tiistai 26. tammikuuta 2010

Ai mitkä ruokarahat..?

tunnetila: vihjailuako?

Siskoni oli käymässä luonani toissa viikonloppuna. Sain häneltä tuliaisen. Jääkaappimagneetin teksti nauratti ensin, mutta sitten veti hiljaiseksi. "Anteeks, mutta vihjailetko sä jotain?"

Image and video hosting by TinyPic

8 kommenttia:

 1. Hehehee:D Aivan samanlainen olo tuli myös minulle kun sain omalta siskoltani samantyylisen retrojääkaappimagneetin, jossa luki jotenkin että "oops, i have become my mom" tai jotain sellaista:)

  VastaaPoista
 2. tuhlaaja-tyttö26/1/10 12:27

  Ihan paras!! x) Mistä näitä ihania magneetteja saa?

  VastaaPoista
 3. Hilja: Hui, tollanen teksti vasta pelottava olisi! :D :D

  tuhlaaja-tyttö: Kysyin siskolta ja hän kertoi ostamneensa magneetin Kampista, Simonkadulta jostain keittiöliikkeestä missä on kuulema kaikkea ihanaa. Taidan itsekin tietää paikan mutta en valitettavasti muista liikkeen nimeä. Taitaa olla siinä Simonkadun ja Yrjönkadun kulmassa, muistaakseni..

  VastaaPoista
 4. Haha, aivan loistava ;) Mä sain mun ystävältä kerran lahjaksi paketillisen söpöjä nenäliinoja, joissa luki: "and she made yet ANOTHER wise shopping decision", pientä kuittailua havaittavissa? :D

  VastaaPoista
 5. Ninan sisko täällä hei... Kaupan nimeä en nyt äkkiseltään muista mutta se tosiaan sijaitsee Simonkadulla, lähellä Kampin keskuksen yhtä sisäänkäyntiä. Oliskohan se Annankadun ja Simonkadun kulmassa Kampin keskuksen puolella. Isot ikkunat, täynnä kivoja tavaroita. Se on kai lähinnä keittiötarvikeliike mutta muutakin kivaa ja erioista on. Magneetit on kassan vieressä. Kannattaa vierailla, se on elämys!

  VastaaPoista
 6. wikke: Heh, ei hullumpi teksti sinunkaan lahjassasi.. ;)

  Anonyymi: Kiitti vinkistä siskosein!

  VastaaPoista
 7. Se putiikki on muuten nimeltään Kellopeli Lifestyle Clinic!

  VastaaPoista
 8. Ilona: No eipä ole ihme että kumpikaan meistä siskoni kanssa ei muistanut liikkeen nimeä! Kuka antaa liikkeelleen tuollaisen nimen?! :)

  VastaaPoista