keskiviikko 28. elokuuta 2013

Uutta kotimaista miehille

tunnetila: tykkäys

 photo frenn_zpsf04c6836.jpg

Puolitoista vuotta sitten keväällä vietin hauskan illan itseäni komeammassa seurassa. Olin istunut päivän kiinnostavassa Helsinki Fashion Summitissa kuunnellen mm. Henrik Vibskovia ja Acnen miestenvaatemalliston pääsuunnittelija Christoffer Lundmania, ja muotiaiheinen keskustelu jatkui vielä tilaisuuden loputtua kun löysin itseni jatkoilta muutaman kotimaisen muotivaikuttajan kanssa. 

Sinä iltana muotoilija Jarkko Kallio oli pukeutunut rentoon mutta hyvin räätälöityyn, tummasta denimistä tehtyyn takkiin ja polvihousuihin. Asu oli selvästi mietitty mutta silti rento ja leikkisä. Kehaisin Jarkon asua ja sain kuulla, että kyseessä oli seurueemme toisen jäsenen, vaatesuunnittelija Antti Laitisen suunnittelema kokonaisuus. Miehet kertoivat suunnitelmistaan lanseerata oma vaatemallisto. Jo vuosia vaatesuunnittelijana toiminut Antti toimisi brändin pääsuunnittelijana ja Jarkko loisi malliston ympärille toimivan kaupallisen konseptin. Toivotin tiimille onnea tulevaan ja jännittyneenä jäin odottamaan muuttuisiko pitkään suunniteltu ja työstetty haave todeksi.

Pari viikkoa sitten kolahti kutsu postilaatikkoon "Tervetuloa FRENN-miestenvaatemerkin lanseerausjuhlaan". Kiljaisin riemusta. Mikään ei ole hienompaa kuin toteutuneet unelmat ja ansaittu palkinto pitkäjänteisestä työstä! Eilen illalla juhlittiin siis FRENN-miestevaatemerkin syntyä ja eilen avattiin myös merkin verkkosivut.

 photo frenn1_zps4b2ab755.jpg

 photo frenn2_zps2e1c1d8e.jpg

 photo frenn5_zps0003a516.jpg

 photo frenn4_zpsde1b8289.jpg

 photo frenn6_zpse7b27854.jpg

FRENN on vaatemerkki kaupunkilaistyömiehille jotka haluavat pukeutua arjessa rennommin ja persoonallisemmin. Laadukkaat materiaalit, rennot mutta räätälöidyt leikkaukset, ekologisuus ja vaatteiden lähellä valmistaminen, kiinnostavat värit ja yksityiskohdat, niistä on ensimmäinen FRENN -mallisto tehty. 

Kiinnostus uutta brändiä kohtaan on ollut suurta ja mallistoa saakin jo ihan näinä päivinä laadukkaista kivijalkabutiikeista, mm. Vaatturiliike Saumasta, THE MEN by My o My'sta, sekä Acolythistä

Onnea vielä kerran Antti ja Jarkko, ansaitsitte todella kaikki ne raikuvat ablodit jotka kaikuivat eilen illalla ympäri juhlatilaa!

4 kommenttia:

 1. Upeaa suomalaista vaatesuunnittelua, hienoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mallisto oli kivan raikas ja ihanan huoliteltu. Materiaalit tuntuivat ihan super laadukkailta. Ei voi olla kuin tyytyväinen. :)

   Poista
 2. Mahtavaa! Mieheni ostaa uusia vaatteita h a r v o i n (kröhm, voisin ottaa häneltä kyllä mallia) ja ostaessaan haluaa panostaa laatuun. Mies on harmittelut, että hänen tyylisiään vaatteita ei juurikaan kotimaisilta tekijöiltä löydy, mutta Frennin sivut näyttäessäni hän sanoi, että nyt löytyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla Tiinanen! Toivottavasti miehesi pääsee pian FRENN-ostoksille. :)

   Poista