perjantai 1. huhtikuuta 2011

Täti rohkea

tunnetila: hups!

Tämä täti päätti viikko sitten olla rohkea ja käydä vähän juhlimassa liian vähissä vaatteissa. Jestas sentään, pusero jäi kotiin!

Kävin perjantaina juhlistamassa More to Love -blogin valintaa Vuoden 2010 muotiblogiksi. Onnea vielä tytöille ja kiitos juhlista!! Päätin, että kun blogin tytöt, Peppi ja Mimmi, ovat rohkeita ja pukeutuvat värikkäisiin ja näyttäviin vaatteisiin, niin mikäs sen parempi tilaisuus pukeutua kerrankin hieman rohkeammin kuin tyttöjen kemut. Läksin siis juhlimaan pitsibodyssa, säädyllisyyden vuoksi vetäisin kuitenkin vielä päälle jakun.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


jakku ASOS, pitsibody Lindex,
farkut Only, kengät Dumond

Body sai paljon kehuja kanssajuhlijoilta ja tykkäsin itsekin asustani. Body tosin olisi kivemman näköinen jos farkun vyötärö nousisi lantiolta korkeammalle, vaikka ihan vyötärölle asti, mutta meni se tähän hätään noinkin. Onneksi kaapista löytyy korkeavyötäröiset liehulahjefarkut joiden kanssa pitsibody sopii kauniisti. Tosin nähtäväksi jää uskaltaudunko enää koskaan julkisille paikoille noin paljastavissa vaatteissa. (Tähän ensimmäiseen kertaan kun meni bodyn ostohetkestä yli vuosi.) Ei enää tässä iässä ehkä kannattaisi.. :)


9 kommenttia:

 1. Näytät hyvältä :) Että ei tarvitse miettiä mitään ikäasioita, juhlissa kuuluukin vähän revitellä! Jakku tekee mun mielestä asusta tyylikkään.

  VastaaPoista
 2. Kannatti olla rohkea! Näyttää hyvältä, tosi hyvältä :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä veto! Asusi on todella kaunis. Täytyy kyllä myöntää, että piti aluksi hieraista silmiä, kun näin kuvasi jossain toisessa blogissa ko. bileistä, sillä asuvalintasi oli sen verran rohkeampi kuin tyylisi normaalisti, mutta että toimii!! :)

  VastaaPoista
 4. iduska: Iso kiitos iduska! Olin asussa juuri revittelymielessä ja siihen nähden asu oli kyllä kiva.

  Little M: Voi kiitos Little M! Ehkä uskaltaudun ihmisten ilmoille pitsissä vielä joskus toistekin. :)

  Olga: Voi apua, missähän mun kuva on taas ollut..?? :) Mutta kiitos, hieman rohkeaa mutta yllättävän mukavaa ja viihtyisää. Tuo pitsibody on ihanan pehmeää ja joustavaa kangasta.

  VastaaPoista
 5. Hyvä asu!
  Mä itse uskaltauduin kerran kaupungille iltaa viettämään samantyyppisessä ratkaisussa, ilman tuota jakkua, ja sen jälkeen olen vetänyt alle vielä jonkun mustan topin. Rohkeus siis riitti tasan yhteen kertaan ;)

  VastaaPoista
 6. UUUUuuuu, hyvältä näyttäää!!!

  VastaaPoista
 7. Hot mama! Jakun kanssa näyttää juuri sopivan rohkealle, ei yhtään liian paljastava :)

  VastaaPoista
 8. Ilona: Jos mä olisin sä, niin menisin tossa asussa ihan mihin vaan! Sä olet niin laiheliini ettei ikinä tarvitse ahdistua liiasta pursuilusta vaikka vaate on miten pieni tai läpinäkyvä tahansa. :)

  Joy: Hih, kiitos! Ihana reaktio. :)

  Nita -Karoliina: Kiitos Nita -Karoliina. Kiva kuulla ettei liika paljastelu aiheuttanut kakomisreaktiota. :)

  Rhia: Kiitos Rhia, hot mama kuittaa. Onneksi ei hot granny. :)

  VastaaPoista