lauantai 21. helmikuuta 2009

Boostia arkeen

tunnetila: väsymys

On jälleen testituloksen aika! Viime marraskuussa kasvohoidon yhteydessä kauneushoitolan ammattitaitoinen kosmetologi sai minut ylipuhuttua ja ostin pienen ja tuhottoman kalliin ihoa kosteuttavan boosterin, Dermalogica Skin Hydrating Booster. Ihoni oli kuulema nälkäinen ja kaipasi kipeästi kosteutusta niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Olen kärsinyt talvisin kuivasta ihosta ja hyvän myyntipuheen jälkeen annoin kosmetologille satasen (tarkalleen ottaen 92.70€), ja sain vastineeksi surkean pienen (30ml) boosteripullon.Tuosta päivästä lähtien olen käyttänyt boosteria aamuin illoin. Pikkuruinen pullo on siis kestänyt ahkerassa käytössä 3 kk ja vielä tuota ihmeainetta tuntuu riittävän. Tosin minulle taidettiin luvata että pullo kestää vähintään puoli vuotta ja sinne asti tuo ei kyllä tule riittämään, mutta on hyvin mahdollista että olen lotrannut boosterin kanssa joskus vähän liikaakin.. Boosterin kanssa läträily ei kuitenkaan ole ollut turhaa. Ihoni on pysynyt kosteutettuna ja ihanan pehmeänä koko talven. Erehdyin jo yhtenä aamuna suihkun jälkeen luulemaan että ihoni on niin kosteutettu ja hyvässä kunnossa, että voin suihkun jälkeen laittaa kasvoille vain päivävoiteen. Olin väärässä. Ihoa kiristi yhden voidekerroksen jälkeen julmetusti ja rasvasin kasvoni kolmesti ennen kun iho tuntui taas normaalilta ja kimmoisalta.


Arvannette varmaan että tästä seuraa ongelma. En taida pärjätä enää ilman boosteria. Kun tämä pullo loppuu minun on pakko ostaa uusi. Ainut pelastus tähän rahat vievään kierteeseen on kesä. Toivottavasti tuleva kesä olisi lämmin ja kostea (ai Suomessa vai?!), muuten on pakko taas suunnata boosterikauppaan ja antaa talon henkilökunnalle viimeiset roposeni. Miksei mikään hyvä ja toimiva kosmetiikkatuote voi koskaan olla halpa?! Vai onko? Hyväksi havaittuja vinkkejä otetaan ilolla vastaan!

Nimimerkillä selluliittivoiteet hintahaitarilla 10€-100€ testattu, ainut mikä oheni ja muuttui sileäksi oli lompakko

14 kommenttia:

 1. Älä vaivu epätoivoon! Saat Boosterin alle puoleen hintaan tilaamalla sen Briteistä:
  http://www.jerseybeautycompany.co.uk

  Hinta putelille näyttää olevan 41,77 eur (sis. toimitus- ja postikulut). Itse olen tilannut Dermalogican tuotteita ko. putiikista useasti; toimitus varma ja nopea. Maksu luottokortilla. Kun katselee ton nettikaupan hintoja, ei tulisi mieleenikään ostaa niitä Suomesta (sorry alan yrittäjät...)

  terv. suvi

  VastaaPoista
 2. Siis, osoite on
  http://www.jerseybeautycompany.co.uk

  Loppu oli jäänyt jostain syystä pois. Niin, ja koska tuotteet tulevat Euroopasta, ei tarvitse huolehtia tullimaksuista (vrt. Strawberrynet, jotka tulevat Hong Kongista).

  VastaaPoista
 3. Itse käytän Clarinsin HydraQuench Intensive Serum Bi-Phasea, se maksoi n. 50 euroa ja olen itse sen havainnut hyväksi, ei iho kiristele :) Tosin enpä ole varma, onko se tuo paras tuote omalle sekoiholleni, jolta aina meikki liukenee pois iltaa kohden..:T

  Hö, mulla ei oikein nuo anonyymin antamat sivut toimineet, mutta ilmeisesti sama lafka sijaitsee sivun http://www.jerseybeauty.co.uk/ alaisuudessa ( oli tuosta alkuperäisestä linkki tänne :)

  VastaaPoista
 4. Eipäs kun anteeksi, noilla sivuilla onkin sitten jotain ihme tuotteita! :T

  VastaaPoista
 5. Suvi: IHANAAAAAA!!! Voi, sinä ihana ihminen! Pelkästään tällaisten vinkkien saaminen riittää syyksi pitää blogia. Kiitos!

