perjantai 7. syyskuuta 2012

DuJour -lehden julkkarit

tunnetila: kiire

Image and video hosting by TinyPic

Voi vitsit että täällä ehtii päivässä tapahtua paljon!! Eilenkin juoksin aamusta iltaan tilaisuudesta toiseen. Jouduin kaiken kiirehtimisen jälkeen skippaamaan koko suunnittelemani iltaohjelman sillä jalat oli kaikesta kävelemisestä niin puhki etten päässyt kunnolla kiipeämään rappuja kotiimme kolmanteen kerrokseen. (Täytynee alkaa edustaa lenkkareissa..) Kaikki tekeminen on kivaa ja olen itse suunnitellut aikatauluni, mutta en muistanut suunnitella missä välissä ehdin päivittää kolmea blogia ja kertoa teille kuulumisiani. Toivottavasti ette pahastu jos joskus tulee vähän pidempiäkin taukoja postaustahdissa.

Palataan nyt kuitenkin keskiviikkoiltaan jolloin juhlittiin DuJour -lehden julkkareita. Juhlat järjestettiin hulppeassa Capitalessa (130 Bowery) ja paikalla oli lehden kansikuvassakin esiintyvä upeista upein Christy Turlington. Miten joku voikin olla niin kaunis! Muita julkkisbongauksia paikalla oli mm. koripalloilija Chris Bosh (kuvissa), Martha Stewart, Kim Kardashian ja näyttelijä "Charlotten mies Tray" Kyle MacLachlan.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Sain tilaisuudesta mukaani lehden ensimmäisen numeron ja ensi vilkaisulla lehti näyttää olevan hyvin monipuolinen. Muotia, kauneutta, matkailua, tarinoita ihmisistä ja elämästä. Lehti vaikuttaa laadukkaalta naistenlehdeltä joka on täynnä kauniita ja erittäin ammattitaidolla toteutettuja kuvasarjoja. 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Vaikka puitteet Capitalessa oli huikeat (ylellinen ympäristö, loistavia dj:tä, livesetti, kuusi drinkkibaaria joista sai ihan mitä halusi ja parikymmentä kokkia valmistamassa grillivartaita, sushia, kiinalaista, pikku burgereita ja ranskalaisia) ja paikalla saattoi bongailla maailmanluokan julkkiksia, niin arvatkaa mikä oli hauskinta? Hauskinta oli huomata, että Suomessa osataan järjestää ihan yhtä hyviä lanseerauskekkereitä! Ollaan sitten New Yorkissa tai Helsingissä, tunnelma kemuissa on aika sama. 


Ps. Kurkkaa myös Tyylitila.

2 kommenttia:

  1. Myös Kyle "Dale Cooper" MacLachlan ;) Ah, Twin Peaks <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, juuri noin!! Itse asiassa kirjoitin ensin tuon, sitten ajattelin että blogini lukijat saattavat olla vähän enemmän Sinkkuelämää orientoituneita joten vaihdoin Kylen lisänimen. :)

      Poista