tiistai 26. huhtikuuta 2011

Möhkälemäistä

tunnetila: kipkop kipkop

Image and video hosting by TinyPic

Tein tulevan kesän suosikkikenkäostoksen tammikuun ensimmäisinä päivinä pakkasten paukkuessa Zaran alennusmyynneistä. Möhkälemäiset kengät valloittivat sydämeni nilkan päälle ristiin menevillä nahkaremmeillä.

Puukengistä en ole oppinut oikein koskaan pitämään joten pyörittelin näitäkin kenkiä käsissäni monta päivää ennen ostopäätöksen tekemistä. Onneksi kukaan muu ei halunnut tätä paria ja rohkaistuin lopulta ostamaan kengät. Nyt en jaksaisi odottaa lämpimiä kesäpäiviä jolloin pääsen ulkoiluttamaan levarifarkkujen täydelliseksi pariksi luotuja kenkiä ensimmäisen kerran kunnolla. Toivottavasti näillä voi oikeasti kävellä. Kaikilla Zaran kengillä kun ei voi..

Odottaako teillä kaapissa kenkäpari jota haluatte pian päästä käyttämään? Puupohjaiset korkkarit ja espadrillokset, niistä on tuleva kesäni tehty.


Ps. Olen saanut tänään kuulla ettei bloggerin kommentointi jostain syystä toimi. Pahoittelen!!! En siis ole blokannut ketään teistä pois ja anonyymienkin pitäisi päästä kommentoimaan normaalisti, asetuksia ei siis ole muutettu. Toivottavasti huomenna toimii paremmin!! Anteeksi vielä!

4 kommenttia:

 1. Emilia: Kiitti! Ja hei, SULLA on kesän hienoimmat kengät odottamassa! <3

  MouMou: Kiitos. Ja oli isossa loppualessa eli halavat ku saippua! :)

  VastaaPoista
 2. Kato Nina, mä tein sen :D

  The Kaisa :D

  VastaaPoista
 3. kaisailona: Jeeeee!!! The Kaisa olisi ollut myös hyvä. Tai sit se vakio.. ;)

  Nyt näemmä pääsee myös kommentoimaan, hyvä!

  VastaaPoista