torstai 15. elokuuta 2013

Asustesuosikit

tunnetila: tyytyväisyys

 photo fazerilla2_zpsd4e4fdb0.jpg

Piipahdin tiistaiaamuna Fazerin aamiaisella asussa, johon yhdistin vähän kesää (vaaleat lököfarkut ja t-paita) sekä hitusen syksyä (musta jakku), mutta ennen kaikkea kaksi uutta totaalilempparia asustetta: Kristine Viksen villa-silkkihuivin ja Minna Parikan Edith -balleriinat. Sain molemmat tuotteet kiitokseksi yhteistyöstä Fanny Alaxandra Butiikin kanssa ja eipä ole oikeasti koskaan sattunut yhdessä verkkokaupasta tehdyssä tilauksessa olemaan kahta noin super suosikiksi muodostunutta tuotetta. Käytän balleriinoja ja huivia ihan koko ajan!

Huivi on puoliksi silkkiä ja puoliksi villaa, joten se on ollut viime viikkojen hyvin lämpimiin säihin vielä vähän liian kuuma. Tykkään kuitenkin huivista niin paljon että olen aktiivisesti käyttänyt huivia ja hikoillut alituiseen. Huivi tulee olemaan varmasti paras asuste viilenevään syksyyn ja mietin koko ajan tilaisinko talveksi samaa materiaalia olevan huivin talvisemmalla värillä ja kuosilla

 photo fazerilla1_zps69a5e9f7.jpg

jakku ja farkut H&M, huivi Kristine Vikse (FAB),
t-paita Samuji, balleriinat Minna Parikka (FAB)

Kävin äsken (taas kerran) kurkkimassa FAB:in verkkokaupassa tuota talvisempaa huivia ja ilokseni huomasin että butiikin pitäjä Virpi on saanut valtavan urakan tehtyä ja verkkokauppa on nyt myös suomeksi! Jos ruotsinkieliset tuoteselosteet tuntuivat aiemmin hankalilta niin nyt tuotteisiin tutustumisen ja shoppailun pitäisi olla hieman vaivattomampaa. 

Muistattehan että eksklusiivisesti juuri Teille tarkoitettu butiikin alekoodi "tunnetila" (kirjoitetaan ilman hipsuja kassalla coupon -kohtaan) on voimassa vielä koko elokuun. 15% lisäalen saa tällä hetkellä jo alennetuista tuotteista mutta myös syysuutuuksista joita butiikkiin on saapunut jo jonkin verran. Esimerkiksi nämä Cecilie Mellin uudet korvikset on ihan mielettömät! Suorastaan röyhkeän-makean-upeat!! 

Kiitos kuvista Elsa  

9 kommenttia:

 1. farkunsininen ja musta huivi olivat molemmat houkuttelevan näköisiä syksyä ajatellen. ihania!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään niistä tosi paljon. Haluan ne kaikki! Ja myös sen vaaleanpunaisen kevääksi. :)

   Poista
 2. Kaunis, klassinen asu, ja nimenomaan höystettynä noilla farkuilla! Kauniit kuvat muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara! En arvannut törmääväni kehenkään tuttuun tuolla tilaisuudessa mutta onneksi törmäsin Elsaan ja keksin pyytää asukuvien ottoa. Kuvien saaminen on aina niiiiin työn ja tuskan takana. :) Kiva siis että tykkäät. :)

   Poista
 3. Kiva asu ja ihanat kengät :). Mulla on nuo samat kengät sinisenä, mutta olin katsellut jo pidempään myös mustia sillä silmällä. Nyt tuli tehtyä tilaus FAB:sta, kiitos siis vinkistä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos h_eidi! Hei kiva etä löysit FABista nyt nuo kengät myös mustana. Nämä on niiiiiiin ihanat ja nyt kun ne oli tuolla FABin alessa ne oli ihan mahtavan hintaiset! Kiva että sain olla avuksi. :)

   Poista
  2. Täytyy vielä erikseen kehua FAB:n asiakaspalvelua. Tein tilaukseni kaupan suomenkielisellä puolella. Sivuilla olleen bugin vuoksi kokoa ei päässyt valitsemaan tuotetta ostoskoriin valitessa vaan kirjoitin kokotoiveeni kommenttina (nyt tuo bugi on jo korjattu). Tästä syystä tilaukseni meni läpi, vaikka omaa kokoani ei ollutkaan enää jäljellä.

   Virpi otti kuitenkin samantien yhteyttä ja kysyi haluaisinko valita toisen mallin tai värin omassa koossani tai sitten hän voisi olla Minna Parikkaan yhteydessä ja kysyä olisiko omaa kokoani mustista kengistä vielä saatavilla. Halusin nuo kengät mustana, joten Virpi oli Parikkaan yhteydessä ja kokoa löytyi vielä. Kengät ovat nyt matkalla :).

   En muista, että olisin mistään muusta verkkokaupasta saanut aiemmin näin hyvää palvelua. Kaikki hoitui nopeasti ja Virpi piti minut hyvin ajantasalla tilauksen tilanteesta. Palvelu on myös todella ystävällistä. Voin siis erittäin lämpimästi suositella FABia myös muille :).

   Poista
  3. Iso kiitos kommentistasi h_eidi! Mä olen myös ollut ihan mielettömän tyytyväinen yhteistyöhön FABin kanssa ja Virpi on aivan huippuihana tyyppi! Olen harvoin lähtenyt mukaan yhteistöihin minua lähestyneiden firmojen kanssa, mutta FAB tuntui hyvältä paikalta ja olen kyllä valtavan iloinen että FAB halusi juuri minut yhteistyöhön kanssaan.

   Poista