perjantai 16. elokuuta 2013

Turvaverkkoa vailla

tunnetila: jännitys ja paniikki

Aikalailla vuosi sitten olin monen uuden ja jännittävän asian äärellä. Olimme muuttamassa syksyksi New Yorkiin ja olin aloittamassa syksyn kestävän työn Skimbaco Lifestylen muotitoimittajana. Olin menossa mm. New Yorkin muotiviikoille katsomaan näytöksiä ja tapaamaan muotimaailman vaikuttajia. Tämän lisäksi aloitin vielä syksyn mittaisen New York -aiheisen blogiprojektin Ylen Olotilassa. Tiedossa oli valtavasti uutta, ja vaikka kaikki kuulosti kivalta en tiennyt yhtään mitä tuleman pitää.

Syksy meni kuitenkin erinomaisesti. Välillä tein ihan liikaa töitä ja olin niin stressaantunut etten metrolla pressitilaisuudesta toiseen matkustaessani muistanut yhtään mihin tilaisuuteen olin sillä kertaa menossa, enkä muistanut millä pysäkillä olin juuri minuutti sitten suunnitellut jääväni pois. Selvisin kuitenkin syksyn haasteista ja nautin elämästäni ehkä enemmän kuin koskaan. Tuo kokemus toi minulle valtavasti lisää uskallusta heittäytyä uuteen ja tuntemattomaan, ja kuinka ollakaan, olen nyt, tasan vuosi edellisestä heittäytymisestä, taas jännän äärellä. Syyskuun ensimmäinen päivä Tunnetila -blogini nimittäin muuttaa uuteen blogikotiin!

Uusi bloggaajien itsensä hallinnoima blogiportaali Re:fashion avaa ovensa syyskuussa ja olen mukana portaalissa Tunnetilan kanssa. Olen tähän asti kieltäytynyt useimmista yhteistyökuvioista sillä olen halunnut pitää blogini pienimuotoisena harrastuksena ja minusta on ihana kun "tunnen" lähes kaikki vakikommentoijani ja voimme jutella blogissa "kavereiden kesken". Tällä kertaa uusi blogiportaali kuulosti kuitenkin niin viihtyisältä ja vapaalta paikalta olla ja kirjoittaa, että päätin hypätä mukaan. Uskon, että uusi portaali tarjoaa mukavan ja tyylikkään alustan blogilleni ja voin jatkaa bloggaamista siellä vanhaan malliin.

Mietin portaaliin liittymistä pitkään ja joka toinen päivä olin sitä mieltä että haluan kokeilla bloggaamista uudessa paikassa, joka toinen päivä taas blogin muuttuminen "julkisemmaksi" sai jo pelkkänä ajatuksena vatsani kääntymään ympäri. Olen kirjoittanut Tunnetilaa yli viisi vuotta (joista neljä vuotta piilotin kasvoni) eikä suurin osa ystävistäni tiedä vieläkään blogin olemassaolosta. Ymmärtänette siis että olen, esimerkiksi juuri nyt tätä postausta kirjoittaessani, kauhusta niin kankea että kurkkua kuristaa ja sormet eivät meinaa millään liikkua näppäimistöllä. Nyt päätös mukaan lähtemisestä on kuitenkin tehty ja blogi siirtyy Re:fashioniin parin viikon kuluessa. 

Suurin toiveeni tällä hetkellä on että jokainen Teistä seuraa mukanani uuteen portaaliin ja on minulle tukena ja turvana uudessa paikassa. En usko että blogini tulee Re:fashionissa muuttumaan sisällöltään kovinkaan paljon. Mainoskampanjat ovat jatkossa se suurin sisältöä uuteen suuntaan muokkaava asia, mutta minulla on kuitenkin toisaalla vakinainen päivätyö joka vie yhtä paljon aikaa kuin ennenkin, eli toteutan kampanjoita silloin kun ehdin ja ennen kaikkea silloin, kun tarjolla on jotain josta olen oikeasti kiinnostunut ja josta ajattelen olevan myös teille hyötyä ja iloa.

Tunnetila muuttaa siis uuteen osoitteeseen (tunnetila.refashion.fi) parin viikon kuluttua ja minua jännittää ihan järjettömän paljon. Olen toivonut että Re:fashioniin siirretään kirjoittamani postaukset päivämäärästä 2.9.2012 lähtien. Tuona päivänä lähes vuosi sitten paljastin blogissa kasvoni. Sitä vanhemmat tekstit jäävät talteen Bloggerin puolelle. Enää ei siis piilotella vaan yritän ottaa reippaasti härkää sarvista ja hypätä tuntemattomaan ennakkoluulottomasti. Onnistuneeseen hyppyyn tarvitsen kuitenkin kaikkia Teitä, omaa turvaverkkoani. Toivottavasti otatte minut kiinni!         

