keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Marshallsin kolmas haaste: paitapusero

tunnetila: jännitys

Image and video hosting by TinyPic

Marshallsin kolmas haaste oli löytää liikkeen valikoimista tunika tai "equipment blouse". Tunikoita en käytä, joten kohdistin etsintäni paitapusero-osastolle. "Equipment blouse" on saanut nimensä ranskalaisen, todella upeita ja laadukkaita silkkipaitoja valmistavan yrityksen mukaan. Equipment toi muutama vuosi sitten jälleen muotiin rennot rintataskulliset paitapuserot ja kun muut valmistajat alkoivat tehdä samantyylisiä paitoja Equipmentin nimi säilyi tyylissä mukana.

Katselin Marshallsilla rintataskullisia paitapuseroita ja sovittelinkin varmaan viisitoista puseroa, mutta 99% näistä paidoista oli polyesteriä. Oli merkki mikä tahansa Ralph Laurenista Jones New Yorkiin, puserot olivat aina polyesteriä. Tiesin saavani pitää ostamani vaatteet joten halusin löytää jotain laadukkaampaa ja spesiaalia. Ja voih mihin löytöön viime viikonloppuna törmäsinkään!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Löysin rekiltä yhden ainokaisen silkkipuseron, valmistajana ei enempää eikä vähempää kuin itse Equipment! En voinut kuvitella että Marshallsilta löytyy myös eurooppalaisia laatumerkkejä joten olen löydöstäni mielettömän iloinen!

Puseron ovh oli $218, sain sen Marshallsilta hintaan $79.99. Yhdistin puseron tämän syksyn kuumimpaan hittiin, kapeisiin nahkahousuihin jotka ilokseni ymmärsin ottaa mukaan reissuun. Täällä kaikki liikkeet pursuilevat kapeita nahkahousuja, kylläpä olisi harmittanut jos olisin jättänyt omat nahkikseni kaappiin lojumaan. Täällä niille tulee varmasti käyttöä kunhan ilmat sopivasti viilenevät.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Asun kengät löysin jo edelliseen haasteasuuni, Gianni Chiarinin laukku taas on viimeisin ostokseni Marshallsilta. Laukku oli niin näköiseni että se oli ihan pakko ostaa vaikken välttämättä olisi tarvinnut uutta mustaa laukkua. Joskus sitä vaan on saatava ostaa mitä haluaa, ei vain sitä mitä välttämättä tarvitsee, vai mitä?! 

Kolmas haaste oli siis tässä. Mitä tykkäätte asusta? 


Ps. Alkuperäinen haastepostaus täällä.

Ps2. Tyylitilassa Paola Suhosen haastattelu jonka tein muotiviikoilla.
 

11 kommenttia:

 1. Kaunis paita! Ihan samaa mieltä laadusta, siihen kannattaa aina panostaa. Laukunkin huolisin heti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuia! Olen kyllä tämän haasteen löytöihini tosi tyytyväinen. Aina kannattaa penkoa! :)

   Poista
 2. Koko asu (sekä laukku) näyttää tosi kivalta :). Polyesteri on niin syvältä. Tylsää, että ns. laatumerkitkin käyttävät sitä niin yleisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin tosi yllättynyt että nuo ns. paremmat merkitkin käyttävät noin runsaasti polyesteria. Tuotteet kun ei ole mitään halpoja.. Tylsää tosiaan.

   Poista
 3. ihana paita! sopii sulle hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Tykkään paidasta itsekin kovasti.

   Poista
 4. Upea asu ja laukku. Voi kun löytäisi jostain noin hienon paitapuseron.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Nasu! Tuo laukku oli kyllä loistava löytö. Se Marshallsilla ja muissa outlet-tyyppisissä liikkeissä on juurikin parasta, löytämisen ilo. Joskus laukkuosastolla ei ole mitään kivaa, joskus, esim. nyt, rekin takimmaisena näkyy jotain kivaa ja kun saat laukun kaivettua esiin sieltä löytyy helmi. :)

   Poista
 5. Voi miten chic olet :) Tosi ihana paita <3 Ja nahkahousut, mä luulin että vaan Bonolle sopii ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahhaha! Heidi toi oli paras kommentti ikinä! :D <3

   Poista
 6. Ihan huiman upea asu, edgy chiciä parhaimmillaan! JA ensimmäistä kertaa sun blogin pariin eksyneenä; rakastan tätä ideaa eri tunnetiloista joka postauksessa! Mun tunnetila just nyt: blogirakkaus!

  VastaaPoista