tiistai 17. toukokuuta 2011

Kivaa kiirettä

tunnetila: kiire

Image and video hosting by TinyPic

Viime viikot on ollut sellaista haipakkaa niin töissä kuin vapaallakin etten ole ehtinyt käydä kotona kuin piipahtamassa. Yöunet on jääneet vähiin ja aamuisin työpukeutumista miettiessä on täytynyt ottaa huomioon se, ettei ehdi käydä kotona vaatteidenvaihdossa ennen illan menoja. Onneksi vaatekaapista löytyy kuitenkin vaatteita joita on helppo yhdistää arkeen ja juhlaan.

Kuvien valkoinen pitsitoppi on alelöytö Vero Modalta ja olen käyttänyt sitä viime aikoina paljon. Päivällä toppi käy työasusta kun sen yhdistää farkkuihin ja piilottaa rennon neuletakin alle. Iltamenoissa neuletakki joutaa narikkaan ja toppi toimii hieman juhlavampana vaatteena.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

neuletakki Bershka, toppi Vero Moda,
farkut Only, kengät Vagabond, laukku Gianni Chiarini


Olen viime päivien aikana käynyt mm. hohtokeilaamassa, illallistanut Kuussa, juhlinut Suomen lätkämaajoukkueen menestystä, viettänyt hauskaa iltaa karaokebaarissa (!!), fiilistellyt Reginan keikalla, juonut skumppaa Primulassa ja poistunut tanssilattialta vasta valomerkin jälkeen. Voi että on ollut kivaa!

Kaikkein kivointa juuri tässä hetkessä on kuitenkin se, että tänä iltana saan olla vain kotona ja pääsen ajoissa nukkumaan. Hmm, jokohan puoli kahdeksalta voisi pujahtaa kirjan kanssa peiton alle...?

6 kommenttia:

 1. Musta puoli kahdeksan on mitä parhain aika pujahtaa peiton alle...paljon parempi ainakin kuin mitä juuri muutama minuutti ennen nukahtamista, jolloin aina jää luvut kesken :)
  Nautihan illastasi!

  VastaaPoista
 2. Uusi Aamu: Tein kuten uhkailin ja menin sänkyyn jo puoli yhdeksältä. Tartuin kirjaan mutta jo hetken päästä uni voitti. Nukahdin siis ennen yhdeksää ja heräsin aamulla herätykseen klo 7. Tuli nukuttua kunnon yöunet. Ihanaa! :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä koti on paras paikka ja oma sänky etenkin!

  Mutta hauskaa oli, todella! Joku kerta taas uusiksi...

  VastaaPoista
 4. Näytät tosi hyvältä näissä kuvissa!<3

  VastaaPoista
 5. Mä menin sinä tiettynä jääkiekkoiltana seitsemältä petiin, heh! Ei vanha jaksa enää...
  Poika kyllä heräntti kun peli loppui, äiteen piti lähteä viemään koirat iltalenkille vielä, hhuh!

  VastaaPoista
 6. Vimps: Niin oli, tosi kivaa!! Ja uusinta kelpaa myös! :)

  MouMou: Voi kiitos ihana! <3 (Se on hyvä sanoa kun naamaa ei näy.. ;) )

  hoppu design: Heh, lapset jaksaa valvoa yöhön asti ja äiti nukahtaa seitsemältä. :) Mutta silloin on nukuttava kun nukuttaa. Jos tuo peli olisi ollut koko ajan Ruotsin hallintaa niin nukkumaan olisin mennyt varmasti minäkin. Onneksi tällä kertaa kävi toisin ja jaksoin valvoa. :)

  VastaaPoista