lauantai 16. huhtikuuta 2011

Kaupanpäälliset

tunnetila: hämmästys

Kerroin kesälaukku -postauksessa käyneeni kädenvääntöä pariisilaisen myyjän kanssa laukun hinnasta. Laukun vuori oli niin kulunut etten halunnut maksaa sille asetettua hintapyyntöä. Keskustelimme sähköpostitse laukun hinnasta parin päivän ajan ja lopulta myyjä kyllästyi ja kirjoitti, "Tämä on lopullinen hinta. Jos suostut siihen saat kaupanpäälle yllätyksen. Ota tai jätä!"

Halusin kovasti tuon laukun ja tulin uteliaaksi kaupanpäällisistä joten suostuin viimeiseen tarjoukseen. Ja kyllä kannatti! Laukku on ihanaakin ihanampi eivätkä kaupanpäällisetkään olleet pöllömpiä.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

jakku ja mekko H&M,
lantioketju Chanel
, sandaalit Zara

Sain myyjältä kaupanpäälle kaksi Chanelin vyötä! Toinen vöistä (yhdistetty asuun kuvissa yllä) on nahkaa ja kullattua metallia (Chanel CC Gold Chain and Black leather belt S461), toinen, paksumpi ketju jota voi käyttää myös koruna on niin ikään kullattua metallia (Chanel Gold large Chain belt gold CC logo S588). Nieleskelin hämmennyksestä muutaman tunnin paketin avaamisen jälkeen kun tajusin mitä aarteita myyjätär oli laittanut mukaan. Ilmankos paketti oli hurjan painava. Heh, kannatti tinkiä!

Image and video hosting by TinyPic

Kuinkahan usein tulee tehtyä kaupat joissa kaupanpäälliset ovat yhtä arvokkaat kuin itse tuote? :)


7 kommenttia:

 1. Wau! Ihan mielettömät kaupanpäälliset.
  Itse hyppelin kotoan riemusta kun ebaystä ostamani Missonin neule oli pakattu Hermesin laatikkoon, haha:D

  VastaaPoista
 2. Laukkusi on tosiaan kaunis, ja kivoja yllätyksiä sait mukaan. Hyvä hankinta siis! Voitko muuten kertoa, mistä laukkusi tilasit? Olen yrittänyt etsiä nettikauppaa erityisesti Ranskasta, mistä tilata pienen, käytetyn Chanelin laukun, mutta sopivaa ei oikein ole tullut vastaan. Kiitos kivasta blogistasi! :)

  VastaaPoista
 3. Katri: No arvaa miltä tuntui avata tuo paketti?? Mä en edes tajunnut riemastua, leuka vaan tippui lattiaan ja hetken päsätä ryntäsin nettiin selvittämään paketin aitoutta. Ja leimat yms. on kyllä kaikissa paikoillaan, aidoiksi siis ovat pitkällisissä tutkimuksissa osoittautuneet.

  Yhtään yllätystä ei pidä väheksymän, eli sun Hermes-laatikkokin ilahdutti aivan varmasti. :)

  Terhi: Huusin laukkua ensin Ranskan eBaystä. Olin voittava huutaja mutta tarjoukseni ei yltänyt hintavaraukseen. Laitoin siis myyjälle viestiä ja kysyin mikä oli hintavaraus ja siitä aloimme neuvottelemaan lopullisesta hinnasta. Eli en ostanut tuotetta vintage-putiikista vaan ihan suoraan eräältä pariisittarelta.

  Ja kiitos Terhi kivoista sanoistasi, kiva että viihdyt lukemassa blogiani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, löysin tänne koska himoitsen noita vöitä. Ei käynyt mielessäkään käyttää etsinnöissäni ranskan ebayta, olen vain jenkkien ja brittien ebayt kolunnut:D Niin sellaista vaan, että onnistuiko sinulla asioiminen ranskan ebayssa ihan englanniksi? :)

   Poista
  2. Moikka Elli! Ranska ebay on ranskaksi, mutta koska en puhu ranskaa yritän asioida siellä englanniksi. Joskus ei onnistu, joskus taas menee hyvin. :) Tämä myyjä osasi onnekseni englantia, vähän heikosti mutta osasi kuitenkin, joten kaupat oli mahdollista tehdä. Onneksi! :D Onnea vöiden metsästykseen!

   Poista
 4. Ui, kylläpä hienot lahjukset sait yllärinä! :)

  VastaaPoista
 5. Ilona: Sanos muuta! Nämä taisivat olla sellaiset "once in a lifetime" yllärit. :)

  VastaaPoista