keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Maailman hienoin kauppakassi

tunnetila: tykkäys

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Piipahdin toissa viikolla The Daily Front Row -lehden julkistamistilaisuudessa Empire Hotelin upealla kattoterassilla. Näytteelleasettajia tilaisuudessa oli kymmeniä, kauneushoitoloista alusvaatteisiin ja ekorannekoruista TicTac-karkkeihin. Paras osasto oli kuitenkin ShopStyle:llä joka tarjosi kangaskasseja muotiaiheisilla painatuksilla.

Tarjolla sattui olemaan kaksi ehdotonta suosikkilausahdustani joista en osannut valita kumman kassiini haluan. Niinpä mukava kassien painaja teki minulle kauppakassin jonka toisella puolella lukee: "Simplicity is the ultimate sophistication" (Leonardo Da Vinci) ja toisella puolella "Fashions fade, style is eternal" (Yves Saint Laurent). Nuo molemmat lauseet kuvaavat omaa ajatteluani ihan täydellisesti. Kyllä nyt kelpaa kantaa ruokaostoksia lähikaupasta kotiin.      


Ps. YLEn Olotilassa myös Väinö pääsi mukaan ostoksille. Väinö kassissa täällä.

8 kommenttia:

 1. Onko kenties sama Empire Hotel kuin Gossip Girlissä (salainen paheeni ;))? Ihana kassi, todella hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö kaisailona, mä en ole ikinä katsonut Gossip Girliä. :O En siis tiedä oliko sama hotelli. Mutta ei kai noita täällä niin monta ole, eli sovitaan että olin samassa paikassa. :)

   Poista
 2. Onneks muillakin on samoja paheita xoxoxo. Mut täydellinen kauppakassi. Sä oot Nina mun tyyli -idoli. Olen alkanut käyttää blazereitä ja huivia. Heti paljon särmemmän näköistä kuin villatakki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen jäänyt tuosta paheesta täysin paitsi, voi ei. Meillä ei ole ollut telkkaria viiteen vuoteen joten olen aika pihalla kaikista ohjelmista. Läppärin ruudultakaan ei tule katsottua oikeastaan kuin kerran vuodessa linnan juhlat. :)

   Poista
 3. Enkä joutunut edes ostamaan jakkuja, vaan otin vihdoinkin ne arkikäyttöönkin. Toinen on ostettu melkein kymmenen vuotta sitten, mutta tyylihän on ikuista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa Nasu jos olet saanut minulta inspiraatiota pukeutumiseen. Jee, kiva kuulla! Minusta on tullut ihan jakkuihminen tuon yhden mustan jakkuni myötä ja olen ihmeissäni. Parasta on kuitenkin kuulla että löysit omat jakkusi kaapista, uuden ostaminen olisi silloin ollut ihan turhaa. Jee jee!

   Poista
 4. Kyllä huomaa etten ole ehtinyt blogimaailmaan pitkäään aikaan, tervetuloa Ninan kasvot!!!! Mahtavia yhteistyökuvioita sinulla, olet ne ansainnut.
  PS. sitä kangasta ei ole löytynyt, jos muistat mitä tarkoitan.

  Saara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Saara, kiva kuulla sinusta! Ja kiitos, kuviot on mahtavia ja pitävät kyllä kiireisenä. :) Kiitos tiedosta, voin siis ostaa täältä tarvitsemani jutun. Mutta pidä vinkkini mielessä, luulen että siitä voisi tulla myyntihitti. :)

   Poista