torstai 14. tammikuuta 2010

Hento puna poskilla

tunnetila: epätietoisuus

Olen aika vaalea iholtani ja mm. poskipunien hankkiminen on aina jotenkin ongelmallista. Joko sävy on liian tumma tai sitten sitä ei edes erota kasvoiltani. Buttermilk Bisquits blogin postauksesta muistin, että myös minun on jo pitkään pitänyt testata kulttimaineeseen noussutta Benefitin Dandelion poskipunaa. Ja ei kun tuumasta toimeen!

Tilasin loppuvuodesta LookFantasticilta tätä ylistettyä poskipunaa joka sopii luonnehdintansa mukaan iholle kuin iholle. Pari kertaa punaa käyttäneenä en ole vielä vakuuttunut. Hyvin vaalea pinkki on kasvoilleni jotenkin liian lapsenomainen. Luonnostaan tummat hiukseni ja tummat silmäni vaativat ehkä poskipunalta hieman enemmän potkua. Tai sitten en ole vielä oppinut levittämään tuotetta oikein tai annostelemaan sitä oikeaa määrää.

Image and video hosting by TinyPic


Poskipuna on puuterimaisen kevyttä, levittyy hyvin ja jättää iholle silkkisen pinnan. Hyviä ominaisuuksia kaikki, siksi aionkin vielä harjoitella tuotteen kanssa minua tyydyttävän lopputuloksen saamiseksi. Hiljaa hyvä tulee, kai..

Joko nämä meikkiharjoitukseni alkavat tympiä teitä? Täytyisi todella pyrkiä ammattilaisen puheille oman meikkipussini kanssa. Uusia tuotteita en nimittäin halua tällä hetkellä hankkia sillä meikkaan kunnolla (tarkoittaa kasvoilla muutakin kuin ripsiväri ja meikkivoide) niin harvoin, mutta oman meikkipussin sisällöstä olisi kiva löytää uusia ulottuvuuksia. Tai edes opetella käyttämään kaikkea sieltä löytyvää, kuten tätä poskipunaa tai/ja EA:n kajal-kynää..

8 kommenttia:

 1. Toi on musta just semmonen väri, jota pitää olla "henkäyksenohut" kerros just siinä poskiluun päällä. Sen mustan silmämeikin kanssa just hyvä.

  VastaaPoista
 2. Prefecta: Kiitos! Olen nimittäin itsekin ajatellut laittavani punaa liikaa. Kun pieni määrä ei näy (olen tottunut niihin liian tummiin), sudin lisää ja tulee lapsi lainaa "äidiltä meikkejä" efekti. Eli vähempi parempi!

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoista, kiva kuulla tällaisia vastakkaisiakin kokemuksia! Omalla ihollani sama puna näyttää hyvin luonnolliselta, mutta riippuu varmaan paljon ihon sävystä. Sopii ilman silmämeikkiäkin (ainakin minulle). :-)

  VastaaPoista
 4. Kokeilin itsekin tuota joulun aikoihin Lontoossa. Myyjäneitonen kertoi, että sitä on kuulemma tarkoitus tupsutella vähän joka puolelle naamaa, korostuksena siis. Jätin hyllylle, kun en luottanut omiin meikkaustaitoihini... :D Tsemppiä vaan kokeiluihin, oma Akilleen kantapääni on luomiväri. En vaan osaa tehdä silmämeikkiä, joka näyttäis hyvältä :(

  Kaisa

  VastaaPoista
 5. Mulle tuli sekin mieleen, että olisi mielenkiintoista tietää, minkä sävyinen sinun oikea ''punastuksesi'' on. Jos siis vaikka punastut tai tulet ulkoa, onko sävy tuollainen kuin Dandelionissa? Mulla se on hyvin lähellä, koska ihoni on niin läpikuultava. Tavallaan oma luonnollinen sävyni on oikeastaan aika lapsenomainen, joten ehkä siksi tuo puna sopii minulle niin hyvin. Poskipunissa toimiva sävy on usein se, joka on lähellä omia luonnollisia värejä.

  VastaaPoista
 6. Kannattaa käydä MACin pisteessä Stockalla. Itse löysin (tai siis kiva myyjätyttö löysi) sieltä mielettömän kivanvärisen poskipunan, joka näytti rasiassa siltä että "ei ikinä tule passaamaan mulle". Mutta toimii siis tosi hyvin! Itsellänikin on tosi vaalea iho, mutta kovin vaaleat pinkit eivät passaa mulle.

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa koostumukseltaan hyvältä. Mä olen taas etsinyt just tuollaista pinkimpää punaa, löytämättä. Joskus Lancomella oli sellainen tosi läpikuultava, vähän persikkainen pinkki josta tykkäsin värinä. Paljonko tällainen puna maksaa?

  VastaaPoista
 8. Bisquits: Mulla "punastus" on kyllä tummempi, tai siis punaisempi kuin tuon sävy. Ehkä tuo ei ole minun juttuni. Harmi! Uskon että sävy on kuin tehty sinun kasvoillesi.

  Kaisa: Musta tuntuu että tämä tuote on myös minulle liian haastava. Hei, mä en osaa tehdä sitä silmämeikkiäkään.. :)

  Sointu: Kiitos vinkistä! Täytyypä käydä kysymässä mitä iholleni suosittelisivat.

  Little M: Tuo oli nettikaupassa edullisempi kuin muualla, eli maksoi parisen kymppiä (puntia) (yli 30€ muualla mutta Suomesta ei tätä käsittääkseni saa). Olisikohan tämä väri sinulle parempi kuin minulle..? Jos kiinnostut kokeilemaan niin laita sähköpostia. :)

  VastaaPoista