  Salka: Sekaiho on kyllä hankala, välillä tarvitsee kosteutta kovastikin ja sit onkin yhtäkkiä liian rasvainen. Mulla oli nuorempana aika sekaiho mutta näin vanhemmiten se on alkanyt vaatimaan hurjasti kosteutusta.

  VastaaPoista
 6. Hei oletko varma noista tullimaksuista? Mm. Kanaalin saaret taitavat tehdä jonkun poikkeuksen tulliasioissa vaikka Eurooppaan kuuluvatkin. Mutta tosiaankin, tuolla jerseybeaytycompanyssä on varmaankin kaikki alle 45e ja hinnoissa on jo postimaksut. Voi tilata putelin kerrallaan :)
  Lisää tietoa
  www.tulli.fi -> Yksityishenkilöt -> Tavaran tilaaminen ulkomailta -> Ostaisinko Internet-kaupasta(PDF)

  VastaaPoista
 7. Tilaan myös Dermalocigaa brittiläisestä nettikaupasta, lookfantastic.com. Boosterin hinta näyttäisi olevan siellä 36 puntaa. Postimaksut ovat 2,65. Ei tullimaksuja. Tilaus tulee nopeasti ja sieltä saa myös Tigin hiustuotteita edullisesti :)
  -Emmi

  VastaaPoista
 8. Siru: Kiitos tiedosta. On aina kurjaa jos luulee tilaavansa jotain edullisesti ja joutuu noutamaan tilauksen tullista ja maksamaan extraa. Tosin Jenkeistä olen saanut aika usein tuotteita tullitta vaikka periaatteessa se olisi tullut maksettavaksi.

  Emmi: Ja taas uusi vinkki! Loistavaa, kiitos ihan hirmuisesti. Vaikka tässä nyt suomalaista yrittäjää syrjitään niin mielummin kuitenkin säästää rahaa ja ostaa kaksi tuotetta yhden hinnalla. Siksi verkkokaupat on olemassa!

  VastaaPoista
 9. eksyin blogiisi ja lueskelin vanhoja tekstejäsi.
  pakko kysyä että missä olet opiskellut pukuompelijaksi?

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Tampereella, Pyynikillä, lukiopohjasella pari vuotta kestävällä pukuompelijalinjalla. Ihan käypä koulutus alalle jos minulta kysytään. :)

  VastaaPoista
 11. Jerseyn saarilta tilatessa ei valitettavasti säästy tullimaksuilta, jos tilaus ylittää sen kriittisen rajan. Tämä siksi, että saaret eivät ole osa EU:ta. Strawberrynetistä tilatessa en ole koskaan joutunut tullimaksuja maksamaan, mutta olen pitänyt huolta siitä, ettö yksittäisen tilauksen arvo on alle 4 euroa. Tämä ei ole ongelmallista, koska postimaksuja ei ole :) Jos haluaa pelata varman päälle tullimaksujen kanssa, on lookfantastic oikea valinta. Itselläni on siitä(kin) vain hyviä kokemuksia.

  VastaaPoista
 12. siis tilauksen arvo tietekin alle 45 eukkaa...

  VastaaPoista
 13. Jersey beauty companyn palvelu on nopeaa ja hinnat kohdallaan!
  Suosittelen myös.

  VastaaPoista
 14. Henriikka: Kullanarvoista tietoa, kiitos! Tosin ensin vähän mietin mitä oikein tilaat jos tilauksen arvo on aina alle 4€.. :)

  Mj: Olen aika yllättynyt miten paljon ihmiset tilaavat kosmetiikkaa netistä. Itse olen ostellut pitkään tuotteet laivalta tai lentokentiltä mutta vielä edullisempaa tuo nettitilaus näyttää olevan. Kiitos siis vinkeistä!

  VastaaPoista