sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Vauhdikas vappu

tunnetila: väsy

Image and video hosting by TinyPic

Milttonin vappujuhlat, Fazerin uutuus suklaat, ihoa kirkastava kasvohoito, kuninkaalliset häät (ja muutaman kyyneleen tirautus), Rock the Ballet, parsarisotto, shampanja, kotibileet, munkit ja mutakakku, ystävät, kuohuviini, yökerhon tanssilattia, mustikkashotit ja mummon tohvelit, herkullinen vappubrunssi, kävelylenkki aurinkoisessa säässä ja parin tunnin päiväunet.

Takana vauhdikkain ja hauskin vappu miesmuistiin! Toivottavasti vappunne sujui yhtä iloisissa tunnelmissa. Ensi viikolla on aikaa toipua vähälle jääneistä yöunista, tämän vapun elämyksiä muistellessa pärjää taas arkea aika pitkälle.

8 kommenttia:

 1. haa, ei törmätty milttonilla! taisin käydä siellä sua aiemmin :) mutta Fazerin uutuussuklaat oli herkkua <3

  VastaaPoista
 2. Noin vauhdikasta ei ole ollut, mutta silti olen ollut kroonisen väsynyt varmaan yli kuukauden, eikä loppua näy... tänään saatoin keksiä väsymykselle syyn. [Krooh.]

  VastaaPoista
 3. Taisin tunnistaa sinut Milttonilla, vaikka en ole kasvojasi koskaan nähnytkään. Hih.

  VastaaPoista
 4. wikke: Olisinpa tiennyt että säkin olet tulossa Milttonille. En tosin itse ehtinyt kun käväistä siellä mutta olisi ollut kiva käydä yhdessä.

  Vimps: Toivottavasti keksit syyn ja pystyt nyt puuttumaan väsymyksen aiheuttajaan. (Jos siis haluat.)

  MJ: Hui, minut on nähty! :) Olin tulossa töistä ja menossa Milttonilta suoraan kosmetologille joten saatoin olla aika väsyneen oloinen ilmestys. Olisit tullut silti moikkaamaan. Aina kun joku tunnistaa niin se on hirmuisen jännää!! :)

  VastaaPoista
 5. No ääh, ei tälle kyllä juuri voi itse tehdä mitään, harmi sinänsä. Luulen kuitenkin olevani oikeassa.

  VastaaPoista
 6. Vimps: Toivotaan että väsymys väistyy pian ja että pääset nauttimaan kevästä (tosin tänään oli niin kylmä että tuntui olevan pakkasta..)

  VastaaPoista
 7. Olisi kyllä pitänyt, mutta se on tällaiselle "vanhukselle" vieläkin vähän hassua. :)
  Samaisena päivänä bongasin 4 muutakin bloggaria. Turkulainen Helsingissä...

  VastaaPoista
 8. MJ: Heh, sinullahan oli kunnollinen bongauspäivä! Minä näin muuten tänään kaupungilla Muodin Huipulle Jussin! Ei sillä että vertaisin itseäni häneen, mutta bongailu on silloin tällöin hauskaa. :) (Olen nähnyt kerran myös samasta ohjelmasta Lindan ja Tuomaksen. :))

  VastaaPoista