sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Mitenkäs täällä voidaan?

tunnetila: flunssainen

Kiitos kysymästä, taitaa olla flunssa tulossa.

Reissun ensimmäiset kolme viikkoa oli sellaista kiirettä ja hulinaa etten ehtinyt juurikaan pysähtyä. Saan yleensä aina flunssan lentokoneen ilmastoinnista ja pelkäsin sitä tälläkin kertaa. Saavuimme New Yorkiin maanantaina ja heti keskiviikkona alkoivat muotiviikot. Pelkäsin sairastuvani ja missaavani kovasti odottamiani näytöksiä tai muita kiinnostavia tapahtumia. Porskuttelin kuitenkin vailla flunssan häivää ensimmäiset viikot innon ja lisävoimia antavan kutkuttavan jännityksen voimin. 

Muotiviikot loppuivat pari viikkoa sitten ja tänä viikonloppuna oli viimeinen ja yksi tärkeimmistä Skimbacoon liittyvistä työrupeamista. Hommia riittää vielä koko loppu syksyksi (esim. Marshallsin kamppis on vasta alussa ja jatkuu vielä viikkoja) ja ensi viikollakin olisi menoa ja tehtävää jokaiselle päivälle, mutta ehkä ne kaikista tärkeimmät hommat on nyt tehty. Taisin eilen illalla huokaista vähän liian äänekkäästi ja antaa kropan huomata että suurin kiire on nyt ohi. Tänä aamuna nimittäin heräsin hartiat ihan jumissa ja paineen tunnetta poskionteloissa.

Kroppa tosiaan vaatii välillä lepoa vaikka kaikki mitä teetkin on kivaa, kiinnostavaa tai innostavaa. Muutaman viikon päästä olemme lähdössä viikoksi ystäviemme kanssa "ihan oikealle" lomalle, parempi siis saada flunssa juuri nyt ja vaikka jättää muutama ensi viikon tapahtumista väliin, kuin sairastaa lomaviikko jolloin tiedossa on paljon uutta nähtävää ja koettavaa.

Taidan viettää tämän päivän ihan vain kotosalla villasukat jalassa teetä juoden, toivottavasti kunnon flunssa malttaa pysyä loitolla. 

Mitä Teille kuuluu? Mikä on ollut alkusyksyssänne parasta?


Ps. Tyylitilassa ehdoton suosikkimallistoni muotiviikoilta.

Ps2. Myös Olotilassa niska on jumissa.


5 kommenttia:

 1. Sama vika et aina saa flunssan lentämisen jälkeen ainakin pidemmillä matkoilla. Suomen syksy on ollut lämmin ja ihana - olen syksyihmisiä. Chloen mallisto on tosiaan tyylikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla että olet Nasu nauttinut syksystä. Itsestä tuntuu että kaikki joiden kuulumisia olen Suomesta kuullut ovat olleet koko ajan jäässä ja pahalla tuulella. :)

   Poista
 2. No voi ei :( Parempi tietty nyt sairastaa, ennen lomareissua, mutta tylsää silti! Mä odottelen koska mulle tulee eka syysflunssa - tosin allergista nuhaa on ollut lähes koko ajan :-/

  Mulla on tulossa nyt ne juhlat, joihin kysyin pukeutumisvinkkejä :) Lauantaina juhlitaan ja asukin on hankittu (osa löytyi vaatekaapista valmiiksi, kengät ja hameen ostin vartavasten).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outoa, en tullutkaan kipeäksi.. Saas nähdä tuleeko se sitten kun pitäisi lomailla.

   Ihania juhlia teille Heidi, se kuulosti upealle tilaisuudelle. Ja hyvä ettei kaikkea uutta tarvinnut ostaa. On hyvä saada käytettyä ensin vaatteita omasta kaapista, sitten vasta ostaa se mitä puuttuu.

   Poista
 3. Tänne kuuluu kovaa kiirettä ja akuuttia rahapulaa. Uudet opinnot syövät aikaa työnteolta nääs. Muuten kuuluu ihan mainiota, talvikin ilmeisesti on vain kärsittävä ;). Joululahjaksi toivoisin enemmän aikaa vuorokauteen! Ja valoa :)

  Parempia vointeja sinne!

  VastaaPoista