perjantai 6. tammikuuta 2012

Huulikynät

tunnetila: testaus ja tykkäys

Image and video hosting by TinyPic

Pohdiskelin täällä miten kosmetiikka- ja vaateteollisuuden syklit kulkevat käsi kädessä. Mietin, miten ihmeessä uusia juttuja voidaan keksiä monta kertaa vuodessa. Myös uusien juttujen putkahtaminen markkinoille yhtä aikaa eri firmojen toimesta ihmetyttää. Oliko joku ensin, kopioiko joku toista, miten kopiointi on onnistunut kun tuotteet ovat markkinoilla muutaman viikon viiveellä (siinä ajassa ei vaan ehdi luoda uutta tuotetta) jne.

Tänä syksynä tällaisia uusien juttujen yhtä aikaisia putkahtamisia on tullut eteeni ainakin kahdesti. Ensin tutustuin Lumenen ripsiväriin jossa oli samassa kaksi erilaista harjaa: toinen arkeen, toinen juhlaan. Meni muutama viikko niin törmäsin jossain lehdessä täysin vastaavan tuotteen mainokseen, mainos oli jonkun muun kosmetiikkamerkin, valitettavasti en muista minkä.


Image and video hosting by TinyPic

huulimeikkien sävyt vasemmalta oikealle: 17 Aavistus, 14 Toiveita, 15 Ikuisuus, 13 Kosketus

Seuraavan kerran törmäsin samanlaiseen tapaukseen, uusi tuote yhtä aikaa markkinoilla, Lumenen huulimeikkien kanssa. Kyseessä on siis kynä, jonka toisessa päässä on tussimainen puoli, toisessa päässä huulivoide. Tussin kärjellä rajataan huulet, sen jälkeen huulet väritetään tussilla kauttaaltaan. Tussin annetaan kuivua huulille 30 sekuntia ja sen jälkeen laitetaan päälle huulivoidetta putkilon toisesta päästä. Minulle idea oli uusi, mutta heti kun kuulin Lumenen tuotteesta näin mainoksen jostain vastaavasta joltain muulta merkiltä. Toisaalta, minulle on ihan sama kuka oli ensin, on vain loistavaa että uusia, toimivia juttuja tulee markkinoille myös omilta suosikkimerkeiltä.

Olen testaillut Lumenen uutuus huulimeikkejä arjessa ja olen jo koukuttanut useamman työtoverini näihin huulipuikkoihin.
Ensimmäisenä testiaamuna testasin sävyä numero 17. Laitoin liikaa kerroksia (en ymmärtänyt että väri muuttuu koko ajan täyteläisemmäksi) ja huulimeikistä tuli todella tumma ja intensiivinen. Upea iltaan, liian tumma tottumattomalle (=minulle) töihin. Yritin poistaa huulipunaa mutta eihän se irronnut minnekään, vaaleni vain hieman.

Heti kun pääsin töihin työkaverini alkoivat kilvan ihailla uutta huulipunaani. Kerroin että yritin poistaa sitä mutta väri ei lähtenyt minnekään. Saman tien kolme ihmistä otti ylös merkin ja sävyn ja kävivät ostamassa tuotteet myös itselleen. Eli voin kertoa että kyllä kestää! Ja siis vielä kertauksena: mitä enemmän laitat kerroksia, sitä syvemmäksi väri muuttuu. Ja toinen vinkki: vasta sen jälkeen,
kun tussi on kuivunut kunnolla, kannattaa laittaa kiiltoa ja luonnollisuutta tuova voide päälle. Tässä kestävä resepti tuleviin bileiltoihin, tai mihin vaan missä tarvitaan kaunista ja pysyvää huulimeikkiä.

7 kommenttia:

 1. Anonyymi6/1/12 13:13

  Kiitos vinkistä, huulikynä menee myös omalle ostoslistalle. :)Ostolakossa oli muuten noista pakkauksista joulukuussa juttua; http://www.ostolakossa.com/2011/12/kuka-ehti-ensin.html

  VastaaPoista
 2. Oi, aivan ehdottomasti samaa mieltä! En oo todellakaan mikään huulipunaihminen mutta nämä on kyllä helppoja käyttää ja jopa pysyy huulilla. (Kuulostan ihan joltain palkatulta suosittelijalta :D)

  VastaaPoista
 3. Ei siis kulu pois syödessä/ juodessa? Ja Lumenen, siis kotimainen brändi ja sopiva hinta! Wau! Pitää kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Your site is nice Iike your blog. Please visite my site
  Latest Movie

  VastaaPoista
 5. Pomppas kanssa heti mun ostoslistalle :) Kiitti! Max factorilla on huulipuna, jossa on sama idea, ensin pysyvä väri ja päälle rasva, mutta se on vähän vaivalloinen, ovat eri putkiloissakin..

  VastaaPoista
 6. Niin vielä se merkki...?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Kiitos vinkistä anonyymi, täytyypä lukaista kirjoitus heti.

  sisko: Heh, mä kuulostan ihan samalta mutta kun tuote on oikeasti hyvä niin siitä on kiva kirjoittaa.

  HeidiV: Kestää kyllä kun laitat ihan kuiviin huuliin. Kaikki kosteus on pohjalla huulikynälle huono. Ja merkki oli siis Lumene.

  Ulrika: Ollos hyvä, toivottavasti olet jo omasi ostanut ja tykkäät tuotteesta.

  VastaaPoista