sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Myönnetään, tänään oli lämmin

tunnetila: vihdoin!!!!!

"Huh hellettä", sanoi aina kylmästä säästä marmattava Nina! Kylläpä nyt oli sellainen viikonloppu jonka voimalla jaksaa taas lähteä huomenna reippaana töihin. Oloa helpottaa myös tieto siitä, että loma alkaa ensi viikon jälkeen. Tiedossa viiden viikon vapaus täynnä kivoja suunnitelmia. Huonomminkin voisi olla.

Image and video hosting by TinyPic

Tänä aamuna heräsin auringon kanssa kilpaa jo kukonlaulun aikaan ja päätin lähteä ensimmäistä kertaa tänä kesänä Hietsun kirppikselle. Jestas, onneksi en käy siellä usein. Oli nimittäin sellainen aarreaitta taas Hietsussa pystyssä etten tiennyt miten päin olisin ollut. Teinkin kirppikseltä aivan fantastisia löytöjä, osa pieniä mutta sitäkin upeampia. Noihin löytöihin tulen varmasti palaamaan tulevaisuudessa.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

toppi Zara (iki-ikivanha!), shortsit Topshop,
punoskassi Anttila, sandaalit Benetton


Kuvan shortsit ostin huhtikuussa Tukholman Topshopista ja ne ovat ensimmäinen vaate jonka olen koskaan Topshopista ostanut. Tykkään shortsien ohuesta puuvillakankaasta ja lököttävästä istuvuudesta kovasti, mutta shortsien laatu on suorastaan surkea. Olen käyttänyt shortseja alle kymmenen kertaa ja nyt ne ovat jo saumoista hapertuneet niin, että on vain ajan kysymys milloin ne lahoavat päälle. Shortsit olivat mielestäni kalliit, mutta ne lököttivät jalassa niin kivasti että halusin ne hinnasta huolimatta. Eipä olisi kannattanut. Millaisia kokemuksia Teillä on Topshopin tuotteista? Vastaako hinta-laatu-suhde toisiaan?

Asiasta puheen ollen, Suomeen saadaan muuten Topshop! Tai ainakin joitain Topshopin mallistoja tulee myyntiin Helsinki10:iin elokuun alussa. Topshopin vaatteet on usein kivoja, varsinkin heidän kengistään pidän kovasti, joten toivotaan että Helsinki10:ssä myyntiin tulevat mallistot ovat näitä pöksyjä laadukkaampia.


4 kommenttia:

 1. Asuin nuoruuteni Lontoossa ja TopsShop oli silloin se halpa kauppa josta oli teininä kiva ostaa huokeita ja trendikkäitä vaatteita joihin viikkorahat hyvin riittivät. Vaatteet olivat yleensä myös melko huonoja laadultaan. Hieman samaan tyyliin kuin nykyään Gina Tricot, luulisin.

  Sain itse sellaiset överit kyseisestä kaupasta nuorena että olen suosiolla jättänyt TopShopissa käymiset täysin väliin viimeiset 10 vuotta. Mutta kuulostaa että vaikka hinnat ovat siellä nousseet niin laatu on ikävä kyllä pysynyt samana.

  VastaaPoista
 2. ella: Tiedätkö Ella, mulla on ollut kans aina Topshopista sellainen "halpis"-kuvitelma. Tulee varmaan siitä kun Lontoossa joskus 90-luvun alussa/puolivälissä niitä liikkeitä kolusin. Siksi en ole sieltä koskaan mitään ostanutkaan.

  Nyt kuitenkin, blogimaailman Topshop hehkutusten yllyttämänä päätin tehdä ensimmäisen investointini ja jouduin heti pettymään. :(

  VastaaPoista
 3. Anonyymi8/7/10 22:49

  Topshopin laatu on minusta keskimäärin kehnoa, mutta iloisia poikkeuksiakin löytyy. Kuitenkin poikkeuksena yleiseen linjaan kengät - ne ovat keskimäärin kelvollisia tai jopa hyviä. Myös nahkaiset laukut ja vyöt kannattaa katsastaa. Korut ja sukkahousut ovat kivoja!

  VastaaPoista
 4. Kamicha: Noita Topshopin kenkiä minäkin olen katsellut ja sovitellut "silä silmällä" ja niiden laatu (ompeleet, nahka ja muut osat) on vaikuttanut hyvältä. Yksiäkään en tosin omista, joten en osaa sanoa mitään niiden kestävyydestä.

  VastaaPoista