perjantai 8. huhtikuuta 2011

Ääniä

tunnetila: tyytyväisyys

Pyörin peilin edessä. Kääntelehdin ja vääntelehdin. Pääni sisällä käy kuumana seuraava keskustelu: "Tekis mieli, mutku mutku..." "Mitä mutta?" "No nilkkamittaiset housut saa lyhyet jalkani näyttämään entistä lyhyemmille." "Entä sitten?" "No ei siinä vielä kaikki! Housujen lantio on niin matala että jalat on tuplalyhyet ja selkä super pitkä." "Niin, mitä vielä?" "No sitä vielä että kun housun vyötärö loppuu lantiolle, paksuimpaan kohtaan, niin kun siihen laittaa vyön niin se oikein korostaa lantiota ja leventää sitä." "Mitä väliiiii???" "Noku noku.."

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

kashmirneule Uniqlo, housut Samuji,
vyö Pieces, balleriinat Calvin Klein

Pähkäily ja turhanpäiväinen jahkailu saa päätöksensä kun sovituskopin verho avautuu ja ostoksilla kanssani ollut ystävä kurkistaa koppiin sisälle. "Noi on tosi hyvät!" "No mutku nää leventää ja lyhentää ja..." "Kuule, miten usein sä löydät noin hyvin istuvat siistit housut?" "Jos suoraan sanotaan, en ikinä. Ainakaan kivalta näyttäviä nilkkamittaisia housuja en ole löytänyt koskaan." Siinä se, ostopäätös tehty.

Housuja on nyt käytetty pari päivää ja kyllä, tykkään housuistani mielettömästi. Kiitos järjen äänestä Wikke!

9 kommenttia:

 1. Anonyymi8/4/11 11:47

  Onneksi kuuntelit makutuomaria, näyttää oikein hienolta! Ei tänne ainkaan välity mitään lyhentävää tai leventävää vaikutelmaa.
  Mukavaa viikonloppua!

  Kaisa

  VastaaPoista
 2. Kaisa: Kiitos Kaisa! Kuva on kyllä otettu hieman alakulmasta eli pientä huijauksen makua töppöjalkojen pituudessa saattaa olla.. ;) Mutta silti tykkään housuista ihan valtavasti. Jotenkin näistä paistaa laatu kauas. Tai ainakin laatu tuntuu päällä onnistuneissa leikkauksissa ja miellyttävässä kankaassa.

  VastaaPoista
 3. Samujit on täydellisiä. Kannatti kuunnella Wikkeä, mäkin oisin kuunnellut!

  VastaaPoista
 4. Vimps: Kyllä, ilman Wikkeä ja hänen vakuuttelujaan olisi saattanut pöksyt jäädä ostamatta. Olen yleensä aina pihi väärässä kohdassa. :)

  Ehditkö sinä käydä tutustumassa Samuji -mallistoon ja jos kävit lähtikö mitään mukaan?

  VastaaPoista
 5. Emilia: Kiitti, tykkään itsekin näistä housuista enemmän mitä uskoinkaan. Tulisi vain äkkiä lämpimät kevätsäät että pääsisi ulos balleriinoissa (kuva työasusta). Nyt tungen ulkona housunlahkeet kumppareiden sisään ja näytän dorkalta kun lahkeet pussittaa miten sattuu. :)

  VastaaPoista
 6. Ne mitään lyhennä! Näyttää tosi hyvältä. Hyvä Wikke :)

  VastaaPoista
 7. Näyttää tosi hyvältä. Nyt mäkin voin sit kokeilla nilkkapituisia housuja (lue: caprihousuja, jotka vähän yli 160senttiselle on ilman lyhennystä nilkkapituiset housut)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi9/4/11 10:02

  Näyttää tosi hyvältä, ei minustakaan levennä tai lyhennä yhtään. Ehkä jopa päinvastoin :)

  - L

  VastaaPoista
 9. Onneli: Jee, hyvä Wikke! Ja kiitti Onneli! Me nähdään sit viikon päästä. :)

  Nasu: Heh, mulla on kans caprimittaiset aina nilkkapituiset ja nilkkapituiset on yleensä jo liian pitäkt tavallisiksikin housuiksi. :) Ei jestas, nyt naurattaa mutta sovitushetkellä menee aina hermot. Näissä oli yllättävän hyvä lahkeenmitta. Jee! Eli siitä vaan sovittelemaan!

  -L: Wohoo, kiitti! (Tosin syytän edelleen kuvakulmaa vääränlaisen (=toivotun) illuusion luomisesta.) =)

  VastaaPoista