51 kommenttia:

 1. Huomasinkin jo yömyöhällä FB:ssä, että olet menossa tuonne uuteen blogiyhteisöön. Mukana seurataan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, sinähän olet ollut yöllä tarkkana. :) Kiva että seuraat mukana uuteen paikkaan. Kiitos! <3

   Poista
  2. Hihhii, mäkin eilen vahingossa törmäsin facen kautta ko. blogiyhteisöön ja sieltä sitten sinut :) Siisti juttu! Ja oikein paljon onnea :) Tuo blogiyhteisö kuulostaa aivan mahtavalta, olen niiin iloinen, että sellainen on blogiskeneen syntynyt. Onnea teille, rohkeille naisille!

   Poista
  3. Eikä, sinäkin Salka huomasit tuon jo yöllä?! Aika hauskaa! :) Iso kiitos rohkaisevista sanoista. <3 Toivotaan että kaikki menee hyvin ja että saadaan oikeasti jotain uutta kivaa tuolla ponnistuksella aikaan. :)

   Poista
 2. Tsemppiä uusiin haasteisiin:) Täällä sitä mukana seurataan vaikka harvemmin tulee nykyään kommentoitua:)

  Ellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellu! Ihana kuulla että osoitteen vaihtuminen ei karkoita vakilukijoita. Kiitos! <3

   Poista
 3. Kommentoin varmaankin ensimmäistä kertaa ikinä (pari vuotta blogiasi seuranneena), eli oikein paljon tsemppiä uusiin kuvioihin, hieno juttu :-) Mukana todellakin pysytään ja otetaan susta koppi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Emppu, ihana että kommentoit nyt! Ja kiitos kivoista sanoista, on tosi paljon parempi mieli siirtyä uuteen paikkaan kun tietää että lukijat ei pahoita muutoksesta mieltään. <3

   Poista
 4. Totta kai otan sut kiinni :) Onnea uusiin haasteisiin! Välillä pitää mennä epämukavuusalueelle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varo vaan Heidi, mä olen aika painava jos putoan. :) Ei vaan, kiitos ihana että olet kulkenut blogini mukana menneinä vuosina ja kuljet myös tulevaisuudessa. <3

   Poista
 5. Kiitos Emilia! Tiedän nyt mitä varten ystävät ovat! <3

  VastaaPoista
 6. Onneksi olkoon!
  Välillä kyllästyn joihinkin blogeihin ja seurattavien blogien listani elää koko ajan, mutta sinua olen seuranut koko ajan ja mukana pysytään myös uudessa osoitteessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi merikukka, oletpa ihana! <3 Olet juuri yksi niistä ihanista säännöllisistä kommentoijista. Ja jos sinusta ei hetkeen kuulu mitään saatan välillä jopa huolestua. Tiedän, olen ihan hassu. :)

   Poista
  2. Ihanko oikeasti! Voi kiitos <3

   Poista
  3. Jep, ihan oikeasti. :)

   Poista
 7. Onnea hurjasti Nina! Kommentoin harvoin, mutta mukana tullaan. Nyt vaan katse kohti tulevaa ja nauti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija, huippua että olet seikkailussa mukana. Kiitos! <3

   Poista
 8. Mahtavaa muru, että sinulta löytyy uskallusta isoon askeleeseen, hyvä pieni jännitys kuuluu asiaan :) Eikä varmaan tarvitse edes sanoa, että seuraan sinua ja blogiasi minne ikinä menettekin! Olen niin ylpeä sinusta ihanainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kay! Sanasi merkitsevät minulle tosi paljon. <3

   Poista
 9. ei sillä osoitteen muutoksella vakilukijoita karkoteta, perässähän me tullaan kun tauti!

  VastaaPoista
 10. Hieno juttu ja olen varma että tiedät mitä oman blogisi kanssa teet :) Toki seurataan mukana, koppi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos luottamuksesta iduska! Ihanaa että otat kopin! <3

   Poista
 11. Ihania uusia tuulia ystäväiseni...perässä tietenkin tullaan...
  -Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ritva, ihana kuulla että iloitset puolestani. Kiitos! <3

   Poista
 12. Loistavaa, paljon onnea uusiin kuvioihin! Ja mukana pysytään totta kai, onhan blogisi yksi lemppareistani :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos h_eidi, ihan super kiva kuulla!! Ja kiitos että jaksat kommentoida, teet minut jokaisella kommentillasi todella iloiseksi. <3

