keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Bikiniä kerrakseen

tunnetila: woohoo!!


Image and video hosting by TinyPic

Kyselin vuosi sitten blogissani kivojen bikinien perään ja samalla avauduin selluliittitraumastani. (Anteeksi jälkimmäisestä, toivottavasti olette jo toipuneet. Minä en ole.) Omistin siis vuosi sitten yhdet, vuonna 2002 Sveitsistä ostetut kunnolliset bikinit joista nyt tursuilin ulos epäesteettisesti, sekä toiset, Thaimaasta ostetut kahden euron biksut jotka olivat muutaman käyttökerran jälkeen roskiskunnossa. Vuosi sitten toukokuussa sovittelin bikineitä sovittelemasta päästyäni mutta mikään ei näyttänyt hyvältä.

Jotain mystistä on vuoden aikana tapahtunut sillä tällä hetkellä kaapissa on peräti kahdet (!) kivat bikinit joiden käyttöönottoa odotan innolla. (Korjaan hieman edellistä. En edelleenkään odota saavani keimailla bikineissä ihmisten ilmoilla. Odotan ainoastaan sitä aurinkoista vapaapäivää jolloin voin mennä puistoon lukemaan ja viltille makaamaan, yllä bikinit joita ei tarvitse hävetä.)

Musta-valkoiset bikinit löysin syksyllä New Yorkista Victoria's Secretiltä, vaaleat sain H&M:ltä. Vaikka en ole koskaan pitänyt bandeau -mallisesta yläosasta olen antanut sille nyt muodin mukana periksi. Bandeaut latistavat rinnat eivätkä juuri imartele kantajaansa, mutta myönnän että niistä jää vähiten häiritsevät rusketusrajat (jos siis ylipäätään aikoo kesällä saada väriä pintaan). Eli näillä bikineillä mennään, jos vanhat merkit paikkansa pitää, seuraavat lähes kymmenen kesää.

Onko kivojen bikinien löytäminen teille työn ja tuskan takana vai omistatteko niitä kymmeniä pareja ja olette ihmisten ilmoilla niissä kuin kotonanne?
Ps. Näin tänään nuo vaaleat H&M:n bikinit Forumin ulkoseinän mainoksessa super hotin H&M:n malliböönan päällä. Perun puheeni, bandeau-malli näyttää oikein hyvältä jos on niihin oikeanlainen vartalo. Toisilla näky ei ole ehkä ihan yhtä hemaiseva. Valitettavasti.

6 kommenttia:

 1. Aika harvoin käyn bikiniostoksilla, vaikkakin usein haikailenkin uusien perään. Olen aika huono niissä keikistelemään, varsinkin nyt täällä kun rannat ei ole ihan täydessä huudossa...kesällä on liian kuuma ja juuri ennen kesää kun olisi sopivaa, ei siellä vaan ole elämää... Pitänee ehkä ottaa asiakseen tänä kesänä uusien hankinta :)

  VastaaPoista
 2. Mä olen etsinyt nyt kohta 15 vuotta uimapukua. Ei pitäisi olla vaikeaa, kun toiveena on musta, yksinkertainen uimapuku, jossa olisi jotain 1950-lukuun viittaavaa naisellista otetta, mutta eipä ole löytynyt. Tosin joku aika sitten näin pari varteenotettavaa jossain verkkokaupassa.

  Bikineitä en käytä.

  VastaaPoista
 3. Voi bikinien osto on tuskaa. Viime kesänä etsin ja etsin ja sovitin ja tursusin. En tajua, koska hyvin istuvia alusvaatteita löydän niin helposti. Lopulta sopivat löytyi sporttikaupasta - halterneckmalli, joka peittää muutakin kun nännit ja pysyy päällä uidessakin. Katselin hm:n malleja eilen, mutta näin jo sovittamattakin, että ne ovat liian paljastavia omaan makuuni. Joo, ei bikiniostoskille ennen kun on taas pakko!

  VastaaPoista
 4. Parit Henkan bikinit omistan, mutta ne päällä minua näkee vain ja ainoastaan omassa mökkirannassa. Nyt haussa olisi fiksut uudet bikinit juurikin tuota samaa mallia kuin nuo sinun ihanaiset mustat niiden rusketusrajojen minimoimiseksi :)

  VastaaPoista
 5. Kivat olet löytänyt!

  Mulla on H&M:n biksuja kaapissa useammat, ne ovat jostain syystä osoittautuneet hyviksi. Mutta bandeauhun en ole vielä sortunut, kun en usko että ne näyttävät kovin esteettisiltä päälläni.

  Yksi (sekin henkan) tuubitoppi-mallinen bandeau tosin löytyy, mutta se on vähnä kivempi kuin normimallit :)

  VastaaPoista
 6. Uusi Aamu: Tsemppiä bikinien metsästykseen! Muistan kun olin kerran rantalomalla tyttöporukalla ja osalla heistä oli koka päivälle eri bikinit. Ja mulla oli yhdet kammotukset.Päätin tuolloin että ostelen enemmän bikinejä mutta ei niitä istuvia niin vaan löydä.

  Vimps: Mä löysin aika kivan mustan simppelin uimapuvun muutama vuosi sitten Gina Tricotista hintaan 4,90€ tai jotain muuta yhtä edullista. Se on muuten kiva mutta käytän yleensä uima-asuja auringossa loikoillessani joten kokouikkari on siihen hommaan liian kuuma ja peittävä. Uin Suomessa keskimäärin kaksi kertaa vuodessa joten varsinaista "uintivaatetta" en edes tarvitse. Tsemppiä etsintään!

  Ulrika: Mitä, myös sinulla, pitkällä ja hoikalla, on vaikeuksia löytää istuvia bikineitä? Luulen kyllä että näytät hyvälle bikineissä kuin bikineissä. Kiva kuulla etten ole ainut joka taistelee saman haasteen kanssa.

  Kay: Kiitti Kay, tykkään itsekin noista mustista bikineistä. Olisipa kiva tulla kesällä joku viikonloppu teidän mökille! Hei tyttöjen viikonloppu siellä??? Olisi huippua!

  VastaaPoista