torstai 29. heinäkuuta 2010

Klassikkoparit

tunnetila: tyytyväisyys

Jo pari kesää kenkäkaupat ovat olleet täynnä hieman toisistaan poikkeavia gladiaattorisandaaleja. Lyhytsäärisenä en ole voinut kuvitellakaan käyttäväni nilkkaan nousevia remmisandaaleja, joten olen ollut pulassa kesäkenkiä etsiessäni. Viime kesänä keksin mitä haluan: klassikkojen klassikot, valkoiset espadrillokset.

Kesä kuitenkin hurahti viime vuonna sellaisella vauhdilla ohi etten ehtinyt löytää sopivaa espadrillosparia. Tänä kesänä olen etsinyt tossuja enemmän tai vähemmän aktiivisesti, mutta nyt, kun nahkaballeriinani on jo niin puhki kävelty että ne jalassa alkaa aina vetää suonta jalkapohjasta (voin kertoa ettei ole kiva tunne), ajattelin ryhtyä metsästämään noita kankaisia, juuttipohjaisia matalia kenkiä kunnolla.

Vietin maanantaina mielettömän kivan päivän Vimpsin kanssa (jep, tuli sitten nähtyä tuo SATC2 kolmannen kerran..) ja juuri kun ehdin mainita hänelle oudosta kenkäfiksaatiostani lähes törmäsin pariin etsimiäni kenkiä. Ja kaiken lisäksi alehyllyssä.

Image and video hosting by TinyPic

Kengille jäi moninkertaisten alennusten jälkeen hinnaksi 6€/pari joten oli ihan pakko antaa koti niin valkoisille kuin mustillekin klassikkokengille. Jee jee, olen hirmuisen iloinen!! Vaikka usein sanotaan että alennusmyynneissä tulee tehtyä paljon harhaostoksia ja niitä kannattaisi vältellä, niin jos sieltä on mahdollista tehdä myös tällaisia löytöjä niin kyllä aleostelu joskus kannattaa!

Oletteko te tehneet hyviä löytöjä alennusmyynneistä vai oletteko juuri sitä mieltä että ne kannattaa kiertää kaukaa? Minä aion vielä katsastaa Kuopion loppualet ja lähdenkin Savon sydämeen tänään viikoksi. Viikossahan ehtii koluta kaupan jos toisenkin...

7 kommenttia:

 1. Oo, ehkäpä törmäillään Kuopiossa! Käyn tänään tarkastaa parit kaupat toivoen, että niissä on ilmastointi.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kenkäpari! Etsiskelin samanmoisia pojalleni Italian reissua varten (NE häät vihdoin), mutten surukseni löytänyt oikeaa kokoa ja väriä mistään.

  VastaaPoista
 3. Hyvää Kuopio shoppausta! Kerro jos löysit jotain superia, kahvila olis kiva kans, lomailen myös Savon sydämessä :D

  VastaaPoista
 4. Uskallatko paljastaa ostopaikan, tahtoo kans!

  VastaaPoista
 5. AnneVee: Kas kas, näinköhän törmätään?! Olispa kiva!

  Joy: Oih, vihdoin ne häät! Iris lupasi lähettää kutsun mullekin, kai mä voin tulla teidän mukaan vaikkei kutsua ole tullut. Varmaan kadonnut jonnkein matkalla... :) Kerro isot onnittelut hääparille!

  eple: Kiitos, ja ihanaa Savoa myös sinulle!! Postasin viime kesänä Kuopiosta ja siinä oli muistaakseni joku kahvilavinkki. Tsekkaapa se, laitat tuohon ylälaidan hakukenttään Kuopio. Toivottavasti löytyy. Ja laitan lisää vinkkejä jos löydän uusia kivoja paikkoja.

  Anonyymi: Heh, uskaltaisin, ja mielelläni jakaisinkin teille tämän löydön, mutta mä en taida tietää sen liikkeen nimeä.. :) Löysin nuo kengät Kampin keskuksesta, olisiko toinen kerros, siinä samassa on toinenkin kenkäliike.. Olisiko tuo joku Accent tai joku??? Toivottavasti näillä vinkeillä löytyy. :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymille ja Ninalle: joo, oli se Accentin puoti Rizzon kenkäliikkeen yhteydessä. Eli noita espradrilloksia myytiin siellä Accentin puolella.

  Ihanat ne ovat edelleen, nuo sun kesäpoposet! Tahtois niin kans... mut oon edelleen superonnellinen mun kangastossuparista! Ne ovat saaneet paljon peliaikaa töppösissäni.

  Ja siis niin mahtavan kivaa oli! Uusiksi, ja pian kiitos!

  VastaaPoista
 7. Vimps: Kiitos täsmennyksestä! Ja kyllä, säkin teit mahtavia ostoksia ja oli kivaa! :)

  VastaaPoista