sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Virhe

tunnetila: melkein ahdistus

Esittelin täällä alennusmyynneistä ostamani Gantin pitkän kashmirneuleen. Neule oli mallikappale ja sen ovh oli kukkarolleni aivan liian suolainen. Ale-lappu -70% ilahdutti ja paransi neuleen ulkonäköäkin roimasti joten päätin satsata laatuun ja ostin neuleen. Olen käyttänyt ihanuutta muutaman kerran ja pari päivää sitten töistä kotiin tullessani huomasin jotain järkyttävää. Tai ei, en vielä kerrokaan mikä oli vikana, saatte arvata ensin itse!

Tsekkaa kuva, mikä virhe kuvassa esiintyy? Päivän asussa kaulaliina Only, musta neule Comme des Garcons for H&M, harmaa neule Gant, kännykkäpussi Nanso, housut Lindex, kengät UGG.


No joo, virheliikkeeksi voi laskea sen, että jaksoin olla vain yhden päivän töissä pitkä ja hoikka ja päivän jälkeen palasin takaisin mukavuus UGGeihin. Tätä harkittua virhettä tässä ei kuitenkaan haettu. Virhe oli aina niin kätevän kännykkäpussin ja pehmeistäkin pehmeimmän kashmirneuleen yhdistelmässä. Voi perhana että ärräpäät lenteli kun huomasin kännykkäpussin hanganneen neuleen pinnan aivan nukkaiseksi YHDESSÄ PÄIVÄSSÄ! Luulisi jumankekka 400€ maksavan neuleen kestävän edes pikkasen hankausta. No, nyt selvisi, ei kestä.

Suunnittelin näyttäväni neuleelle pikimmiten nypynpoistajaa, mutta onnekseni satuin marmattamaan asiasta kashmirneuleita myyvän Asuna -liikkeen myyjättärelle joka kertoi, ettei kashmiria kannata missään nimessä putsata nypynpoistajalla. Neuloksessa kun saattaa olla eläväistä pintaa ja nypynpoistaja tarttuu kaikkeen pohjamateriaalista irti olevaan. Näin on kuulema pilattu kashmirneuleita ennenkin. Myyjätär pelasti päiväni esittelemällä minulle uuden, hyvin käyttökelpoisen tuttavuuden: kashmir-kamman. Marssin suoraan Asunasta Stockmannille ja hain sieltä itselleni uuden näppäryyden vaatekaappini pelastukseksi.


Kyllä. Tiesin että kashmir on materiaalina niin hienoa ettei sitä saisi altistaa jatkuvalle hankaukselle. Tällä kertaa luulin kuitenkin ostavani käyttövaatteen ja ajattelin että pientä varovaisuutta tarvitaan mutta muuten saan ihanalla materiaalivalinnalla luksusta arkeen. Noh, luksusta arkeen tulen puseron avulla saamaan jatkossakin, pilalle se ei siis mennyt, mutta kännykkäpussi on kashmirpäivinä big nou nou.

9 kommenttia:

 1. Voi itku, toivottavasti kammasta nyt on apua, ja ajattele mikä tuurit ettet ehtinyt tärvellä paitaa enempää! Meitä harmitti kun kompassi meni hajalle, mies oli pitänyt sitä vaelluksella toooosi lähellä kameralaukkua jossa iso magneettikiinnitys. Se kompassihan meni siitä ihan sekaisin. Ei sekään nyt ollut kuin parinkympin tappio, mutta ärsyttää silti. Etenkin kun ei olla saatu aikaiseksi hankkia uutta tilalle.

  VastaaPoista
 2. Huh, mlla olis itku tullut ja hiki lentänyt! Onneksi satuit marmattamaan asiasta, kyllä kannattaa olla sosiaalinen :)

  VastaaPoista
 3. oh tuo neule on ihana. <3 jos itselläni olisi samanlainen, joskin jostain vähemmän herästä materiaalista, käyttäisin sitä varmaan joka päivä. : D

  VastaaPoista
 4. Rva Herttainen: Harmi tuo kompassin hajoaminen. Tuokin hajoaminen kävi just niin kun ei ihan kaikkea aina huomaa varoa. Ja ei se raha ole tärkeää, siis paljonko maksoi, kaikki rikkoutuminen harmittaa.

  Joy: Juu, sosiaalisuus kyllä kannattaa. Ja ainainen marmatus.. ;)

  Krri-: Kiitos! Neule on kyllä ihana ja sen pehmeys on jotain vielä ihanampaa kuin muu ulkomuoto. Kun vaan nyt pysyisi kunnossa..

  VastaaPoista
 5. Anonyymi8/2/09 17:58

  Hei! Kerrotko jossain vaiheessa millainen tuo Dermalogican boosteri on ollut? Olen harkinnut ostamista ja tahtoisin kuulla käyttökokemuksia! Kiva blogi, käyn täällä päivittäin :)

  VastaaPoista
 6. Mariela: Kiitos, kiva kun luet juttujani. :)

  Dermalogicasta tulee vielä postausta, mutta sinulle voin jo etukäteen kertoa, että ihoni ei ole kuivaa kohtaa nähnyt, ei koko talvena. Eli booster toimii ainakin minulla.

  VastaaPoista
 7. Voi ei, se on siis Kashmirkampa.
  Siis se, millä aikanaan teininä putsailin mokkakenkiäni paremman välineen puutteessa. On mahtanut äiti tykätä hyvää kun on ollut kashmirkampansa täynnä hiekkaa..

  VastaaPoista
 8. Kiitti, huulipunakynä tuli perille :) Aika dramaattisesti tosin, sillä mies on mukana jossain salamurhaajaleikissä ja se alko jotain hanskoja vetään käteen ja käski mua pysymään kaukana vaikka kuinka yritin sanoa että siellä on mulle kynä joka näyttää huulipunalta ja tietääkseni ei ainakaan sen lähettäjällä ole aikomuksia murhata. Kuori vaan näytti just sellaisesta epäilyttävältä missä olis saattanut olla myös jotain jauhetta ;) On se kiva saada vähän actionia elämään noilla miehen touhuilla!

  VastaaPoista
 9. N.: No niin.. Tuhosit äitisi kashmirkamman! :)

  Rva Herttainen: Pientä draamaa elämään! Sitä paitsi tollasella huulipunaksi naamioidulla kynällä voi saada vaikka mitä tuhoa aikaiseksi, ihan helposti..

  VastaaPoista