sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Kotisohvakin keinuu

tunnetila: väsymys

Ikäneito palasi reissuiltaan ja voi että nyt väsyttää! Jaksoin reippaasti koko risteilyn vain muutamien tuntien yöunilla, mutta tällä hetkellä olen varma että valvominen kostautuu ja olen ihan tokkurassa koko ensi viikon. Viimeistään siitä huomaa tulleensa vanhaksi kun pelkkä valvominen saa aikaan parin päivän horrostilan. Saati jos on valvomisen päälle erehtynyt illalla ottamaan vielä pari viinilasillista illallisella niin tokkurainen fiilis kestää ja kestää. Toista se oli nuoruudessa... :)

Lupasin arpoa sunnuntaina pienen tuliaisen viikonlopun matka-asupostaukseen kommentoineiden kesken. Tällä kertaa arvonnan voittaja saa tuliaiseksi pieneen satiinipussukkaan pakatun Åskan rannekorun. (Tuliainen sponsoroitu.) Arvonta on nyt suoritettu ja voittajaksi onnetar valitsi nimimerkin ~Anna. (kommentoinut 29/1/10 13:20) Onnea! Laitathan Anna minulle sähköpostia niin laitan rannkorun postiin!

Image and video hosting by TinyPic


Kiitos vielä kaikille hyvän reissun toivotuksista, matkalla oli mukavaa! Ostoksista ja muusta lisää ensi viikolla. Käykö teille muuten kuten minulle, eli vielä jopa risteilystä seuraavana päivänä tuntuu että jalkojen alla keinuttaa edelleen? Tällä hetkellä istun turvallisesti kotona tuolilla, mutta aina kun nostan katseeni näppäimistöltä niin päässä heittää ja tuntuu että lattia menee alta. Ihan kamala tunne!

10 kommenttia:

 1. Keikuttaa keikuttaa, jopa kaksikin päivää laivareissun jälkeen. Vanhuuden tuoma ikäetu tämäkin, kun ei nuorempana keikutellut yhtään laivareissuista. Vai onko meri ruennut myrskyisämmäksi viime vuosina =)...

  Kirjoittelehan lisää, kun keinuminen ja väsymys helpottavat.

  VastaaPoista
 2. Tällä hetkellä vielä ainakin keinuttaa kovasti, eniten juuri tuolilla istuessa, makuulla ei onneksi tunnu niin pahasti. Toivon todella, että yön aikana tasaantuisi, muuten voi olla heikkohappinen maanantaikin :D

  VastaaPoista
 3. Oli mukava tavata taas =) Mulla on ihan lapsesta asti ollut tosi epävakaa tasapaino-elin tai miksi sitä tilaa nyt kutsuisi. En ole koskaan voinut mennä huvipuistojen laitteisiin ja jopa hississä tulee huono olo. Joten laivallakin joudun joka kerta ottamaan meripahoinvointitabletin. Eli keinuttaa. Varsinkin seisoessa ja istuessa. Todella epämiellyttävää.

  VastaaPoista
 4. Joo, mä tässä odottelen, että tuoli lopettaisi keinumisen. Tarkistin jo, ettei siihen ole laitettu jalaksia alle...

  VastaaPoista
 5. Mulla ei keinu. Mutta heh, olen kyllä varmaan koko ens viikon ihan tokkurassa, mun keski-ikäytyminen alkoi 22-vuotiaana, jolloin ei enää jaksanut mennä samaan malliin kuin nuorempana..

  Mutta oli oikeasti tosi mukava nähdä :)!

  VastaaPoista
 6. Piksi: Ensimmäinen reissun jälkeinen päivä menossa ja työtuoli pyörii... :) Mä olen kärsinyt tästä aina, mutta vanhemmiten minullakin tämä on voimistunut. En edes halua ajatella miltä tuntuu kuusikymppisenä.. :(

  Maija: Toivottavasti voit jo paremmin. Mä nukuin yön kuin tukki ja pääsin töihin vasta tosi myöhään. Onneksi on liukuva työaika! Olisit tullut juttelemaan laivalla, olisi ollut kiva tavata paremmin. :)

  Rhia: Kiitos samoin, oli kiva taas nähdä. Harmi vaan että nähtiin aika vähän, meilä oli niin hyvä hyttiporukka että kaikki aika meni siinä seurassa.

  Mulla tulee myös jo joissakin hisseissä paha olo eikä kukaan usko sitä! Ihana löytää kohtalotoveri. Ja hei, mä alan voida pahoin jo laivan nähdessäni, eli pahoinvointilääkkeiden voimalla mennään täälläkin. :)

  Prefecta: Kävelin äsken työpaikan käytävällä ja yhtäkkiä alkoi keinuttaa niin paljon että oli pakko ottaa tukea seinästä. Saan kohta varmaan kenkää kun luulevat että olen töissä humalassa. :D

  Salka: Kiitos samoin, oli tosi kiva nähdä ja sä olit just sellanen mitä ajattelinkin. Iloinen ja suloinen! :) Voi kun muakaan ei keinuttaisi. Karsee olo! :)

  VastaaPoista
 7. Ei keikuta istuessa mutta kotisängyssä kyllä! Mitenhän jokiristeilyllä, olisiko kyyti tasaisempaa kuin merellä...?

  Tervetuloo maihin :)

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa siltä, että minun tulisi olla iloinen siitä, etten tullut risteilylle. Mulla on niin paha meripahoinvointi, ettei mitään rajaa!

  VastaaPoista
 9. Ja mullakin tulee hisseissä paha olo, et siis ole ainoa. :-/

  VastaaPoista
 10. Olipa nätti palkintorannekoru. Toivottavasti saaja tykkää yhtä paljon kun minä :)

  Olin itse pari viikkoa sitten laivalla ja menomatkan oksentelin hytissä. Paluumatkalla turrutin sitten aistini pahoinvointilääkkeellä eikä sekään kivaa ollut.

  VastaaPoista