perjantai 8. tammikuuta 2010

Voi niitä aikoja...

tunnetila: ihana mainos

Image and video hosting by TinyPic

kuva

15 kommenttia:

 1. Hihihihi :D "oi niitä aikoja" todellakin!

  VastaaPoista
 2. Niin ne ajat muuttuu ja kiusallisesta luuston olemassaolon muistuttamisesta tuleekin kuuminta hottia! Kiva muistutus siitä, ettei ihanteet ole aina olleet samanlaisia.

  VastaaPoista
 3. AAAwwww!!! Eipä taida tätä ongelmaa nykyisin kovinkaan monella olla...

  VastaaPoista
 4. Mä oon nähnyt tän aiemminkin, yhä se ilahduttaa :D

  Hitsi, mun ois pitänyt elää tuohon aikaan, vastaisin ihannetta aika hyvin valmiiksi XD

  VastaaPoista
 5. Bonbon! Nillä se paino kyllä yhä saadaan nousemaan, ainakin jos niitä ostaa Makuunissa käydessä aina sen puoli kiloa kerralla :D

  VastaaPoista
 6. Ah ja voih <3

  luv, pee
  http://anotherfabday.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Noora: On "hieman" ihanteet muuttuneet noista ajoista! :)

  Auri: Niinpä! Positivinen suuntaus (siis pois luisevahenkari-muodista) on nyt kovasti pinnalla oleva bureleski-villitys. Siinä saa olla kurveja vaikka muille jakaa!

  Joy: Ongelmat ne on naisilla nähtävästi aina: liian laiha tai liian lihava. Ihanteet muuttuu, naisten tyytymättömyys omaan kehoon pysyy. :)

  Heidi: Miten kummassa sitä nuo kauneusihanteet muuttuvatkin noin radikaalisti vuosien saatossa..? Toisaalta, naiselliset muodot on aina kauniita vaikkei niitä kaikkien naistenlehtien sivuilta löydykään.

  Ilona: Heh, sama bonbon mutta hieman eri muodossa, toimii todella tänäkin päivänä mainiosti! :D

  Prefecta: Sanos muuta! :)

  VastaaPoista
 8. Hah, onkohan tuo "bonbon" nimenomaan viittaus siihen mitä ne tabletit oikeasti sisältää. :)

  VastaaPoista
 9. IHANA! Rakastan lueskella näitä vanhoja mainoksia :)

  VastaaPoista
 10. Suloista! Ikinä me ei olla tyytyväisiä. Mutta toisaalta 1900-luvun alku oli kyllä sellaista pula-aikaa täälläkin, että aliravitsemus ja "luuston olemassaolo" ihan todellinen ongelma. Jotekin kuitenkin jaksaa hämmästyttää, että erilaiset ihmepillerit eivät ole ostos-tv:n ja kuponkiuutisten mukanaan tuoma ilmiö, vaan niitä on oikeasti ollut maailman sivu.

  VastaaPoista
 11. Hih, ajat muuttuu. Nyt markkinoidaan pilsuja muutoin samalla otsikolla mutta "lihonnut" sanan tilalla on "laihtunut".

  VastaaPoista
 12. Niina: Heh, iso pakkaus pelkkiä karkkeja kovaan hintaan. :) Samaa taitaa jotkut huijarit tehdä tänäkin päivänä. Tuttavani testasi tv-ohjelmaa varten joitain laihduttavia ananaskapseleita. Ei laihtunut grammaakaan. :) Sai kyllä lupausten mukaisesti rahansa takaisin.

  Hilja: Vanhat mainokset on kyllä ihania! Ja hauskaa on huomata se, että markkinointikikat ja tekniikat eivät ole muuttuneet vuosikymmenissä miksikään, kehittyneet vain teknisesti hieman. :)

  Piia: Niinpä, mietin ihan samaa. Mikä kumma siinä on että koskaan ei ole hyvä? Ja tuolloin, kuten nykyäänkin, ne ulkonäköpaineet (mikä on kaunista ja mikä ei) tulee aina ulkopuolelta.

  Sunshe: Totta! :) Mutta eipä se koskaan terveellistä ole, siis noi nopea painon vaihtelu suuntaan tai toiseen. Aina vaan täytyy kuitenkin olla jotain muuta kuin on. Surullista.

  VastaaPoista
 13. Mulla on semmonen laihuus rumentaa -juliste, jossa on saman tuotteen mainos ja seloste siitä millainen on kelpovaimo :D Ei ainakaan laiha tietenkään ;)

  Vaan voin kertoa että neljässä viikossa ihan vain viisikin kiloa voi kerätä ilman mitään ihmeaineita. Nyt haluaisin jonkun ihmeaineen jolla päästä niistä eroon... No, ainakin olin tänään kevään ekalla tanssitunnilla, huomenna nähdään oliko se järkevää näin puolikuntoisena...

  VastaaPoista
 14. Rakastan vanhoja mainoksia =) tuota mainosta on myyty joskus myös postikorttina kirjakaupoissa, värillisenä tosin.

  VastaaPoista
 15. Herttainen: Ei, kuntoilu puolikuntoisena ei ole ikinä järkevää! Nyt parantelet itsesi rauhassa ja sitten vasta lähdet treenailemaan. Ettet vaan tule lauantaiksi entistä enemmän kipeäksi..

  Rhia: Oi, enpä ole tuohon korttina koskaan tärmännyt. Jos törmään niin tiedän heti muutaman ihmisen kenelle sen lähetän. :)

  VastaaPoista