VastaaPoista
 5. AnneVee: Hah, mun statukseni on "suositut bloggaajat ovat kavereitani". :)

  Mau: Ihana olet Mau, kiitos! <3

  VastaaPoista
 6. Tykkäsin! <3 harmi, etten itse osallistunut kilpailuun, kilpailuhenkisenä ihmisenä olisin varmaan pakottanut kaikki läheiseni tykkäämään postauksestani :D hih. toivottavasti voitat!

  VastaaPoista
 7. Hoh, no jopas oli epistä ja härskiä tommonen yhtäkkinen ajanpidennys. Kävin tykkäämässä.

  VastaaPoista
 8. wikke: Kiitos ihana äänestäsi! Voitto on kyllä jo lipunut sivu suun, aika tylsää. Mulla on näissä blogikilpailuissa siitä huono tilanne, että mun IRL-ystävät ei tiedä että bloggaan. Siksi en voi pyytää oikein ketään äänestämään. Onneksi olette olemassa Te, blogiystävät joista on tullut ihan oikeita ystäviä myös blogimaailman ulkopuolella. <3

  Midinetti: Samaa mieltä, epistä ja härskiä. :D Vaikka voitto on jo poissa ulottumattomista niin arvostan ääntäsi mielettömän paljon. Kiitos tuesta, kiltti Midinetti!

  VastaaPoista
 9. Määkin äänestin! Määkin äänestin! Mullekin arvostusta! Sitäpaitsi joutui vielä kelaamaan sitä feediä ihan kamalasti, että sun kirjoituksen löysi. Hiirisormeni on lähes verillä (No ei oikeasti. Dramatisoin enemmän arvostuksen toivossa).

  VastaaPoista
 10. tiiti: Mä arvostan kontribuutiotasi tästä maailmanääriin ja takaisin! <3 Toivottavasti saat verillä olevan hiirisormen vuoksi sairauslomaa. Se jos mikä olisi paras palkinto äänen antamisesta. :)

  VastaaPoista
 11. On liketetty!

  T. i May Say

  PS ja juuri luin kommenttisi, että voitto meni sivu suun. Harmi! :/

  VastaaPoista
 12. Olisin tykännyt, mutta kun en ole facebookissa...

  VastaaPoista
 13. i May Say: Iso kiitos, arvostan vaikka voittoa ei tullutkaan!

  Lora: Kiitos kuitenkin ajatuksesta Lora! Tuo on näiden FB-kisojen huono puoli. Ei ihmisiä voi pakottaa Facebookiin. Itsekin taistelin sitä vastaan pitkään mutta siellä nyt ollaan kuitenkin. Sosiaalinen paine oli niin valtava. Äh!

  VastaaPoista