tiistai 2. lokakuuta 2012

Nicole Richie for Impulse at Macy´s

tunnetila: ihastelu

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Muutama viikko sitten julkistettiin Nicole Richien Impulselle suunnittelema vaatemallisto jota myydään yksinoikeudella Macy'sillä. Kävin heti tutustumassa mallistoon ja olin aika iloinen yhteistyön lopputuloksesta. Syksyisiä sävyjä, pitkiä ja lyhythelmaisia mekkoja sekä (keino)nahkaisia vaatteita ja kivoja yksityiskohtia. Käyttökelpoisia vaatteita kaiken ikäisille.

Kiinnostuin pressikuvia selaillessani alimman kuvan mustasta pitsipuserosta jossa on keinonahkaiset hihat. Sovitin puseroa ja vaikka se oli kivan näköinen ja mukava päällä en silti ostanut sitä. Mieltä vaivaamaan se kuitenkin jäi, taidan siis käydä toiveikkaana vielä joku päivä katsomassa onko mallisto jo myyty loppuun. 

Tästäpä tulikin mieleeni viime viikolla Lindexillä julkistettu Missoni -mallisto. Harmittelin aiemmin että missaan koko malliston kun en ole nyt syksyllä Suomessa. Aikaero oli kuitenkin tällä kertaa minulle suosiollinen. Kun mallisto julkaistiin Suomen aikaa yöllä, oli täällä vielä päivä ja niinpä pääsin nettikauppaan ilman ruuhkia ja sain napattua ostoskoriin kaiken haluamani. Kiva tietää että kotona on odottamassa paketti Lindexiltä kun palaamme Suomeen. Olen kuullut vähän huonoa malliston materiaaleista ja turhasta kimalluksesta. Omat suosikkini olivat kuitenkin kotiasujen puolelta ja materiaali taisi kaikissa tilaamissani jutuissa olla viskoosia. Toivottavasti suuria pettymyksiä ei ole tiedossa.

Ostitteko te mitään Lindexin ja Missonin yhteistyömallistosta?
   

2 kommenttia:

  1. ekan parikuvan oikeinpuoleisin mekko on ihana! :) oi tuliks lindexiltä uus mallisto? Huomenna suuntaan heti koulusta kyllä lindexiin - vaikka ei mulla oikeestaan ois rahaa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Lindex teki juuri Missonin kanssa yhteistyömalliston. Toivottavasti löysit vielä jotain kivaa eikä kaikki ollut jo myyty loppuun.

      Poista