torstai 28. huhtikuuta 2011

Harjoitus tekee mestarin

tunnetila: treenausta

Image and video hosting by TinyPic

Eilen vietettiin Tunnetilan synttäreitä ja harjoiteltiin oikeaoppisen meikin tekoa MSCHIC:n Janinan johdolla. Tehtiin mm. tummemmalla värillä poskiluun alle varjostus (oma varjostukseni näytti siltä että minulla oli pulisongit) sekä testailtiin smokey eyes -lookkia (näytin omassa lookissani pahoinpitelyn uhrilta). Kaikki muut tuntuivat oppivan, minä ainoastaan tunaroin.

Janina neuvoi: "Väriä kannattaa laittaa ensin maltillisesti. Sitä saa aina lisää, poistaminen on hankalampaa." Hetken kuluttua näytän Janinalle aikaansaannokseni. "Ai näinkö?" "Köh... Voisit vähän yrittää ottaa tuota väriä pois ja häivyttää värin rajaa kunnolla. Ei ei ei, ei sormella!! Tossa on noita vanupuikkoja. Jos yrität poistaa tuota väriä ensin sellaisella..." Apua, olen toivoton tapaus! Onneksi Janina oli ihanan rauhallinen eikä hermostunut kertaakaan. :)


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Meikki-illassa kanssani olivat (ihanat!!!) blogini lukijat Kaisa, Ulrika, Vimps ja visuaalisesti vaativa kottarainen. Uuden nimen minulta saanut visuaalisesti lahjakas kottarainen otti tilaisuudessa niin kauniita kuvia että ensimmäistä kertaa blogin aikana suorastaan harmittaa etten näytä blogissa kasvojani.

Ja vaikka meikin kanssa tunaroinkin (ja keskityin syömään vaahtokarkkeja ja siemailemaan skumppaa), opin silti paljon uutta. Nyt tiedän millainen sivellin on paras mihinkin tarkoitukseen, opin myös kuinka siveltimet pestään. Tiedän periaatteet varjostusten ja korostusten teosta, tiedän kuinka mineraalimeikki levitetään oikeaoppisesti. Kuulin myös, että MSCHICin mineraalimeikkituotteet ovat niin hoitavia että iho-ongelmista kärsivät käyttävät meikkipohjia myös öisin (suihkun jälkeen uusi meikki naamaan ja nukkumaan) ja onpa Jenkeissä kuulema varta vasten tehty jopa meikkivoiteita yökäyttöön. Tässä vaiheessa arvelin Janinan vain testaavan meitä, puhuvan palturia ja näin testaavan kuuntelemmeko lainkaan vai olemmeko nautiskelleet liikaa pinkkiä kuplivaa, mutta ei, tarina on kuulema tosi. Olen edelleen shokissa enkä tiedä mitä uskoa.


Oli ihan älyttömän kiva ilta, iso kiitos koko poppoolle, ja erityiskiitokset taitavalle ja hermostumattomalle Janinalle!

Kuten jo otsikossa sanoin, harjoitus tekee mestarin. Tai omassa tapauksessani ei välttämättä ihan aina...

Ja hei, onko joku teistä kuullut aiemmin noista yömeikkivoiteista?! Palan halusta kuulla niistä lisää.


3 kommenttia:

 1. Hyvin se sullakin onnistui, ei saa olla itselleen turhan ankara :) Janina oli kyllä varmaan paras mahdollininen ohjeistaja meille, ei ollenkaan tiukkapipoinen ja niin pro!

  Tuli mieleen noista yömeikkivoiteista, että katsoin joskus dokkaria, joissa oli naisia, jotka eivät koskaan oleet aviomistensä seurassa ilman meikkiä. Heräsivät aina ajoissa pakkeloimaan naamaansa. Oliskohan sellaisten tarpeisiin kehitetty :D

  VastaaPoista
 2. Kaikki näytti niin hienoilta, ja Janinan ohjeet oli kyllä tarpeeksi selkeät munlaiselle tumpelollekin :D Kunpa sais oman Janinan aina viereen sporraamaan ja neuvomaan, kun silmämeikkiä laittaa!

  Muakin kyllä epäilyttää noi yömeikkivoiteet... Vaihtaakohan ne naiset esim. tyynyliinansa sitten joka ilta, eikö ne meikit siihen imeydy yön aikana? Voin kyllä myös kuvitella rakkaan aviomieheni sarkastiset kommentit, jos yöksikin vielä pakkeloisin :D

  VastaaPoista
 3. Ulrika: Kiitos kiitos, turha kuitenkin kaunistella totuutta. :) Sen kuitenkin totesin, jälleen kerran, että sumusilmät ei ole minun juttuni. Olen kauniimpi ilman suttuja. :)

  kaisailona: Hahahhaha, mahtava tuo tyynyliinakommentti! :) Mä en kyllä lähde tohon hömpötykseen (sanoo hän joka kokeilisi varmasti jos sellainen voide tulisi vastaan). :)

  VastaaPoista