sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Jos mä vaan ihan pikkasen..

tunnetila: hämmennys

Rakastan kaiken uuden aloittamista! Voitte siis kuvitella kuinka piinaavalta tuntuu tietää, että kylppärin kaappi pursuaa uusia hiustuotteita joiden käyttöönottoon menee pahimmassa tapauksessa useampi kuukausi. Ostin juuri viime viikolla uuden hoitoaineen loppuneen tilalle ja nyt ilo tuon yhden purkin avaamisesta katosi hetkessä ja uudet purkit huutavat kaapista nimeäni. Mitäs jos vain availisin niitä purkkeja ja vähän haistelisin. En kuitenkaan vielä ottaisi niitä käyttöön.. Miten ihminen voikin olla näin pöljä?!

Kylppärin kaappiin ilmestyi eilisen illan jälkeen mm. setti L'oréalin Elvital Re-Nutrition sarjaa. Shampoo, poispestävä hoitoaine, omat hoitoaineensa päivä- ja yökäyttöön sekä hiusnaamio. Kyllä, luit oikein, "yövoide" hiuksille. Nyt kieltämättä tuntuu sille, että alan olla jo kaiken nähnyt. Mutta pakkohan noita on testata. Ja kuurimuotoisesti tietysti, aloittaa kaikkien tuotteiden käyttö yhtä aikaa, käyttää vain näitä tuotteita ja saada näin optimaalinen lopputulos. Jännää!


Kun nyt vaan saisi nuo tällä hetkellä käytössä olevat hiustuotteet loppumaan. Ja vähän äkkiä. Vielä muutama päivä sitten pesin niillä hiukseni tyytyväisenä mutta nyt on jo ihan muut jutut mielessä.

Tosin kun vanhat tuotteet loppuvat, on tehtävä jälleen päätös: aloittaako uuden hiustenhoidon hyvin kattavalla L'oréalin Elvital -hoitosarjalla vai ottaako käyttöön järeämmät aseet ja kaivaa ammeen reunalle jo aiemmin hyväksi havaitsemiani vain kampaamoista saatavia Joicon tuotteita.

Minulle, joka kyllä hoidan hiuksiani mutta suihkun jälkeen vain harjaan ne ja sitaisen ponnarille, saattaa näiden kokeilujen jälkeen aueta aivan uusi hiustuotteiden maailma. Olen tottunut ajatukseen että hiukseni ovat kohtuullisen hyväkuntoiset mutta ohuet ja päätä myöten valuvat. Olisikohan oikeilla tuotevalinnoilla todella vaikutusta hiusasiaan? Tosin molemmat yllä kuvatut tuotesarjat lupaavat tehdä hiuksista pehmeät ja kiiltävät. Kuulostaako tuo teistäkin siltä, että hiukseni alkavat valua entistä enemmän päätä pitkin? Hmm.. Nähtäväksi jää.

Mutta kummankohan setin sitä ottaisi ensimmäisenä testaukseen? Sitten muutaman kuukauden päästä. (Argh!) Yltäkylläisyys, siinä vasta vitsaus!

11 kommenttia:

 1. Mäkään en tykkää tuollaisesta tilanteesta. Pitäis aina saadaa kaikki uudet heti käyttöön, niillä kun on tosi inhottava tapa huudella sieltä kaapista.

  VastaaPoista
 2. Mäkin oon aika hiljattain ostanut uuden shampoon ja hoitoaineen, joihin kyllä olen tooosi tyytyväinen, mutta käytänkin niitä vielä niin säästeliäästi... Ja sitten en tiedä että pitäskö käyttää tota Lorealin sarjaa vaikka se on kuiville ja karheille hiuksille, että kuinka tärkeää on että todella on omalle hiustyypille sopivia tuotteita... Mua kuitenkin kauheasti houkuttaisi mm. yöeliksiiri ja hiusnaamio! Sain kans noita Joicon tuotteita ja ne vaikutti kyllä tosi ihanilta, ja just sopivasti tuuheuttavaa mulle kun on niin suorat luirut noi mun hiukset.

  VastaaPoista
 3. Shandi: Kyllä, kaikki uudet heti käyttöön. Ei ole yhtään kiva jemmailla niitä. Sitä paitsi ei ole tilaakaan...

  Rva Herttainen: No mulla on vähän sama ton Lorealin sarjan kanssa, ei taida olla ihan tehty mun hiuksilleni. Mutta testaan nyt kuitenkin. Voi, sä sait tuuheuttavia Joicon tuotteita. Mulla on joku Silk-sarja, eli silkinpehmeyttä odotettavissa. (Paitsi että mun hiukset on jo silkkiset ja liukkaat, toivottavasti ei mene huonompaan suuntaan..)

  VastaaPoista
 4. Kuiville ja karheille hiuksille tarkoitetut tuotteet sopivat täydellisesti kesään, koska aurinko kuivattaa kaikkien hiuksia.:)

  VastaaPoista
 5. MouMou: Totta! Nämähän tulivat siis kuin tilauksesta tulevaa kesää varten. Ehkä kesän mennessä nuo vanhat tökötitkin ovat sopivasti loppuneet. :)

  VastaaPoista
 6. Satutko sä olemaan se sama Nina, joka piti sitä kauneusblogia nimeltään Nina's Beaty? :) Kyseistä blogia nimittäin seurailin ja jäin kovasti kaipaamaan.

  VastaaPoista
 7. Alisa: En ole. Sori! Voit silti lukea mun blogia. :)

  VastaaPoista
 8. mäkin vähän pelkään noita pehmä+sileä -shampoita, tarvitsisin ehkä semmoisen karhea ja piikikäs -tuotteita.

  ja oli tosiaan kiva tavata, sulla oli varmaan illan taktisesti onnistunein paikanvalinta :D

  VastaaPoista
 9. Tiiti: Jos löydät karheaksi ja piikikkääksi tekevän shampoo yms. setin niin osta kaksi, mulle toinen. :)

  Ja paikkavalinta oli nappi, ei paljon tarvinnut takamustaan nostaa. Pitäisköhän ensi kerralla vaikka tanssia niin saisi enemmän liikuntaa?! Huuuuiiii...

  VastaaPoista
 10. Voi, tuo on hankala tilanne. Minun on myös vaikea päättää että mitä shampoita käyttäisin jos on enemmänkin vaihtoehtoja. Inhoan tilannetta että pitää päättää mitä käytttää mutta kuitenkin haluan kokeilla uutta ja ostan uusia ennen kun vanhat on loppu. Ei siis näin :D

  VastaaPoista
 11. Ellie: Juuri tuo on mullakin "vikana". Olen juuri löytänyt jonkun kivan tuotteen mutta sit tulee uusi, joka kuulostaa vielä kivemmalta ja se olisi heti pakko saada käyttöön. Olen niiiiiin malttamaton! :)

  VastaaPoista