perjantai 14. syyskuuta 2012

Oranssinpunainen rajaus

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Löysin kesällä ihan täydellisen huulipunan. Räikeä puna-oranssi väri iski yllätyksekseni värikammoisen värihermoon täysillä ja metsästinkin punaa ympäri Suomea. Lopulta onni potkaisi ja sain kuulema viimeisen kappaleen ko. sävyisestä punasta koko Pohjoismaissa. Huh mikä tuuri!

Make Up Storen puna on esiintynyt huulillani jo useaan otteeseen mutta aina olen vähän joutunut jännittämään leviääkö kirkas puna ympäriinsä. Tuohon sävyyn ei nimittäin ole löytynyt mistään oikean sävyistä rajauskynää. Vaaleampia punia voi käyttää ilman huulten rajausta, näin kirkkaan sävyn kanssa rajaus on miltei välttämätön. 

Kiersin Helsingissä suurten tavaratalojen kosmetiikkaosastot myyjien kanssa mutta emme löytäneet yhtään kynää joka olisi sopinut punan sävyyn. Viime viikolla kuitenkin onnisti. Kävin Saks Fifth Avenuella työasioissa ja pistäydyin samalla NARSin osastolla. NARSille oli ilmestynyt juuri huulikyniin uusi sävy (Red Square) ja tuo sävy oli kaikista lähimpänä huulipunaani mitä mikään on koskaan ollut. Myyjättären mukaan koko valtavalta Saksin kosmetiikkaosastolta ei löydy mitään muuta edes sinne päin olevaa kynää. Ja uskokaa tai älkää, sain tästäkin tuotteesta liikkeen viimeisen kappaleen.

Punaoranssit sävyt ovat olleet viime aikoina huulipunissa todella suosittuja. Kuinka on mahdollista että huulikynät tulevat sävyineen noin kaukana perässä? Onko NARS Teille tuttu merkki? Onko merkillä jotain muuta tuotetta jota osaatte suositella? 


Ps. Hetki New Yorkissa -blogissa muuta värifiilistelyä.

3 kommenttia:

 1. Voi, oispa ihana kierrellä siellä ihan rauhassa kaikki kosmetiikkaosastot läpi, siellä on vaikka mitä ihania merkkejä joita täältä ei helpolla saa. Narsin poskipunat on kuulemma vertaansa vailla ja huulikiiltojakin on kehuttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, samaa toivon minäkin. :) Nämä ekat viikot on ollut ihan hullua kiirettä, pian pitäisi vähän helpottaa. Sitten on aikaa luuhailla kosmetiikkaosastoilla tutkailemassa tarontaa. :)

   Poista
  2. Ja juu, kiitos NARS vinkeistä!

   Poista