tiistai 31. toukokuuta 2011

Kemistileikkejä

tunnetila: jännitys

Sain hetki sitten ison paketin SIM Finlandilta joka sisälsi toinen toistaan mielenkiintoisempia kotimaisia kosmetiikkatuotteita hiuksille ja kasvoille. Olen innoissani testaillut tuotteita ja seuraavassa arvio todella kiinnostavasta uutuudesta, Young Face Maskista.

Young Face Mask lupaa rentouttaa, raikastaa, kosteuttaa, vahvistaa ja pehmentää kasvojen ihoa, samalla naamion ainesosat (Hyaluronihappo, C- ja E-vitamiini, aloe vera, mentoli ja kamferi) vähentävät ryppyjen muodostumista ja auttavat ihoa säilyttämään kimmoisuutensa ja saavat ihon näyttämään terveemmältä. Ja kaikki tämä kymmenessä minuutissa!


Tuotetta suositellaan käytettäväksi esim. valvotun yön, raskaan työpäivän, auringonoton tai matkustamisen aiheuttaman rasituksen jälkeen. Kammottava työviikko takanani päätin testata tuotetta heti. Hämmästyin kun avasin paketin. Naamio ei ollutkaan perinteisessä tuubissa vaan paketista löytyi tabletteja ja virkistävä aktivointineste.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Miten toimii?
Avaa tabletin suojakalvo ja jätä tabletti lokeroon.
Kaada tabletin päälle aktivointinestettä (ravista nestettä ensin)
ja odota kunnes tabletti on turvonnut ja imenyt aktivointinesteen itseensä.
Tabletti osoittautui kangasmaiseksi, pieneen kasaan taitelluksi naamioksi
joka avataan varovasti ja laitetaan kasvoille.


Paketissa naamion kerrottiin olevan hajusteeton, mutta omat herkät silmäni kirvelivät ja vuosivat koko kymmenminuuttisen vaikutusajan. Käyttöohjeessa kyllä kehoitettiin heti naamion paikalleen asettamisen jälkeen sulkemaan silmät, mutta en millään malttanut totella sillä halusin mm. pelotella miestäni kun näytin naamio kasvoillani (omasta mielestäni) todella pelottavalta.

Naamio tuntui koko hoidon ajan iholla kylmältä ja virkisti lupauksensa mukaisesti. Iho oli hoidon jälkeen sileä ja pehmeä, posket ja nenä alkoivat hieman punottaa. En tiedä olisiko naamion jälkeen iholle saanut laittaa kosteusvoidetta, minun ainakin oli pakko, sillä ihoa alkoi heti kiristää. Ihoni on ollut viime aikoina ilahduttavan hyvässä kunnossa joten muita näkyviä/tuntuvia muutoksia en huomannut. Naamiota voi käyttää myös kuurimuotoisesti jolloin tuloksena pitäisi olla näkyvästi nuorekkaampi iho.

Tuotetta on helppo ja siisti käyttää eikä kymmenen minuutin virkistäytymishetkeen tarvita edes vettä. Ajattelin laittaa setin illalla valmiiksi yöpöydälle kun tiedän että ilta venähtää ja aamulla täytyisi jaksaa nousta töihin. Kevätkauden päättäjäisiä on tiedossa tuleville viikoille useita joten naamiolle saattaa tulla pian käyttöä. Mikäs sen helpompaa kuin kellon soidessa kaataa aktivointinestettä tabletin päälle (ja ehkä vähän yöpöydälle ja lattialle...), levittää naamio kasvoille ja ottaa vielä kymmenen minuutin tirsat. Hoidon jälkeen kylppärin peilistä katsoo virkistynyt ja levänneen näköinen Nina ja eilisen juhlinta on muisto vain. Vai tulikohan nyt luotua tuotteelle vähän liian suuret odotukset..?

Ps. Tänä aamuna mies katseli minua aamutoimissani ja tokaisi: "Sun iho näyttää tosi pehmeältä ja tasaiselta. Johtuukohan siitä naamiosta?" Siis häh?! Naamion täytyy todella toimia jos mieskin huomaa muutoksen!!


5 kommenttia:

 1. Pelottavan näköinen naamio ;) Mutta jos toimii, niin loistavaa! (Iso vaikutus, jos mieskin huomaa...) Mistä tuota saa?

  VastaaPoista
 2. HeidiV: Mun mielestä se oli kans tosi pelottava. :)

  Ja juu, hyvä että kysyit saatavuudesta, unohtui kokonaan kertoa. Kotimaista tuotetta myydään ainakin apteekeissa. Myös joissan kauneushoitoloissa pitäisi olla.

  VastaaPoista
 3. Aika jännä ja ovela naamio >:o
  - Arutte

  www.only-fluffy-dreams.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. No voi hitto. Puoltoista viikkoa valvoneena ja siihen perään kuumeilleena tuo kuulostaisi aivan taivaan lahjalta. Ens apteekkikierroksella pidän silmät auki ja toivon ettei maskit maksa maltaita.

  VastaaPoista
 5. Arutte: Tosiaankin! :) Vaikkei mies myöntänyt pelkäävänsä niin olen ihan varma että ainakin vähän häntä hirvitti kun hiiviskelin ympäri asuntoa naamio kasvoillani.. :)

  Midinetti: Luulen että tämä on juuri noihin tilanteisiin loistoratkaisu! Toivottavasti lähiapteekistasi löytyy tuotetta.

  Ps. Ainakin Yliopiston apteekin verkkokaupasta noita löytyy. Hinta tosin on aika suolainen, 55€, mutta toisaalta paketista riittää 12 kertaan ja homma tuntuu toimivan hyvin.

  VastaaPoista