sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Osaisiko joku auttaa?

tunnetila: epätietoisuus

Perustin sähköpostitilini ninotzka(ät)hotmail.com vuonna -97 ja se on ollut jatkuvassa käytössä siitä asti, 14 vuotta. Voitte siis arvata sinne eksyvän roskapostin määrän vaikka pidän spämmin blokkausasetukset tiukasti päällä.

Avasin äsken blogilleni oman sähköpostiosoitteen: ninan.tunnetila(ät)gmail.com jotta blogia koskavat viestit eivät hukkuisi roskapostin sekaan. Nyt tarvitsekin teiltä apua. Osaako joku sanoa miten voin (vai voinko) muuttaa bloggeriin uuden sähköpostiosoitteen vanhan tilalle? Tilille saa kyllä lisättyä uusia osoitteita mutta se, millä blogiin kirjaudutaan pysyy sitkeästi samana enkä ole onnistunut muuttamaan sitä.

Äh, miksi kaiken pitää olla aina niin vaikeaa??

Ps. Kisaan on aikaa osallistua vielä hetki, klo 18.00 pistän kilpailun kiinni ja ilmoitan voittajat!

8 kommenttia:

 1. En osaa auttaa, koska olen alusta lähtien käyttänyt gmailia eli en koskaan kirjaudu sisällä, kun olen jo gmailiin kirjautunut, niin menee automaattisesti.

  Mutta tuolla asetuksissa lukee, että "Tämän muuttaminen ei muuta sähköpostiosoitetta, jota käytät sisäänkirjautumiseen" eli pysyyköhän se sisäänkirjautumisosoite sit aina samana?

  VastaaPoista
 2. Petra: No just tuota olen tässä miettinyt... Kun mistään ei pääse muokkaamaan sitä sisäänkirjautumisosoitetta... Tuntuu että tämä on niin tyhmä että ainut tapa muuttaa tota on aloittaa uusi blogi. Mur...

  VastaaPoista
 3. Mun käsityksen mukaan voit tehdä uudelle sähköpostille uudet tunnukset, eli ns. luot uuden kirjoittajan. Sittenhän voit sinänsä jatkaa samaa blogia. Mutta sitä en tiedä voiko sitä vanhan tilin osoitetta muuttaa :( Tiedän niin ton fiiliksen, tekniikka-asiat on ärsyttäviä...

  VastaaPoista
 4. Asetukset - Käyttöoikeudet - Lisää kirjoittajia.

  VastaaPoista
 5. Sieltä saat siis lisättyä sen uuden s-postin ja sitten pääset sillä kirjautumaan.

  VastaaPoista
 6. Kannattanee muuten muuttaa noi blogitekstissä sellaisenaan olevat spostiosoitteen vaikka etunimi.sukunimi ÄT gmail.com, roskapostiohjelmat poimivat ne muuten.

  VastaaPoista
 7. iduska ja Shandi: Kiitos vinkistä!! Kävin heti lisäämässä itseni toiseksi kirjoittajaksi ja luulin jo että kaikki on ok, mutta nyt voin vain kirjoittaa juttuja, en pääse muokkaamaan niitä tms. Voi että ahdistaa!!!

  Wandabe: Voi jee mikä tollo mä olenkaan!!! Kiitos kun huomasit. Korjasin ne heti tekstistä.

  VastaaPoista
 8. No niin! Nyt sain, kiitos teidän, siirrettyä itseni kokonaan hallinnoimaan blogia uudesta osoitteesta. Eli kun loin uusia kirjoittajia pystyin sitä kautta poistamaan vanhan kirjoittajan (eli toisen persoonani). Huh! Mutta nyt alkaa taas iso homma, kaikki lukemani blogit jäivät vanhaan profiiliin, täytyy hakea kaikki uudestaan uuteen paikkaan. Joku unohtuu ihan varmasti kuitenkin...

  VastaaPoista