maanantai 17. syyskuuta 2012

Turvallista musta-valkoista

tunnetila: ihastus

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

t-paita Calliope, hame Alexander McQueen,
balleriinat Tory Burch

Kävin toissa viikolla Saks Fifth Avenuella tutustumassa brasilialaisen kenkäsuunnittelija Alexandre Birmanin syksy/talvi 2012 mallistoon. Pukeuduin tilaisuuteen simppelisti musta-valkoiseen, väri-ilottelu sai hetkeksi riittää. Yksinkertainen valkoinen t-paita on kyllä erinomainen vaate. T-paidan ilme muuttuu täysin asukokonaisuuden mukaan. Siistin hameen ja kultaisin yksityiskohdin somistettujen laukun ja kenkien kanssa t-paita on ihan siisti, farkkushortsien kanssa t-paidan fiilis on täysin eri.

Julkaisin useampia kuvia Alexandre Birmanin tilaisuudesta Tyylitilan puolella, mutta jos ette ole piipahtaneet siellä niin tänne täytyy myös laittaa yksi kuva. Ihastuin nimittäin valtavasti Birmanin mustiin mokka-avokkaisiin. Olen etsinyt kauniita mustia perusavokkaita koko aikuisikäni ja nämä kengät hipovat kyllä niin lähelle täydellistä että voi olla että joudun vielä sovittamaan näitä kaunokaisia (saattavat tosin olla inasen liian korkeat). Auts, tästä ihastuksesta lompakko ei oikein tykkää... Katsokaa nyt miten sirot, kauniit ja elegantit. Oih!

Image and video hosting by TinyPic


Ps. Tyylitilassa katsaus Ivana Helsingin S/S 2013 näytökseen New Yorkin muotiviikoilla. Tästä postaukseen.

4 kommenttia:

  1. Mistä se voikin johtua, että ihan perus mustat korkokengät ovat vaikeimmat löytää? Kaikissa muissa väreissä kyllä löytyy kaapista, mutta minulla on ihan samalla tavalla ollut vuosikaudet jo haussa hyvät mustat. Nuo on kyllä upeat, mutta jo kuvan perusteella luulen että minulle ne olisi liian korkeat :)
    Harmi kun ei muuten ehditty treffailemaan enää enää minun/sinun lähtöä - jospa nähdään sitten joskus hamassa tulevaisuudessa kun maltat palata takaisin Suomeen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mustat peruskorot on kyllä vaikea löytää. Tai siis olisi varmaan helpompi jos budjetti olisi sen 500€...

      Treffataan ehdottomasti kun kotiudun. Paitsi etten kyllä halua täältä kotiin.. Onneksi on vielä muutama kuukausi aikaa nautiskella elosta täällä. Kiva että oma matkasi meni hyvin.

      Poista
  2. Toi sun asu on kiva! Ja totta, valkonen t-paita muuttuu ihan muitten vaatteitten mukaan. Ite tykkään mun JC:n valkosest t-paidasta koska se on vähä rennompi ja tehty pikkasen liika isoks, mutta se kangas on sellasta kivaa eikä näytä renttumaiselta jos sen pukee muihin kun säkkivaatteisiin :D Noi kengät on aivan ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna!! Oma JCn t-paitasi kuulostaa kyllä tosi kivalta. Monikäyttöiset vaatteet on ihan parhaita. Ja nuo kengät, oooohhh, vitsit että tykkäänkin niistä. En ole vielä uskaltanut sovittaa niitä ja luulen ettei ehkä kannatakaan.. :)

      Poista