perjantai 6. helmikuuta 2009

Twist & Tango

tunnetila: ilahtuminen

Ellokselle (juu, luit oikein, Ellokselle) on otettu valikoimiin ruotsalaisen Twist & Tango -merkin vaatteita. Tutustuin merkkiin pari vuotta sitten Göteborgissa (merkki on kotoisin sieltä) ja ainakin silloin Göteborgin lippulaivaliike pullisteli toinen toistaan kivempia perusvaatteita joissa oli kuitenkin jokin kiinnostava juju. Poistuin liikkeestä suuren vaatekassin kanssa ja vaikka olen käyttänyt ostoksiani paljon niin ne kaikki ovat vielä hyvässä kuosissa.


Twist & Tangon vaatteita myydään Suomessa vain kahdessa liikkeessä, Helsingissä näitä saa Asunasta, toinen Twist & Tangoa myyvä liike, Minzi, on Jyväskylässä. Vaatteet ovat kohtuuhintaisia (Elloksen muihin hintoihin verrattuna tosin vähän kalliita) ja mukavan laadukkaita. Elloksen valikoima merkin osalta on toistaiseksi aika suppea, mutta suosittelen kokeilemaan merkkiä jos et ole siihen aiemmin tutustunut.


Olen aika tarkka käyttämieni vaatteiden materiaaleista ja käytän mieluiten niin pukeutumisessa kuin kodin sisustuksessakin luonnonkuiduista valmistettuja kankaita. Muistelen, että Göteborgissa moni Twist & Tango -tuote jäi kaupan hyllylle materiaalinsa vuoksi. Nyt kuitenkin Elloksen valikoimaa selatessani huomasin, että vaatteet ovat esim. 80% puuvillaa & 20% silkkiä, tai 60% puuvillaa & 40% bambua jne. Loistavaa! Joko tuoteperheen valmistusmateriaaleja on muutettu tai sitten minä en osannut tarpeeksi hyvin ruotsia ja hylkäsin monta vaatetta väärinymmärryksen vuoksi. (Luulenpa että jälkimmäinen vaihtoehto on todennäköisempi...)

Kuvat

7 kommenttia:

 1. Juu mä kattelin just noita vaatteita kun Ellokselle eksyin. Jos jotain sieltä tilaan, ni ne on sit just noita ( tai sit niitä paljon parjattuja Espritejä heh)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi7/2/09 12:20

  Jyväskylän liikkeen nimi on Minzi. Katselin juuri menneellä viikolla uutuuksia siellä ja huomasin kanssa samantein, että niitä on myynnissä myös elloksella.

  VastaaPoista
 3. N.: Noi on kyllä nyt Elloksen parasta antia. Kerrankin on sieltä jotain ostettavaa kun tulee ekat -50% ale-laput.. ;)

  Piksi: Kiitos tiedosta, taidan muokata alkuperäiseen tekstiin tuon tiedon helposti nähtäväksi.

  VastaaPoista
 4. Haa, mäkin haluan alennuslappuja! Menin aikanaan kieltämään, että eivät lähetä mitään paperia kotiin kun sitä tuli joka tuutista, mutta olishan siitä jotakin hyötyäkin.

  VastaaPoista
 5. N.: Sun täytyy nyt kehittää strategia ale-lappujen saantiin. Tilaat Ellokselta ensin jotain pientä, tilausten mukana saa aina ale-lappuja. Sit kun on ale-lappu voit tilata jotain isompaa, eli T&T:n vaatteita. ;)

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniita vaatteita noiden nettisivuilla! Samaa mieltä, hyvä syy tilata ellokselta jotain! Mutta nyt saa tilauksetkin jäädä, kun keskitytään Prahan tarjontaan!

  VastaaPoista
 7. Mikkan: Ai niin, sä lähdet kohta!! Jee! Ja tosiaan, suosittelen säästämään kaikki rahat Prahaan. Itse olen ostanut Prahasta mm. upeita valkokultaisia koruja. Ovat siellä paljon paremmissa hinnoissa kuin täällä.

  VastaaPoista