keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Onko alet jo ohi?

tunnetila: äh ja puh

Lomani aikana työpöydälleni oli kertynyt sellainen määrä hommia, jotka luonnollisesti täytyy tehdä heti, että vapaa-ajan ongelmia ei ole muutamaan päivään ollut. Tajusin äsken että missaan tätä vauhtia kokonaan tämänvuotisen talvialen.

Kertokaa, ystävät kalliit, olenko täysin myöhässä jos yritän suunnistaa kaupungille viikonloppuna? Onko alet vielä käynnissä vai joko kaikkialla on kaupat täynnä kevätuutta? Menikö ale minulta ohi vai kannattaako vielä lähteä tutkimaan alelaareja? Kiitos jos osaatte auttaa.

Kertokaas miten teidän kävi, teittekö hyviä löytöjä?

7 kommenttia:

 1. Tsekkaa Halosen loppuunmyynti, Mango ja Selected Femme Aleksilla! Myös Aleksi 13 on käymisen arvoinen. Nythän joka paikka täynnä -70% eli parhaat apajat!

  VastaaPoista
 2. nooruska: Oooh, kiitos tiedosta nooruska! En ole käynyt kaupungilla kuukauteen (ennen joulua hain viimeiset lahjat mutta aleja en tutkinut) joten luulin että kaikki on jo ohi. Kaupungille siis!

  VastaaPoista
 3. Mä kävin tänään kääntymässä Kampin Marimekossa eikä mitään alea, pöh! Toivottavasti jokin poikkeus, koska marialeen haluan vielä. Ainakin la, kun viiden jälkeen kuljin Marikulman ohi oli se täynnä aleplakaatteja, harmi vaan että tosiaan sulkivat jo viideltä, mistähän lähtien ollut noin? :/

  VastaaPoista
 4. Mä kävin eilen huitaisemassa ostoskoriin mm. kaksi Dieselin toppia puoleen hintaan. Että ei kai ne ihan vielä ohi ole. :D

  VastaaPoista
 5. Minä olin viime lauantaina kavereiden kanssa varsinaisella shoppailumaratonilla. Silloin siis ainakin alet olivat vielä siis käynnissä, mutta kyllähän se vähän niin on, että pääasiassa hajakokoja löytyy ja kevätuutuuksia oli jo paljon tarjolla. Paras löytö oli Wondersin nahkasaappaat - juuri sellaiset, joita olen säännöllisen epäsäännöllisesti etsiskellytkin - 50 % alennuksella Ziosta. Lisäksi mukaan tarttui hame Indiskasta alle 9 €:lla.

  VastaaPoista
 6. Joo, vielä on monessa paikkaa alen loppurysäys - jopa 70 % alennuksia! Ainakin täällä Lahdessa :) Tosin kevätuutuudetkin ovat tulleet kauppoihin (ihanan värikkäitä ;) )

  VastaaPoista
 7. Onneli: Jos Marimekon alet on loppu niin ne meni kyllä multa ihan ohi, harmi. Yhtä takkia nimittäin katselin vähän sillä silmällä... ;)

  kottarainen: Jee, hyvä ostos! Onneksi ehdin vähän ostoksille itsekin. ;)

  Niltsi: Oi, shoppailumarathon kavereiden kanssa kuulostaa tosi kivalta. Mäkin haluan! :) Ja onnea hyvästä löydöstä!

  HeidiV: Alen loppurysäys on parhautta! Täytyisi tulla taas käymään Lahdessa. Lahden Your Facen liike oli tosi hyvä!

  VastaaPoista