perjantai 20. toukokuuta 2011

Parempaa viikonloppua

tunnetila: epistä

Image and video hosting by TinyPic

Takana liian kiireinen työviikko, kriisiä kriisin perään. Liian pitkiä työpäiviä, mahdottomia deadlineja, säätöä, säätöä ja vielä päälle vähän säätöä. Säätö saisi jo riittää, kunpa saisi kerrankin keskittyä rauhassa tekemään työnsä hyvin.

Onneksi viikonloppu alkoi kauniisti Marimekon juhlavuoden muotinäytöksellä joka järjestettiin aurinkoisella Espalla. Näytös ruokki kaikkia aisteja, varsinkin kuuloaisti oli välillä kovilla kun vieressä seisonut naisporukka inhosi kovaan ääneen jokaista lavalle tullutta asukokonaisuutta. Kuinka viehättävää kuunneltavaa!

Räpsin kesäisistä asuista kuvia puhelimella ja harmittelin kun en saanut taustalle tallentumaan naisten selostusta. Vetivät kommentteineen vertaa lähes Mertarannalle.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Väsynyt mieli parani auringonpaisteessa ja kun vielä sain mukaani yhden lavan reunaa koristaneista ruukkukrysanteemeista tulin iloisin mielin kotiin. Vain huomatakseni että olin syönyt eilen pakastimen viimeiset mustikat. Ärrinmurrin, hetkessä katosi lempeä mieli ja söin, koko maailmalle kostoksi, purkillisen maitorahkaa raakana.

Toivottavasti viikonloppunne on lähtenyt paremmin käyntiin!


3 kommenttia:

 1. Voi että mua harmitti kun en päässyt katsomaan Espan näytöstä, kun olin koko päivän töissä (ja juuri 11-17:30, niin etten vahingossakaan kerinnyt yhteenkään näytökseen). Toisaalta samoja vaatteita mä koko päivän katselin, sisällä Marimekon myymälässä tosin enkä aurinkoisessa Espan puistossa :D

  VastaaPoista
 2. Nää, omastani lyhyt kuvaus blogissa.

  VastaaPoista
 3. Sara: Vaatteet näyttävät kyllä yllättävän erilaisille näytöslavalla mallien päällä, mutta olisi minusta ihana hypistellä niitä työssäni päivittäin. Oletko tykännyt olla Marimekolla? En ole muistanut käydä moikkaamassa.

  vvk: Näää, huonoja päiviä voi näemmä olla monenlaisia. Parempaa viikonloppua meille molemmille!

  VastaaPoista