tiistai 24. toukokuuta 2011

Nahkatuotteet kuntoon

tunnetila: tyytyväisyys


Image and video hosting by TinyPic

Yksi lupaamani postaus on täysin unohtunut tehdä, kiitos muistutuksesta lukijalleni Tiinalle!!!

Samalla kun sain täydellisen kesälaukun käyttökuntoon löysin myös täydellisen suutarin.

Kyselin merkkilaukkuja ja laadukkaita kenkiä myyvistä liikkeistä Helsingissä minne he veisivät asiakkaittensa laukut tai kengät korjattavaksi. Suurin osa liikkeistä kehoitti kääntymään Haraldin kengän puoleen. Osoitteessa Katajanokankatu 4 sijaitseva Haraldin kenkä on ollut tällä paikalla jo vuodesta 1908 ja tätä nykyä Haraldin kenkää luotsaa Nora Harald.

Tunnelma Haraldin kengässä on välitön ja rento, työtä tehdään pieteetillä ja paljolti käsityönä. Kun vein laukkuni "hoitoon" siellä korjattiin parhaillaan Vuittonin laukkua. Omaa laukkua noutaessani paikalle sattui samaan aikaan rouva joka haki korkolaputuksesta Dolce&Gabbanan avokkaat. Paikka tuntui olevan juuri sopiva vanhalle rouvalleni. Ja kuten sanottua, työnjälki oli upeaa!

Töissä Noran ja toisen suutarin seurana oli maailman sievin ja pörröisin hauva, joka minua nenänpäästä nuolaistessaan viimeistään vakuutti minut. Uusi kanta-asiakkuussuhde oli syntynyt. Suosittelen Haraldin kenkää lämpimästi kaikille jotka haluavat nahkatuotteilleen pitkää ikää!

6 kommenttia:

 1. Kiitoksia tästä postauksesta, kuulostaa aivan ihanalta paikalta. Täytyypä kiikuttaa ensi tilassa se korjausta odottanut oma laukkuni tuonne :)

  VastaaPoista
 2. Tiina: Ole hyvä, kiitos kun muistutit. Toivottavasti oma aarteesi pääsee kotiin suutarilta entistä ehompana! (Olisi muuten kiva kuulla olitko itse tyytyväinen jos tuonne päätät laukkusi viedä.)

  VastaaPoista
 3. OLipas hyvä vinkki! Phillip Limini on kaivannut jo vuoden päivät hellää suutarin huomaa. Vien sen Haraldille heti ensi viikolla.

  VastaaPoista
 4. Lilou: Kiva että vinkistäni oli apua. Toivottavasti olet Haraldiin yhtä tyytyväinen mitä minä olen. :)

  VastaaPoista
 5. Hain laukkuni tänään Haraldilta takaisin ja olen erittäin tyytyväinen. He olivat tehneet todella siistiä työtä ja voin hyvillä mielin liittyä myös itse Haraldin Kengän suosittelijoihin! Kiitos vielä Nina vinkistä.

  VastaaPoista
 6. Tiina: Loistavaa!! Hienoa että laukullesi löytyi sen arvoinen hoitopaikka ja laukku palasi kotiin entistä ehompana. Ihana että voin olla avuksi!

  VastaaPoista