maanantai 11. huhtikuuta 2011

Joko menee överiksi?

tunnetila: o-ou!

Muistatteko kun pääsin viime syksynä penkomaan tuttavani edesmenneen tädin vintage-aarteita? Aarreaitasta ostamani Hermés -huivin olette blogissani nähneet jo useamman kerran, olen käyttänyt huivia todella paljon. Tuo huivi taisi olla ensimmäinen hairahdukseni polulle tätiyteen.

Eilen, keväisestä säästä innostuneena, pakkailin paksumpia talvivaatteitani kaapin perälle ja nostelin eteen kevyempiä vaatteita. Erään vaatepinon alta esiin putkahti toinen ostos jonka tein tuolta aarreaitasta. Pusero, jonka olin autuaasti unohtanut ostaneeni.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

pusero vintage, aluspaita Your Face,
vyö Pieces, housut Samuji, tossut Vagabond


Pusero on ohutta mutta napakkaa trikoota, kuosi muistuttaa hevosen riimua/suitsia (en ole hevostyttö joten en tiedä oikeaa termiä) ja lasiset napit on kullan ja meripihkan väriset. Ihastuin puseron kuosiin, sen upeaan viimeistelyyn sekä aitoihin lasinappeihin niin paljon että ostin puseron vaikka ajattelinkin etten tule koskaan käyttämään sitä.

Image and video hosting by TinyPic

Puseron ostohetkestä on kulunut kohta 8kk ja pusero näki eilen päälläni päivänvalon. Niin sitä mieli muuttuu ja vaaniva tätiys nostaa uhkaavasti päätään. Mitä olette mieltä, alkaako täteilyni mennä jo yli vai onko täti-ihmisten vaatteet putkahtaneet jostain muodin kuuminpaan kärkeen? En osaa yhtään selittää miksi yhtäkkiä tykkään tästä puserosta niin paljon että se päätyi käyttöön asti. (Yksi selitys voi tosin olla se, että olen karsinut vaatekaappiani viime syksynä niin kovalla kädellä ettei siellä ole juuri mitään jäljellä..)

8 kommenttia:

 1. Ei ole täti, vaan mielettömän makea. Käyttöön!

  Leena

  VastaaPoista
 2. Leena: Heh, kiitos Leena! Oma olo "kuosillisessa" vaatteessa oli vähän outo, mutta onneksi pusero on niin pehmeä että on todella mukava päällä. Saapa nähdä pääseekö käyttöön myös jatkossa. :)

  VastaaPoista
 3. Oon sokissa. Ensin oranssi kynsilakka, ja sitten tämä paitapusero! Sovitaanko, että kun nähdään seuraavan kerran, oot pukeutunut turvallisesti mustaan tai mustaan ja harmaaseen? No okei, voi siinä asussa olla vähän valkoistakin.

  PS. Kuosi näyttää siltä, että siinä on nahkahihnoja ja solkia.

  VastaaPoista
 4. Vimps: Jep, lupaan olla seuraavilla treffeillämme pukeutuneena mustaan. :) Tänään minulla oli kenkiä lukuunottamatta mustat vaatteet ja kyllä tuntui ihanan kodikkaalta. :) (Kynsilakka tosin on ja pysyy oranssina.)

  Ps. Kiitos, arvelinkin että kyllä joku hevostyttö osaa kertoa tarkemmin mitä kuosissa on.

  VastaaPoista
 5. Hei, tätimäisyydessä ei ole mitään vikaa kunhan osaa käyttää sitä oikein :) Ja sulta se näyttää onnistuvan luontaisesti. Näyttää nimittäin tosi hyvältä rentojen muodikkaiden housujen kanssa. Kaunis pusero jota kyllä kannattikin säilöä 8 kk että se pääsi käyttöön.

  VastaaPoista
 6. Rhia: Kiitos Rhia! Kiva kuulla että "osaan käyttää tätimäisyyttä". :) Tuo pusero maksoi 1,50€ joten oli hintaansa nähden ihan hyvä ostos. :D

  VastaaPoista
 7. Hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 8. Christina: Kiitti Christina! Pusero vaatii vain hieman totuttelua.. ;)

  VastaaPoista