keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Ensimmäiset rakot

tunnetila: jee (ja auts!)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

"napaneule" Fifth Avenue Shoe Repair,
maksimekko Gina Tricot, sandaalit Benetton,
laukku Chanel


Ulkona tarkeni tänään kesämekon huitulassa, paljain varpain ja ilman takkia. Jippii! Valitettavasti olin töissä klo 7-18 joten en ehtinyt paljon kauniista säästä nauttia, mutta oloa parantaa kummasti jo pelkkä tieto auringosta ja lämmöstä.

Puin rennon rantamekon työkelpoiseksi laittamalla avaran yläosan peitoksi lyhyen ja ohuen neuloksen. Rantafiilis katosi heti ja asusta tuli suorastaan tyylikäs. Mutta entäs nuo kengät?? Maailman mukavimmat, monta kesää palvelleet sandaalit hiersivät jalkoihin päivän aikana ainakin kolme rakkoa. Mitä on tapahtunut, miksi teette minulle näin, kaikkien näiden hyvien vuosien jälkeen?

Onko teillä siirtyminen paljaisiin jalkoihin ja kesäkenkiin mennyt tänä vuonna kivuttomasti vai vaivaako ikuinen "kevään ensimmäiset hiertymät" myös teitä? Auts auts!

9 kommenttia:

 1. Ei vaivaa, Oulussa oli tänään niukin naukin kymmenen astetta. Kahteenkymmeneen ei olla vielä tälle keväälle/kesälle päästy. Mutta jospa vaikka ensi viikolla. :)

  VastaaPoista
 2. Juu! Joka kesä alkaa rakoilla, vaikka kengät olisivatkin vanhat tutut. Tänään tosin oli niin ihana päivä, että ehkä sitä kestää. :)

  VastaaPoista
 3. mä olen aloittanut sukattoman kesäkenkäilyn jo muutama viikko sitten, joten mulla on ehtinyt jo pari kierrosta hiertymiä ja rakkuloita rakkolaastareiden avulla parantuakin! Mutta joka kevät se on sama homma, kun jättää sukat kaappiin, että jonkin aikaa joutuu kärvistelemään ennen kuin kintut tottuu ja nahka parkkiintuu.

  VastaaPoista
 4. Harvemmin kommentoin näin vähäsanaisesti, mutta nyt on pakko: todella hyvännäköinen asu! :)

  VastaaPoista
 5. .Nekku.: Eikä!! Voi hitto.. No, eipä hätää, kyllä se lämmin ilma vielä Oulunkin löytää. Toivottavasti ainakin heinäkuun lopussa olisi lämmintä kun olen sinne tulossa. :)

  Netta: Just niin! Kyllä ihanan päivän kokeminen on niin terapeuttista että siitä hyvästä voi pari rakkoa ottaa. :)

  Veera: Onneksi on rakkolaastareita! Ne on yksi parhaista keksinnöistä. :)

  Sara: Voi kiitos Sara! Musta tuntuu että mä olen maailman tylsin kun kuljen edelleen mustavalkoisessa vaikka värit on muotia ja niitä näkyy kaikilla muilla. Mä vaan en pysty joten on pakko löytää jotain kivaa omasta kaapista. :)

  VastaaPoista
 6. Täällä ollaan selvitty jotakuinkin ilman rakkoja, mutta muunlaista päävaivaa kenkien saralta on koettu, perhana! Kurks, blogi.

  Tosi elegantilta näyttää maksimekko, pitää itsekin kokeilla tuota lyhyen yläosan yhdistämistä!

  VastaaPoista
 7. hoppu design: Kiitos! Ja o-ou! Mulla on samankaltaista alkua havaittavissa, saas nähdä miten mun käy. Suosittelen reklamaatiota asap.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi3/6/11 18:49

  Nätti asu - minä kun kokeilin vastaavaa, näytin aivan romaanikerjäläiseltä...mutta voisihan tuota mustaa-mustaa yrittää piristää joskus, tuohon vaikka keltaiset pallohelmet niin a vot ... vai??

  VastaaPoista
 9. Annika: Kiitti! Ja pöh, uskon että näyttäisit itsekin hehkeältä tuossa asussa. Olet oikeassa että vaikkapa keltaiset helmet piristäisivät asua ja tekisivät siihen "sen" jutun. Jonkun muun päällä. :) En osaa kuvitella itselleni keltaisia helmiä, en millään. Olen rajoittunut. :D

  VastaaPoista