lauantai 20. lokakuuta 2012

Loma Virginiassa

tunnetila: innostus

Hip hei! Laukut on pakattu ja tänään alkaa loma! Lähdemme ystäväperheen kanssa viikoksi lomaresorttiin Virginiaan. Virginia on New Yorkista 7 tunnin ajomatkan päässä ja kun ajetaan etelään niin sään pitäisi olla siellä vielä lähemmäs +25 astetta. Ihanaa!!

Ohjelmaa tulevalle viikolle piisaa. Suunnitelmissa on huvipuistovisiitti, Yhdysvaltojen historiaan tutustumista, museoita, saunaa ja kylpyläosastoa, erilaisia hoitoja, shoppailua outlet-kylässä ja ainakin yksi päivän visiitti Washingtoniin. Ihana mennä ja ihana lomailla, parasta on kuitenkin saada viettää aikaa pienen kaimani, pikku-Ninan kanssa. 

Olenko koskaan kertonut että amerikkalainen ystäväpariskuntamme nimesi esikoistyttärensä minun mukaani? Ollaan siis Big Nina ja Small Nina ja ihan erottamattomat aina kun tavataan! Pikku-Nina on 5-vuotias joten nähtävyyksien lisäksi tiedossa on myös paljon Barbie-leikkejä. 

Loma, täältä tullaan! 


Ps. Otan reissuun läppärin mukaan, mutta yritän lomailla ensi viikolla niin paljon kuin mahdollista. Ajastin lomaviikon ajaksi postauksia Olotilaan, Tyylitilaan ja tänne, eli luettavaa löytyy silti. Kivaa viikkoa Teille kaikille!!

2 kommenttia:

  1. Heh, olet kertonut, muttet ehkä täällä ;D Toivottavasti pikku Ninalle maittaa tälläkin kertaa kasvikset kun on idoli näyttämässä esimerkkiä :D

    VastaaPoista
  2. Hyvää lomaa! :) Ps.Miun blogissa olisi sinulle aurinkoinen tunnustus http://vivivinna.blogspot.com.es/2012/10/aurinkoinen-tunnustus.html Käythän hakemassa sen. :)

    VastaaPoista