tiistai 14. kesäkuuta 2011

Ihmeellinen hiuspuuteri

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic

Jos viikonloppu oli jo muutenkin ihanan rento ja virkistävä, niin täydellisen alun sille antoi PR-toimisto Starin järjestämät TreSemme -etkot perjantaina. Vaikka juoksin paikalle kiireen saattelemana suoraan töistä läksin etkoilta uudistuneena ihmisenä. Nuutunut olemus sai uutta puhtia Taavi Vuokkovaaran loihtimasta kauniista kiharakampauksesta ja iloinen seura virkisti väsyneen mielen.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Illan päätähtenä toimi TreSemmen uusi tuoteperhe TreSemme Naturals joka on mieluisa lisä luonnonmukaisemmista shampoista, hoidoista sekä muotoilutuotteista pitäville. Oma kiinnostukseni kohdistui kuitenkin suurten shampoopullojen ohi pienen pieneen uutuuspurkkiin joka sisälsi hiuspuuteria. Lyhythiuksiset tuttavani käyttävät hiuspuuteria ja vannovat sen nimeen. Olen luullut että tuotetta voi käyttää tyvikohotukseen ainoastaan lyhyissä hiuksissa mutta jestas mitä taikoja Taavi tuotteella minulle tekikään! Hiuspuuteria tyveen, tupeeraus ja siloitus. Siinä niksit kuohkeaan kampaukseen. Kuulostaa helpolta, eikö?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Sain testattavakseni tuota ihmeainetta ja haluaisin käyttää sitä heti. Saatan kuitenkin tarvita sitä ennen vinkkejänne.. Onko teille hiuspuuterit tuttuja? Laitetaanko puuteria ainoastaan puhtaisiin hiuksiin vai voiko hiukset olla esim. eilen pestyt? Kuinka paljon puuteria on sopivasti? Entä lähteekö puuteri hiusten tyvestä pois harjaamalla vai muuttuuko puuteri pesussa veden kanssa koskettaessaan mössöksi?

Hius-etkoilta riensin rennon kiharakampaukseni kera riehakkaalle PMMP:n keikalle ja lauloin kurkkuni käheäksi. Perjantai-illan päättyessä ääni oli poissa mutta tukka oli edellen hyvin!

6 kommenttia:

 1. Hiuspuuteri on mieletön keksintö! Käytän itse Four Reasonin hiuspuuteria päivittäin. Puhtaat hiukset se sitoo hyvin, etteivät lennä ja likaiset hiukset se "puhdistaa", etteivät näytä likaisilta.
  Nostelen hiukaisa ja tussautan juuriin. Kevyt tupeeraus ja se on siinä. Illalla ennen nukkumaan menoa harjaan pois, jos muistan. Suihkussa lähtee kyllä hyvin pois, ei paakkuunnu.
  Paras keksintö sitten ripsivärin muuttua kakusta mascaraksi!

  VastaaPoista
 2. Mähän etsin vuosikausia kuivasampoota/hiuspuuteria, ja kun niitä viimein alkoi kunnolla olla tarjolla, olen ollut enemmän kuin tyytyväinen.

  Ensin käytin Tigin Rockaholicia, jonka jälkeen olen siirtynyt Four Reasonsin hiuspuuteriin. FR:n puuteri on mielestäni parempi. Sitä voi todellakin käyttää sekä puhtaisiin että pesemättömiin hiuksiin. Mulla se harventaa myös pesuja päivällä tai jopa kahdella, mikä on aivan loistavaa. Puhtaisiin hiuksiin se tuo rakennetta ja hiukset asettuvat niin kuin haluan ja seuraavana tai sitä seuraavana päivänä se raikastaa hiukset, etteivät ne näytä likaisilta. Pesussa se lähtee pois niin kuin kaikki muutkin muotoilutuotteet, mutta tietty on hyvä pestä välillä hiukset syväpuhdistavalla sampoolla.

  Paras ja tärkein hiustuotteeni ja etenkin muotoilutuotteeni, jota ilman en todellakaan tule toimeen. Ja mullahan ei ole lyhyet hiukset vaan tällainen polkka kuten tiiät.

  VastaaPoista
 3. Tickler: Ooh, ihana kuulla että hiuspuuteri sopii hiuksiin milloin vaan ja tekee niistä aina entistä paremmat. Jihuu, pakko testata heti tänään!

  Vimps: Tuotteen ominaisuudet kuulostavat ihan mielettömiltä. Kiitos vinkeistä, aloitan testailun heti!

  VastaaPoista
 4. Taidan olla taas blogisuositusten uhri ja mennä kauppaan ostamaan puuteria :)

  Tykkään kuivashampoosta muuten, mutta se tuntuu leviävän spray-savusumuna koko kylppäriin. Ehkä puuterisessa versiossa nuo ikävät ominaisuudet jäisi pois?

  VastaaPoista
 5. Ilona: Täällä keskustellaan ainoastaan hyväksi havaituista tuotteista eli kyllä, suosittelen hiuspuuterin hankintaa. :)

  VastaaPoista
 6. Mahtava tuote Tresemmen 24 hour body hiuspuuteri. Saa ohuet hiukset näyttämään tuuheilta ja tuuheus ei latistu niinkuin muilla muotoiluaineilla on tapana. Tresemmen natural sarjan hoito ja shampoo ovat myös loistavia paksuntavat hiuksia huomattavasti en osaa enää muuta käyttää eivätkä sisällä parabeeneja. Loistava hinta laatu suhde. Turhaa maksaa liikaa

  VastaaPoista