lauantai 14. toukokuuta 2011

Notkuvat pöydät

tunnetila: kuin karkkikaupassa

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Terveiset Lumenen meikki-illasta! Pääsin alkuviikosta katsastamaan Lumenen tämän kesän meikkiuutuudet ja voi jestas miten upeita juttuja siellä olikaan!

Löysin valikoimasta mm. täydellisen huulikiillon (oikealta nimeltään hoitava huulilakka) jonka peittävyys on huulipunan luokkaa, mutta jossa on huulikiillon täyteläinen ja kostea pinta. Suosikkisävykseni nousi herkullinen oranssi (kuvassa 5 lähes keskellä, nuden sävyn vieressä) joka on upeista upein! Harmikseni oranssi sävy huulimeikeissä tekee aina kellertävän hammasluuni entistä keltaisemman näköiseksi. Noh, tykkään sävystä niin paljon että käytän sitä efektistä huolimatta. Pidän vaikka suuni kiinni sillä huulilakka on minulle muuten värimaailmaltaan sopiva. Saatan myös haaveilla päivä päivältä enemmän hampaiden valkaisusta (tosin ei valkaisukaan hammasluun sävyyn vaikuta, vai??).

Myös kesän huikeat kynsilakkasävyt saivat minut hihkumaan innosta. Nyt kun olen löytänyt ensimmäisen reilusti värillisen kynsilakan josta pidän, alkavat muutkin kirkkaat värit houkutella. Vielä joku päivä maalaan kynteni täydellisellä fuksialla ja tuijottelen koko päivän kynsiäni ihaillen. Tervetuloa kirkkaiden meikkivärien kesä!


Ps. Bloggerin eilinen käyttökatko hävitti edellisen postauksen kommentit bittiavaruuteen enkä ehtinyt lukea niitä. Eli jos kommentoit Muodin huipulle postaukseen niin en ole tuhonnut kommenttejanne tarkoituksella ja saatte kommentoida uudestaankin, olisi ollut kiva lukea mietteitä finaalinäytöksestä.


4 kommenttia:

 1. mä olin kommentoinut sulle tohon edelliseen postaukseen juuri saman mitä kommentoit mun muodinhuipulle-postaukseen, eli "laitoit saman otsikon kuin minä!" :D hauskaa. mutta ei hauskaa tuo bloggerin sekoilu, multakin hävisi postauksen kommentit bittiavaruuteen.

  VastaaPoista
 2. wikke: Heh, kyllä nauratti kun luin otsikkosi. Mutta ei se mitään, hyvä oli otsikko molemmilla. :D

  Tuosta Bloggerin päiväkatkoksesta huomasi miten kiinni tässä blogissa onkaan. Tuntui ihan tyhmältä kun uusin postaus katosi, ei päässyt lukemaan kommentteja yms. Onneksi postaus saatiin palautettua ja kaikki on nyt hyvin. Kai.. :)

  VastaaPoista
 3. Multa katosi kans kommentteja. :/

  Lumene-iltamat näyttävät mainiolta kaikin puolin. :)

  VastaaPoista
 4. vvk: Äh, tylsiä tollaset käyttökatkot. Varsinkin jos ei vaivauduta ilmoittamaan niistä etukäteen. Olen kuullut että joiltakin katosi jo valmiiksi kirjoitettuja ja ajastettuja juttuja. Se vasta olisikin ärsyttänyt.

  Ja kyllä, Lumene-iltamat oli tosi kivat. :)

  VastaaPoista