tiistai 10. tammikuuta 2012

Miehen vaatteet

tunnetila: turhautuminen

Viikkasin jokin aika sitten vaatteita kuivaustelineeltä kaappiin. Huomasin miehen vaatteita viikatessani yhden puseron olevan ostettu Pariisista, toisen Berliinistä, kolmannen Barcelonasta. Farkut löytyi Wienistä, t-paitoja oli New Yorkista ja Bangkokista. Kuten arvata saattaa, mieheni ei koskaan ikinä milloinkaan osta vaatteita Suomesta. Ei ikinä!

Mieheni on pitkä ja hoikka, tismalleen Zaran mallikappalekokoinen. Zaran vaatteet siis istuvat hänelle kuin tehty. Mutta ei, edes Zaraan hän ei suostu Suomessa astumaan. "Ne mallistot mitä Suomen Zaraan tulee myyntiin on niin vähäisiä, että niitä vaatteita on sitten kaikilla muillakin." Okei.

Minulle on ihan sama mistä hän ostaa vaatteensa, kunhan vain ostaisi! Kesällä Amerikan turneelta hän löysi takin syksyksi, ei muuta, vaikka olisi tarvinnut ihan kaikkea. Hetki sitten hän kävi työmatkalla Kööpenhaminassa muttei ostanut mitään. Ei kuulema tullut edes mieleen käydä vaatekaupoissa. Toivottavasti löydämme Sri Lankasta taitavan räätälin/vaatturin jolla voisi teettää miehelle käyttövaatteita.

Hei vinkatkaapa mistä miehenne ostavat vaatteensa. Tai onko joku liike Helsingissä niin viihtyisä tai kiinnostava että sinne ylipäätään saa raahattua miehen ilman merkitsevää huokailua ja totaalista hermostumista? Olen yrittänyt suostutella miestä mukaani mm. Weekdaylle sillä hän pitää esim. Cheap Mondayn farkuista (tarpeeksi pitkät ja kapeat lahkeet), mutta huonolla menestyksellä. Helsingissä ei kuulema voi käydä ostoksilla. Aha.

9 kommenttia:

 1. Joo mä luulen ton esittelytekstin perusteella, ettei meidän miehet shoppaa samoissa paikoissa.:D

  VastaaPoista
 2. Omakin mieheke on vähän "tommonen". Suurin osa hänen käytössään olevista vaatteista on ostettu Jenkeistä. Taidan silti pistää paremmaksi kuin sinä; hän nimittäin oli viimeksi Jenkeissä vuonna 2008...

  VastaaPoista
 3. Eksyin blogiisi. Vaikuttaa mukavalta! Pitänee alkaa seuraamaan! :)

  VastaaPoista
 4. Eksyin blogiisi. Vaikuttaa mukavalta! Pitänee alkaa seuraamaan :)

  VastaaPoista
 5. Tuttu tarina täälläkin! Miten olisi Seven tai Helsinki10? Kai se niihin edes suostuu astumaan sisälle? :)

  VastaaPoista
 6. Minun mieheni on vähän eri maata. =D Hän ei oikeastaan yhtään välitä mistä vaatteet ostetaan, kunhan ne ovat mieleiset. Siistejä neuleita, puuvillaisia t-paitoja, kunnollisia farkkuja jne. kun löytyy helposti Aleksi 13.sta, Dressmannilta ja H&M.stä. Niin, ja kunhan vaatteita ei osteta liian usein. Kerta vuoteen riittää vaateostoksille, muuten on liian usein. =)

  Onneksi miehen maku ei ole sitä tyypillisintä H&M:n mallimiestyyliä, joten samannäköisiä miehuleita harvoin kävelee vastaan. Kasa persoonallisia bändipaitoja on yksi tapa, jota meillä toinen osapuoli suosii...Onneksi nykyyän sentään suhteellisen tyylikkäästi neuleiden yms. kanssa.

  VastaaPoista
 7. Teidän täytyy vaan matkustella enemmän. :)

  Mulla on vissiin outo mies, kun se tykkää kyllä ostaa vaatteita. Siis keskivertomiestä enemmän, ei se nyt varsinainen himoshopppaaja ole. On suht hoikka ja vaatteiden istuvuus on tärkeä, joten välillä on vaikea löytää sopivia vaatteita. Käy toisinaan Stokkalla tuntia ennen sulkemisaikaa (ei paljoa ihmisiä) tai sitten Tiger of Swedenissa. Tikrun nettikaupassakin näkyy toisinaan käyneen, jos ei halua kotoa poistua.

  VastaaPoista
 8. Mun mies suostuu mielellään Beamhilliin, koska siellä on hyvälaatuisia kivoja vaatteita ja tosi hyvä palvelu. Just käytiin ostamassa sieltä molemmille housut viime viikolla, ostopäätökset tehtiin vartissa siitä, kun oltiin astuttu liikkeeseen sisälle. Hintaluokka Weekdaystä Acnen hintoihin ja vaatteet on superkivoja. Eli siinä kluuvin vieressä on se. Ja kluuviinhan on nyt avattu uusia vaatekauppoja, joissa taitaa osassa olla miehillekin hyvä tarjonta.

  VastaaPoista
 9. AnneVee: Heh, ei sitä koskaan tiedä vaikka samasta villapaidasta joskus tietämättämme riitelisivät tankojen välissä. :)

  Adaliaana: Heh, voitit! :) :) Tsemppiä sulle!

  Mademoiselle Miau!: Kiitos Mademoiselle, ja kiva kun löysit tänne. Toivottavasti tavataan jatkossakin. :)

  Anna-Maria: Hei mikä on Seven? En ole kuullutkaan. Kiitos vinkistä, täytyypä googlettaa. Ja luulen että Helsinki10 olisi hänelle otollinen paikka, ainakin ale-aikaan. Kympin hinnat saisivat luultavasti miehen pyörittelemään silmiään. :)

  Virpi: Bändipaidat on aika hyvä vaate. Tekee asusta kuin asusta rennon ja tuo asennetta. Miehesi shoppailut kuulostaa aika ihanteelliselta. :)

  Netta: Juu, lisätään matkustelua! Sopii mulle. :) Ja tuo Stocka tuntia ennen sulkemista on tosi hyvä vinkki! Tuota kokeilen ehdottomasti. :)

  janna: Beamhillissä ei olla ikinä käyty ja tuo Kluuvin kompleksi voisi olla kans hyvä paikka. Kiitos vinkistä, nyt kun vaan saisi miehen kaupungille, olisi monta paikkaa missä käydä.

  VastaaPoista