maanantai 9. toukokuuta 2011

Mekko kuin morsian

tunnetila: poissa mukavuusalueelta

Image and video hosting by TinyPic

Kävin viime viikolla H&M:n showroomilla tapaamassa Henkkiksen markkinointiosaston tyttöjä. Ilokseni sain valita esillä olevasta kesämallistosta kolme suosikkia omaan vaatekaappiini.

Päätin hyödyntää näin upean tilaisuuden ja raikastaa garderoobiani kirkkailla väreillä ja railakkailla kuoseilla kun niitä oli kerrankin yllin kyllin tarjolla. Hamusin innoissani ihania fuksianpunaisia ja oransseja vaatteita sovitukseen ja palautin ne rekkeihin sovituksen jälkeen yhtä nopeasti kuin ne sieltä otinkin. Oli ne kauniita ja kirkkaat punaisen sävyt jopa sopivat minulle hyvin, mutta kun ei pysty niin ei pysty, ei vaikka ilmaiseksi saisi. :)

Halusin kuitenkin valita kaappiini jotain sellaista mitä en ehkä heti tulisi itse ostaneeksi. Kirkkaat värit saivat väistyä, mutta valitsin silti kolme (väritöntä) suosikkia hieman oman mukavuusalueeni ulkopuolelta. Kaappiini pääsivät Conscious Collectionin kauniilla pitsillä somistettu juhlaleninki sekä Swedish Hasbeensin H&M:lle suunnittelemat kiilapohjaiset remmisandaalit.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

mekko H&M Conscious Collection,
vyö Pieces, sandaalit Swedish Hasbeens <3 H&M


En oikein ole puukenkien ystävä ja tavalliset Hasbeensit järkyttävät esteettistä silmääni. Näille kuitenkin päätin antaa mahdollisuuden. Ovat kauneimmat puukengät jotka olen nänhyt. Ja värinä ehdottomasti vaaleanruskea nahka, vaikka mustiakin olisi ollut tarjolla (!!). Mitäs sanotte, onko puukengät teistä in vai kamalia? Entä lämpenettekö enemmän perinteisille malleille vai saako klassikkoa uudistaa?

Kolmannesta löydöstä olen erityisen onnellinen, löysin itselleni VIHDOIN sievät bikinit! Bikiniesittelyä luvassa myöhemmin, moinen ihme ansaitsee oman postauksensa.


Ps. Myymälässä uutta myytävää.

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo mekko!!! Tilasin itselleni samat kengät mustana, alekoodilla. Jäi kummitttelemaan kyllä nuo ruskeat verkkokalvoille, sattuivat olemaan loppu verkkokaupasta...

  VastaaPoista
 2. Se oli siis saara kun höpäjäsi tuossa edellä ;)

  VastaaPoista
 3. Pätevän näkönen mekko kyllä ja kivalta näyttää sun päällä :). Ja sopivan hintanenki ;).

  VastaaPoista
 4. Saara: Kiitos, tykkään tuosta mekosta itsekin. Siinä, ainakin yläosassa, on hieman sitä henkeä josta oli aiemmin puhetta.. :)

  Toivottavasti mustat kengät on sulle hyvät. Mulle 37 oli inasen nafti ja 38 liian iso, joten nyt olen käyttänyt 37 märän sukan kanssa kotona. Pientä remmien venymistä on jo havaittavissa... :)

  Mii: Heh, kyllä, hinta oli just sopiva! :)

  VastaaPoista