   Poista
 13. Wau ja onnea loikkaan! Minä ainakin roikun perässä, en irtoa kelkasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Anna, kiitos! Et usko miten kivalta tällainen palaute kuulostaa. <3

   Poista
 14. Täällä on mahtavia kommentteja mahtavilta ihmisiltä, ja allekirjoitan jokaisen lauseen! Täällä todellakin olen tuntenut oloni kotoisaksi vuodesta 2009, enkä voisi kuvitellakaan jättäväni päiväni piristystä väliin "uuden kodin" takia. Kuten Pauliina sanoi, "perässähän me tullaan kun tauti". =D
  Ymmärrän jännityksesi täysin, mutta blogisi on koko ajan kasvanut aikuisemmaksi ja nyt syksyllä on ihana aika ottaa uusi askel. Ties mitä kaikkea mahtavaa se tuo mukanaan! Älä huoli, meitä on monta ottamassa koppia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Virpi, sä aina osaat sanoa ne just oikeat sanat! <3 Mutta onpa ihana kuulla että blogini on mielestäsi kasvanut. Itsestä tuntuu että jauhan vaan aina näitä samoja juttuja eikä blogi muutu mihinkään suuntaan. :) Onpa siis tosi kiva kuulla että pitkän matkan kanssani kulkeneena sanot noin. Kiitos! <3

   Poista
 15. Nina ihanainen, tottakai me tullaan perässä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos wikke! <3

   Mä olen ihan sanaton enkä tiedä mitä olen tehnyt ansaitakseni näin uskomattoman ihania tyyppejä blogini ympärille. <3

   Poista
 16. Ilman muuta hypätään mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Satu, kiitos!!! <3 Nyt vaan toivotaan että hyppy onnistuu eikä kaikki romahdeta ryminällä alas. :)

   Poista
 17. Siis ihan täysin uutispimennossa täällä! Ihanaa ja mahtavaa ja mukana TODELLAKIN!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos valtavasti Domi! <3 Yritin muuten etsiä sua keskiviikkona niissä lanseerauskemuissa mutta olit jo ehtinyt lähteä. Törmätään taas joskus toiste!

   Poista
 18. Onnea! Mukana tullaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nasu ihanainen! <3 Ihanaa että te kaikki suhtaudutte asiaan näin super kivasti.

   Poista
 19. Ooh mitä uusia tuulia täälläkin! Tottakai hypätään mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kaikkialla tuntuu olevan nyt uusia juttuja, se on varmaankin tämä syksy joka tuo muutoksia. Ihana että seuraat mukana! <3

   Poista
 20. Onnea matkaan Nina :)
  Mielenkiintoista nähdä, millainen portaali tulee olemaan ja millaisia blogeja sen katon alle kerääntyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona! <3 Toistaiseksi lähdemme liikkelle kahdeksan bloggaajan voimin, mutta ei sitä tosiaan tiedä joska portaalimme tuosta vielä laajenee..

   Poista
 21. Hienoa hienoa :) Hypyt on hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulla-Riikka! <3 Korostaisin vielä että ONNISTUNEET hypyt on hyviä. ;) Ei vaan, jokainen hyppy, miten sitten meneekin, on aina eteenpäin ja muutos on hyvästä.

   Poista
 22. Vaikka missä "maailman" kolkassa oletkin - ystävät ovat mukana <3

  - miumau

  ps. pian nähdään ihan oikeasti - JEEEE!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miumau, MITÄ IHMETTÄ???? Miksi mä en ole tiennyt että sä luet mun blogiani????? APUA!!!!! :D :D Mutta kiva että siirryt mukana ja ihan yhtä kiva että kohta nähdään ihan oikeastikin! <3

   Poista
  2. :) No en ole alusta asti seurannutkaan - löysin sinut viime syksynä. Etkä ole tiennyt, kun en harrasta kommentointia (paitsi nyt oli pakko :) ja syyn voin kertoa kun nähdään). Mutta ihana blogi sinulla on, en ikinä ehtisi imemään ympäriltä uusia muoti-yms-tuulia: siulla ne on kauniisti käärityssä ja tarpeeksi pienessä (ymmärrä: ei turhaan lavertelua) paketissa. Mutta jutellaan pian!
   -m

   Poista
  3. Kiva kuulla että viihdyt täällä. Pian nähdään!

   Poista
 23. Bonne chance, sanoisi ranskalainen :) Onnea matkaan, Nina! Ei meistä ihan näin helpolla eroon pääse... Portaalin esittely kuulosti oikein lupaavalta, joten en ole huolissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa, onneksi mielesi on jo hieman muuttunut... ;)
   Kiva kuulla että en pääse teistä eroon. <3

   Poista