sunnuntai 11. elokuuta 2013

Erinomainen aurinkosuoja

tunnetila: tyytyväisyys


Palataan Nizzan lomaan vielä (ainakin) yhden tuotesuosituksen verran. Sain nimittäin keväällä testiin PizBuinin aurinkotuotteita, aurinkosuojan suojakertoimella 15 ja after sun voiteen. Pelkäsin vähän että iho jää öljymäisestä tuotteesta tahmaiseksi ja aika epäileväisenä otin pullon mukaan matkalle, eteenkin kun mukana reissussa oli myös mieheni joka inhoaa kaikenlaista ihon rasvailua ja rasvailusta iholle usein jäävää tahmaisuutta.

Heti ensimmäisenä päivänä aurinko porotti niin kuumasti että aurinkosuoja oli välttämätön vaikkemme olleet edes suuntaamassa rannalle. Jännittyneenä aloin testata suihkeena levitettävää aurinkosuojaa ja kuinka ollakaan, ihastuin tuotteeseen ensi hetkestä! Tuote imeytyi ihoon välittömästi, jopa niin nopeasti etten ensimmäisellä kerralla ehtinyt edes levittää sitä kun se oli jo kadonnut ihon pinnalta. Tuotteen tuoksu on aurinkosuojamainen mutta miellyttävä, ja koostumus on hämmästyttävän kevyt. 

Toinen tuotteen erinomaisista puolista on se, että tuotteen voi suihkuttaa myös märälle iholle. Meressä pulahtamisen jälkeen täytyy normaalisti ensin kuivata vartalo ja vasta sen jälkeen aurinkosuojaa voi lisätä iholle. Oli ihanan helppoa nousta merestä pyyhkeelle, suihkuttaa aurinkosuoja suoraan märälle iholle ja jäädä kuivattelemaan ihoa auringon avulla.

Myös mies tykkäsi tuotteesta valtavasti ja ilahduin kovasti kun mies koko loman ajan oma-aloitteisesti kaivoi aurinkosuojan kassista ja alkoi laittaa sitä iholleen. Normaalisti saan olla koko ajan muistuttamassa aurinkorasvan lisäämisestä ja mies näyttää voidetta levittäessään hyvin kyllästyneeltä. Tuote osoittautui täydelliseksi meille molemmille ja lupasin jo miehelle että käytämme kyseistä tuotetta jatkossakin.

Piz Buin Wet Skin Transparent Sun Spraytä on saatavilla kahdella eri suojakertoimella. Esim. Thaimaahan matkustaessa kannattaa mukaan ottaa molemmat kertoimet, 30 ja 15, ja loma kannattaa aloittaa käyttämällä suurempaa suojakerrointa ja rusketuksen syventyessä voi pikku hiljaa siirtyä pienempään kertoimeen.

Loistava tuote joka tekee yleensä niin tylsästä ja työläästä rasvailuhetkestä suorastaan mukavan. Luulenpa että meillä ei lähdetä lomalle enää ilman tätä pulloa!


Ps. Arvatkaa muuten miten kauan suihkurusketus kesti ihollani? Tein kaiken kuten käskettiin (kävin viileässä suihkussa ja rasvasin ihoa paksuimmalla voiteella mitä kaapista löytyi jne) ja rusketus kesti ihollani 5 päivää. Ei tarvittu kuin kaksi uintikertaa suolaisessa, ihoa kuorivassa merivedessä ja olin taas kalkkilaivan kapteeni. Vitsit että harmitti! Olisin niin mielelläni paistatellut päivää rannalla kauniin ruskeana vähän pidempäänkin.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti