maanantai 22. lokakuuta 2012

Ripsivärisuositus

tunnetila: tykkäys

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Olen viime aikoina käyttänyt Maybellinen Illegal Length ripsiväriä ja tykkään siitä todella! Hamstrasin ripsareita kaapin täyteen siinä pelossa että tuotteen valmistaminen loppuu. Pelko tuotteen lopettamisesta on luultavasti aiheeton, ainakin sitä mainostetaan täällä edelleen ihan joka paikassa.

Kesän aikana sain useita ripsiväriuutuuksia testiin mutten halunnut luopua "laittoman pitkistä ripsistäni", joten kaikki ripsarit jäivät tuolloin testaamatta. Reissuun otin kuitenkin mukaan, Illegal Lengthin lisäksi, eräässä goodie bagissa saamani Max Factorin kultaisen puikon, False Lash Effectin. Tuote lupaa tuuheat ripset jotka ovat silti luonnollisen näköiset. 

Olen testannut tuotetta nyt muutaman viikon ja täytyy sanoa että se on erinomainen! Ripsiin tulee tuuheutta ja pituutta mutta ne pysyvät silti luonnollisina eivätkä paakkuunnu tai takerru toisiinsa lainkaan. Ripsivärin harja on paksu ja jotenkin kömpelö, mutta kun sitä tottuu käyttämään on lopputulos kaunis. Plussaa myös "kultaisesta" pakkauksesta joka tuo tuotteeseen ylellisyyden tuntua.

Jos tuotteita vertaa keskenään niin sanoisin että Illegal Length tuo vähän enemmän lisää pituutta, mutta ripsistä tulee False Lash Effectillä tuuheammat. Molemmat tuotteet ovat hyvin korkealla erinomaisten tuotteiden listallani. Suosittelen!      

2 kommenttia:

  1. Mä en ole noiden Max Factorin kumiharjaripsareiden (Masterpiece, Masterpiece Max ja tuo False Lash Effect) löytämisen jälkeen enää muita suostunut käyttämäänkään. Ihan parhaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi kyllä tuntuvat olevan tosi hyviä harjoja. Maskara levittyy tosi hyvin ja tasaisesti. Onneksi kokeilin tätä tuotetta.

      Poista