lauantai 30. huhtikuuta 2011

Hyvät housut

tunnetila: kivaa!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

paitapusero Stradivarius, housut Samuji,
laukku Chanel, tossut Vagabond


Arvatkaa mitä? Minulla on ensimmäistä kertaa, ehkä koskaan elämäni aikana, housuasiat hyvin! Yleensä vaatekaapissani on iso pino farkkuja ja vielä suurempi pino kangashousuja joista kaikki on ihan ok mutta mitkään ei ole oikeasti kunnolla hyvät. Vaikka housuja on tarjolla 20 paria koskaan ei ole mitään päällepantavaa.

Nyt tilanne on toisin. Housuhyllylläni on tasan kahdet farkut ja kahdet kangashousut ja minulla on joka aamu vaikeuksia päättää mitkä niistä jalkaani laittaisin sillä tykkään kaikista ihan järjettömästi! Kaapissa on siis 4 paria housuja enkä tarvitse pariakaan enempää. Supermahtava tunne! Vähempi parempi, vai miten sitä sanotaan?

Rentoa vappua Teille kaikille!!!


5 kommenttia:

 1. Tuo tilanne kuulostaa kovin hyvältä, ehkä jopa täydelliseltä! Minullakin olisi edessä housujen metsästystä, pitäisi löytää mustat suorat housut tai siistit farkut, ja sitten ne ikuisuusongelmat eli hyvät jokapaikan farkut. Milloinkahan ne mahtavat löytyä, kysyn vaan... :)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavaa! Olispa täälläkin... :) Kriittisesti tuossa juuri silmäilin farkkupinoa ja mietin että niistäkin käytän noin yhtä paria. Palaan siis taas vaatekaapin kriittisen arvioinnin pariin, kunhan saan gradun vihdoin pois käsistä tulevalla viikolla.

  VastaaPoista
 3. Ilona: Sulla on täydellinen farkkukroppa ja monet kivat farkut. Eli katsos kaappiisi niin sieltä ne löytyvät. :)

  Heidi: Tuo tunne (=kaapissa vain kivoja housuja) on kyllä ihana!! Tsemppiä gradun pusertamiseen!

  VastaaPoista
 4. Prefecta: Hahaa, tää on. And I'm loving it! :D

  VastaaPoista