lauantai 14. helmikuuta 2009

Positiivisia arvioita

tunnetila: tyytyväisyys

Olen taas testaillut muutamaa kosmetiikkatuotetta useamman viikon ajan ja päätin jakaa testitulokset kanssanne.

Kirjoitin täällä arviota Cliniquen (matkakokoisista) ihonpuhdistustuotteista. Kasvovesi sai kohdaltani aika murskaavan arvion: "sellaista myrkkyä että jo purkista ulos lehahtanut alkoholin tujaus tappoi bakteerit koko kylpyhuoneesta". Sain matkakokoisia tuotteita testattavaksi kun alkutalvesta ostin Cliniquen normaalikokoisen silmämeikinpoistoaineen ja ripsivärin. Luottoripsivärini (Lancômen Hypnôse) oli loppumaisillaan ja Kicksn myyjätär sai minut ylipuhuttua kokeilemaan Cliniquen High Impact -ripsaria sekä saman sarjan tehokasta mutta hellävaraista silmämeikinpoistoainetta.Hypnôse ripsarini kesti kuin kestikin hyvänä viime viikkoihin asti mutta täytyy sanoa että tuota ripsiväriä Cliniquen poistoaine ei saanut ripsistäni irti. Kaikki näytti illalla meikinpoiston jälkeen hyvältä, mutta aamulla silmänaluseni olivat mustat ripsiväristä. Inhosin silmämeikinpoistoainetta ja suunnittelin jo useampaan kertaan marmatusreissua liikkeeseen josta tuotteen ostin. Hypnôse ripsari kuitenkin loppui ja otin muutama viikko sitten käyttöön Cliniquen High Impactin. Ja kas, ripsiväri tekee ripsistä kauniit ja silmämeikinpoistoaine toimii kuin unelma. Näemmä saman sarjan tuotteet kannattaa käyttää yhdessä. Ripsiväriä voin suositella kaikille varauksetta, silmämeikinpoistoainetta Cliniquen ripsivärin kanssa kyllä, Lancômen kanssa en.

Paljon puhuttaneet mineraalimeikit ovat saaneet minutkin liikkeelle ja ristiriitaisiin fiiliksiin. Kuulin ensimmäisen kerran Suomessa mineraalimeikeistä pari vuotta sitten kun törmäsin Sokoksella L'oréalin True Match Mineralsin puuterimaiseen meikkivoiteeseen (kuva alla). Purkin kyljessä luvattiin peittävyyttä ja puuterinkevyttä mattapintaa, joten tuote oli pakko napata mukaan. Valitsin vaaleimman tarjolla olleen sävyn, W1, golden Iivory, joka osoittautui minulle aivan liian tummaksi. Yritin käyttää tuotetta kesällä hieman päivettyneelle iholleni, mutta sävy oli silti liian tumma. Tämän kokeilun jälkeen jätin mineraalimeikit rauhaan pariksi vuodeksi.

kuva

Syksyllä käydessäni työkavereiden kanssa Noirolla, Lumenen tehtaanmyymälässä, ostin jättisuperhypertarjouksesta Lumenen mineraalimeikkivoiteen. Sävy 2 oli kuin tehty iholleni ja meikkivoiteen ohut ja juokseva koostumus tuntui miellyttävälle. Käytän normaalisti Joe Blascon paksua meikkivoidetta kesät talvet mutta silloin tällöin, esim. talven kuivattamalle iholle, suosittelen meikkivoiteen keventämistä. Lumenen mineraalimeikkivoide levittyy hyvin, on sopivan notkeaa ja jättää iholle kauniin mattamaisen pinnan. Itse kaipaan meikkivoiteelta tasoittamisen lisäksi myös peittävyyttä, joten tätä ohutta voidetta joudun kyllä laittamaan reilulla kädellä. Voin kuitenkin suositella tätäkin tuotetta jos etsit meikkivoiteelta yllä luettelemiani ominaisuuksia.


Kerrankin suhteellisen positiiviset arviot! Usein käy niin, että suhtaudun kaikkeen uuteen lapsenomaisella innolla ja kerta toisensa jälkeen joudun pettymään karvaasti. Usein vanha, hyväksi havaittu kuitenkin peittoaa uudet tulokkaat mennen tullen. Josta tulikin mieleeni EA:n luottotuotteet. Olen nyt pari viikkoa käyttänyt pitkästä aikaa löytämiäni EA:n (oman herkän ihoni) supertuotteita eikä ihoni ole ollut näin pehmeä, kaunis ja kuulas piiiiitkiin aikoihin. Nuo tuotteet ovat kuin minulle tehty!

9 kommenttia:

 1. Mineraalimeikkejä on tehnyt mieli jo pidemmän aikaa kokeilla, mutta jotenkin en saa vain aikaiseksi niitä kokeilla. Eniten ehkä epäilyttää se puuterimainen lopputulos...onko se liian "naamiomainen".

  Hyvää ystävänpäivää:)

  VastaaPoista
 2. ...oi kun tuli taas niin oikeakielistä tekstiä;)

  VastaaPoista
 3. Lovely: Lopputulos ei ainakaan Lumenen nestemäisessä meikkivoiteessa ole lainkaan naamiomainen. Puuterimaisuutta voiteessa on vain hivenen, Lorealila paljon enemmän.

  Ja hyvää ystävänpäivää myös sinulle!

  VastaaPoista
 4. Mulla käy usein samoin, kokeilen uusia kosmetiikkatuotteita todella innoissani ja kerta toisensa jälkeen petyn. Minulla on todella vaativa iho (psoriasis, atopia ja nyt joku hemmetin ihottuma kaupan päälle) ja olen käyttänyt samoja tuotteita to-del-la kauan. Siksi olisi kiva löytää jotain uutta, mutta kun ei. Monissa tuotteissa jo tuoksu saa ihokarvani pystyyn. Useissa meikeissä taas on talkkia, joka kuivattaa ihoani ennestään... Kaikesta huolimatta tai juuri sen takia, OIKEIN HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ. Sulla on ihana blogi.

  VastaaPoista
 5. Shandi: Kiitos ja hyvää ystävänpäivää myös sinulle! (Tuli kommentistasi niin hyvä mieli että melkein itketti. :) )

  VastaaPoista
 6. Hei,

  Hyvin samankaltaisia kokemuksia tuosta Cliniquen silmämeikinpoistoaineesta - siis nimenomaan yhdistettynä Lancomen ripsareihin. Oli suuri pettymys.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Onpa kiinnostavaa kuulla toinen samanlainen kokemus ripsari-värinpoisto-yhdistelmästä. Ei nämä testaukseni taida sittenkään olla ihan tuulesta temmattuja vaikka välillä ajattelen että reagoiko vain oma ihoni noin ja testeistä ei ole muille iloa. Kiitos siis vahvistuksesta! :)

  VastaaPoista
 8. Vanha postaus, mutta tuli silti mieleen, että nuo mineraalimeikit eivät ole aitoja sillä niissä on silikonia ym. mitä tavallisissakin meikkivoiteissa.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Ai... Ihmeellistä kuluttajien huijaamista! Kiitos tiedosta, mä olisin mennyt lankaan ihan täysillä.

  VastaaPoista